Βίντεο ντοκουμέντο: O ένοπλος τη στιγμή που σκορπά τον τρόμο στην Τουρκία

Βίντεο ντοκουμέντο: O ένοπλος τη στιγμή που σκορπά τον τρόμο στην Τουρκία

Ένα συγκλονιστικό βίντεο δείχνει τον δράστη του μακελειού μέσα στο κλαμπ και δευτερόλεπτα αφού σκόρπισε τον θάνατο. Δεν υπάρχουν Έλληνες μεταξύ των θυμάτων

Τουλάχιστον 39 άνθρωποι σκοτώθηκαν και τουλάχιστον άλλοι 69 τραυματίστηκαν στην «τρομοκρατική» επίθεση εναντίον πασίγνωστης ντισκοτέκ της Κωνσταντινούπολης όπου σύχναζαν πολλές διασημότητες αλλά και ξένοι τουρίστες.

Στο βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα φαίνεται ο δράστης λίγα δευτερόλεπτα και αφού σκόρπισε κυριολεκτικά τον θάνατο να κοιτά τον χώρο και να απομακρύνεται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, μεταξύ των 21 εκ των 39 νεκρών που ταυτοποιήθηκαν δεν υπάρχουν Έλληνες υπήκοοι ούτε ομογενείς.

Η ταυτοποίηση όμως των θυμάτων δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί. Αναμένεται η επίσημη ενημέρωση και για την ταυτότητα όλων των τραυματιών που νοσηλεύονται σε διάφορα νοσοκομεία της πόλης. Κλιμάκια του Γενικού Προξενείου της Ελλάδος βρίσκονται ήδη στα νοσοκομεία για να βεβαιωθούν ότι μεταξύ των τραυματιών δεν υπάρχουν Έλληνες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα