Βίντεο: Γυναίκα ξεσπά και χτυπά τον παραλίγο βιαστή της

Βίντεο: Γυναίκα ξεσπά και χτυπά τον παραλίγο βιαστή της
© NDTV.COM

Μία νοσοκόμα 23 ετών στην Ινδία χτύπησε τον άνθρωπο που αποπειράθηκε να τη βιάσει. Θύμα και θύτης βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο σε αστυνομικό τμήμα (vid)

Κατήγγειλε πως πήγε να τη βιάσει και να τη σκοτώσει. Στο τμήμα δεν άντεξε και του επιτέθηκε χτυπώντας τον στο πρόσωπο. Το ξέσπασμα της 23χρονης συνέβη λίγες μέρες αφότου έγινε γνωστή η απόφαση του δικαστηρίου να καταδικάσει σε θάνατο τέσσερις Ινδούς οι οποίοι βίασαν ομαδικά και σκότωσαν μία γυναίκα και τραυμάτισαν το σύντροφο της σε λεωφορείο στο Δελχί. 

Ο άνδρας ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα βιασμού αλλά και ανθρωποκτονίας, βρίσκεται ανάμεσα σε δύο αστυνομικούς, δέσμιος, ενώ η γυναίκα ξεσπά την οργή και το θυμό της.

Το βίντεο τραβήχτηκε από το κλειστό κύκλωμα του αστυνομικού τμήματος.

Είναι σαφές πως η νεαρή νοσοκόμα βρήκε την ευκαιρία να εκδηλώσει την οργή της, την ώρα που οι επιθέσεις κατά γυναικών στην Ινδία και δη οι πολύ βίαιες επιθέσεις αυξάνονται.

Για να έχουμε πλήρη εικόνα του περιστατικού, η γυναίκα είχε πάρει το πρωινό τρένο στο Μουμπάι όταν ένας μεθυσμένος μπήκε στο βαγόνι. Τότε ο 27χρονος προσπάθησε να τη βιάσει, αλλά εκείνη αντέδρασε ψύχραιμα. Μπόρεσε να πατήσει το κουμπί κινδύνου, το τρένο σταμάτησε και μόλις ο δράστης αποβιβάστηκε τον συνέλαβε η αστυνομία.

Η συνέχεια δόθηκε στο αστυνομικό τμήμα όπου η γυναίκα πήγε για να αναφέρει την επίθεση, όπου μόλις τον αντίκρισε του επιτέθηκε. Η αστυνομία εξήγησε πως ήθελε να του μιλήσει αλλά δεν άντεξε και προχώρησε στη βιαιοπραγία.

Υπήρχαν τουλάχιστον τρεις αστυνομικοί στο δωμάτιο οι οποίοι απλώς κοίταζαν, αλλά όσο περνούσε η ώρα τόσο και αυξανόταν το... κοινό.

Να σημειωθεί πως στην Ινδία πολλές γυναίκες δεν αναφέρουν - καταγγείλουν τέτοια εγκλήματα από φόβο για τον τρόπο που θα αντιμετωπιστούν από τις αρχές.

(Πηγή: Dailymail)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Επίθεση γυναίκας στον παραλίγο βιαστή της

SHARE:

24Media Network