Βίντεο: Απίστευτη πτώση από μηχανή - Έβαλε το σώμα του να σώσει την κοπέλα του

Βίντεο: Απίστευτη πτώση από μηχανή - Έβαλε το σώμα του να σώσει την κοπέλα του

Από θαύμα γλίτωσε ζευγάρι που επέβαινε σε μηχανή, όταν σε μία στροφή και υπό καταρρακτώδη βροχή, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να συρθούν για πολλά μέτρα στον δρόμο. Η ακαριαία αντίδρασή του κάνει τον γύρο του κόσμου.

Άγιο είχε ένα ζευγάρι στην Ταϊλάνδη που κατάφερε να μην πάθει ούτε γρατζουνιά επιβιώνοντας από ένα σοκαριστικό τροχαίο με μηχανή, στο εθνικό οδικό δίκτυο της χώρας.

Ο οδηγός που φαίνεται σε βίντεο να οδηγεί με υπερβολική ταχύτητα, υπό καταρρακτώδη βροχή, προσπερνώντας ότι όχημα βρεθεί στο πέρασμά του, σε μια στροφή λόγω της συγκέντρωσης των υδάτων χάνει τον έλεγχο της μηχανής, και σέρνεται στο έδαφος για δεκάδες μέτρα.

Αντιδρώντας ακαριαία απλώνει το χέρι του, πιάνει τη συνεπιβάτιδά του και τη φέρνει κοντά στο σώμα του. Για καλή τους τύχη σταμάτησαν στην άκρη του δρόμου, χωρίς να πάθουν το παραμικρό, παρά μόνο το σοκ που θα κάνουν καιρό να ξεπεράσουν.

Οι δραματικές στιγμές καταγράφηκαν σε κάμερα που είχε προσαρμόσει στο κράνος του ο οδηγός και μεταδόθηκαν από την daily mail της Αυστραλίας:

SHARE: