Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή της συντριβής του C-130 στην Τζόρτζια

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή της συντριβής του C-130 στην Τζόρτζια

Βίντεο αυτόπτη μάρτυρα δείχνει πως το μεταγωγικό αεροσκάφος χάνει απότομα ύψος και καρφώνεται με τη μύτη στο έδαφος πριν τυλιχτεί στις φλόγες - Νεκροί και οι εννέα επιβαίνοντες

Τη στιγμή της πτώσης του C-130 της Εθνοφρουράς του Πουέρτο Ρίκο στην Τζόρτζια των ΗΠΑ που είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους και οι εννέα επιβαίνοντες σε αυτό κατέγραψε αυτόπτης μάρτυρας.

Στο βίντεο φαίνεται το μεγάλο μεταγωγικό αεροσκάφος να χάνει ύψος και ξαφνικά να κάνει “βουτιά” με τη “μύτη” με αποτέλεσμα λίγα δευτερόλεπτα αργότερα να συντριβεί, παρασύροντας στο θάνατο και τους 9 επιβαίνοντες.

Το αεροσκάφος συνεντρίβη έξω από το Διεθνές Αεροδρόμιο Σαβάνα / Χίλτον Χεντ στην αμερικανική Πολιτεία Τζόρτζια και η Πολεμική Αεροπορία των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι το αεροσκάφος ανήκε στην Εθνική Φρουρά του Πουέρτο Ρίκο.

Σύμφωνα με την Washingtonpost το συγκεκριμένο C-130 που είχε έδρα στη Σαβάνα είχε προορισμό την αεροπορική βάση Davis-Monthan στην Αριζόνα προκειμένου εκεί να αποσυρθεί, καθώς ήταν από τα πιο παλιά εν ενεργεία αεροσκάφη του τύπου με την ηλικία του να προσδιορίζεται στα 60 χρόνια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα