Εξοργιστικό Βίντεο: 'Φίλα το παπούτσι ή θα σου σπάσω το σαγόνι'

Εξοργιστικό Βίντεο: 'Φίλα το παπούτσι ή θα σου σπάσω το σαγόνι'

Ένας 17χρονος έπεσε θύμα bullying στη Μ. Βρετανία, από έναν 14χρονο έφηβο. Το βίντεο προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, αλλά και την παρέμβαση των αρχών

Ένας έφηβος έπεσε θύμα bullying από ένα αγόρι κατά τρία χρόνια μικρότερο. Συγκεκριμένα ένας 17χρονος περικυκλώθηκε από μια ομάδα αγοριών. Στη συνέχεια ένα 14χρονο αγόρι τον απειλεί ότι θα του σπάσει το σαγόνι αν δεν φιλήσει το παπούτσι του φίλου του, ο οποίος είναι μόλις 13 χρονών.

''Πέσε στα γόνατα. Μη του μιλάς, φίλα το παπούτσι του. Τώρα, φίλα το γ.... παπούτσι''. Το θύμα ακούγεται να ρωτάει αν έκανε τίποτα. Ο 17χρονος δεν φιλάει το παπούτσι και έτσι ο 14χρονος αρχίζει τις απειλές: “ Θες ένα σπασμένο σαγόνι ; Πέσε στα γ... γόνατα σου και φίλα το παπούτσι, φίλα το τώρα''.  Το νεαρό αγόρι χτύπησε το θύμα, το οποίο έπεσε κάτω και τελικά υπέκυψε στις απειλές και φίλησε το παπούτσι.

Το συγκεκριμένο βίντεο έγινε δημοφιλές στο διαδίκτυο και όπως ήταν φυσικό η αστυνομία ανέλαβε δράση. Οι πρωταγωνιστές του βίντεο συνελήφθησαν ενώ το θύμα αρνείται να βγει από το σπίτι του ή να απαντήσει στο τηλέφωνο μιας και νιώθει ταπεινωμένος.

Το συγκεκριμένο περιστατικό συνέβη στην Αγγλία, στον Link Center, και όπως αποκαλύφθηκε ο 14χρονος θύτης μία ώρα πριν βρισκόταν σε δίκη όπου ήταν κατηγορούμενος για κλοπή.

Πηγή: mirror.co.uk

SHARE:

24Media Network