Βίντεο: Μεγάλη φωτιά σε ξενοδοχείο της Τιφλίδας – Πηδούσαν από τα μπαλκόνια οι ένοικοι

Βίντεο: Μεγάλη φωτιά σε ξενοδοχείο της Τιφλίδας – Πηδούσαν από τα μπαλκόνια οι ένοικοι

Στις φλόγες τυλίχτηκε πολυτελές κεντρικό ξενοδοχείο της Τιφλίδας, με ορισμένους ανθρώπους να αναγκάζονται να πηδήξουν από τα μπαλκόνια του κτιρίου για να γλιτώσουν.

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε το βράδυ της Παρασκευής στο πολυτελές ξενοδοχείο “Ambassador” στο κέντρο της Τιφλίδας σημαίνοντας συναγερμό στις Αρχές.

Η φωτιά ξεκίνησε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία στον χώρο που στεγάζεται το καφέ και το εστιατόριο του ξενοδοχείου που βρίσκονται στον 3ο και στον 4ο όροφο και επεκτάθηκε άμεσα στο υπόλοιπο κτίριο.

Μεγάλο μέρος του ξενοδοχείου τυλίχθηκε στις φλόγες, ενώ κάποιοι άνθρωποι πηδούσαν από μπαλκόνι σε μπαλκόνι για να γλιτώσουν από την πύρινη λαίλαπα.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα 16 πυροσβεστικά συνεργεία της Υπηρεσίας Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών που ανέλαβαν την κατάσβεση της φωτιάς ώστε να μην επεκταθεί σε γειτονικά κτίρια.

Αυτή την ώρα, η φωτιά έχει ελεγχθεί πλήρως, 16 πυροσβεστικά πληρώματα κλήθηκαν στο σημείο. Η γρήγορη και άμεση δράση των πυροσβεστών και των διασώστων μας επέτρεψε να περιορίσουμε γρήγορα την πυρκαγιά και στη συνέχεια να την ελέγξουμε”, δήλωσε ο επικεφαλής της Υπηρεσίας Διαχείρισης Εκτάκτων Αναγκών, Τεϊμουράζ Μγκεμπρισβίλι την Παρασκευή από τον τόπο της πυρκαγιάς.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα