Βίντεο : Γνωρίστε τη μητέρα που μάλωσε τον κουκουλοφόρο γιο της

Βίντεο : Γνωρίστε τη μητέρα που μάλωσε τον κουκουλοφόρο γιο της

Η διάσημη πλέον μητέρα που μάλωσε και φώναξε στον κουκουλοφόρο γιο της μίλησε στα μέσα και εξήγησε γιατί αντέδρασε έτσι.

Στις αναταράξεις που έγιναν  στη Βαλτιμόρη ξεχώρισε μια μητέρα η οποία έτρεξε προς το μέρος του κουκουλοφόρου γιου της, τον μάλωσε, τον έδειρε, του φώναξε και τον οδήγησε σπίτι.

Φυσικό ήταν η εικόνα αυτή να κάνει το γύρο του κόσμου, να γίνει θέμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και η μητέρα να γίνει διάσημη.

OjKcpR_Vyg4

Τα τοπικά μέσα λοιπόν εντόπισαν την διάσημη μαμά, η οποία ονομάζεται Toya Graham, και την  ρώτησαν γιατί αντέδρασε έτσι μόλις είδε το γιο της. Η απάντηση της απλή και προφανής για κάθε μάνα:''Μόλις τον είδα ήξερα ότι βρίσκεται σε μπελάδες. Λειτούργησαν τα μητρικά μου ένστικτα και έτρεξα να τον μαλώσω''.

Η Graham είναι μια ανύπαντρη μητέρα με έξι παιδιά και όπως τόνισε θα κάνει τα πάντα για να τα προστατέψει. ''Μόλις τον είδα έπαθα σοκ. Ήμουν θυμωμένη γιατί κανείς δεν θέλει να δει το παιδί του στο δρόμο να κάνει κάτι τέτοιο. Ελπίζω ο γιος μου να συνειδητοποιεί τη σοβαρότητα της κατάστασης, απλά το ελπίζω''.

Επίσης η Toya αποκάλυψε πως δεν γνώριζε ότι έχει γίνει διάσημη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέχρι διάφορα σχόλια να αρχίζουν να γίνονται στο προφίλ του γιου της στο Facebook : '' Οι φίλοι και όλοι κάνουν σχόλια και προτρέπουν το γιο μου να μην είναι θυμωμένος μαζί μου αλλά να μου δώσει μια αγκαλιά''.

SSgOKODPlKk

Ο Αστυνομικός επίτροπος της Βαλτιμόρης  στη συνέντευξη τύπου υπογράμμισε ότι θα ευχόταν και άλλοι γονείς να είχαν παρόμοια αντίδραση.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στο Facebook υπάρχει ήδη σελίδα με το όνομα ''Toya Graham for Mayor''.

Με πληροφορίες από buzzfeed.com

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Επικό βίντεο: Μάνα κουκουλοφόρου τον 'σπάει' στο ξύλο γιατί πήρε μέρος σε επεισόδια

SHARE:

24Media Network