O Γιώργος Δούλης δεν είναι νεκρός, είναι αγνοούμενος, λένε τώρα οι Ιταλοί

default image

Απίστευτο αλαλούμ με τους νεκρούς και τους αγνοούμενους του Norman Atlantic. Οι ιταλικές αρχές με επίσημο έγγραφο κάνουν λόγο για λάθος ταυτοποίηση όσον αφορά τον Γ. Δούλη. Θεωρείται πλέον αγνοούμενος

Συνεχίζεται η διασταύρωση στοιχείων των επιβαινόντων στο μοιραίου πλοίου Norman Atlantic, ενώ οι πληροφορίες για πολλούς παραμένουν ακόμη συγκεχυμένες.

Mε επίσημο έγγραφό του που απέστειλε εκ νέου το Κέντρο Επιχειρήσεων της Ρώμης (RCC ROMΑ) προς το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, έγινε γνωστό ότι λόγω λανθασμένης ταυτοποίησης εκ μέρους των αρμόδιων Ιταλικών Αρχών, ο Γεώργιος Δούλης δεν είναι θανών, αλλά συγκαταλέγεται στη λίστα επιβατών και είναι μεταξύ των ανθρώπων για τους οποίους δεν υπάρχει καμία πληροφόρηση επί του παρόντος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, αρχικά είχε ανακοινωθεί ότι ο Γιώργος Δούλης είναι νεκρός, ωστόσο όταν κλήθηκε ο γιος του να αναγνωρίσει τη σορό, διαπίστωσε ότι αυτός που του έδειξαν, δεν ήταν ο πατέρας του.

Εικόνες σοκ μέσα από το Norman Atlantic

Οι ιταλικές αρχές έδωσαν για πρώτη φορά στη δημοσιότητα πλάνα, μέσα από το Norman Atlantic λίγο μετά τη φωτιά, στο οποίο την Κυριακή 28/12, εκδηλώθηκε πυρκαγιά στο γκαράζ του, υπό αδιευκρίνιστη αιτία και ήταν σε κοντινή απόσταση από τις αλβανικές ακτές.

Το απόγευμα της Πέμπτης, ξεκίνησε η ρυμούλκηση του πλοίου, το οποίο αναμένεται να φτάσει το μεσημέρι της Παρασκευής στο λιμάνι του Πρίντιζι.

Όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, μέλος πληρώματος ρυμουλκού πλοίου που βρίσκεται στο σημείο της τραγωδίας, το μοιραίο πλοίο, που έχει δεθεί από την Τετάρτη, από ιταλικό ρυμουλκό με βοήθεια ειδικής ομάδας, πλέει με 3,5 ναυτικά μίλια για το λιμάνι του Πρίντιζι.

Εν τω μεταξύ τα στοιχεία ενός ακόμα ατόμου, η σορός του οποίου ανήκει σε οδηγό φορτηγού, αναζητούν οι ιταλικές Αρχές, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από τη δραματική υπόθεση του επιβατηγού πλοίου Norman Atlantic που έπιασε φωτιά εν πλω στην Αδριατική.

Οι ιταλικές Αρχές ζήτησαν ήδη από τους φερόμενους ως συγγενείς του να μεταβούν στην Ιταλία για αναγνώριση. Εφόσον ταυτοποιηθεί η σορός, θα πρόκειται για τον τέταρτο Έλληνα νεκρό επιβάτη του πλοίου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα