Βίντεο: Ψυχοπαθής με χειρουργική μάσκα επιτέθηκε σε 16χρονη μαθήτρια

Βίντεο: Ψυχοπαθής με χειρουργική μάσκα επιτέθηκε σε 16χρονη μαθήτρια

Οι κάμερες ασφαλείας ενός σχολείου στις ΗΠΑ καταγράφουν την φρικιαστική στιγμή της επίθεσης ενός άνδρα σε μια 16χρονη μαθήτρια (Video)

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε έξω από ένα σχολείο στο Κουίνς της Νέας Υόρκης, όταν ψυχοπαθής επιτέθηκε σε μια 16χρονη μαθήτρια με κοπίδι.

Το βίντεο από το κύκλωμα ασφαλείας του σχολείου καταγράφει την έφηβη να τρέχει, για να σωθεί από τον άνδρα που φορούσε χειρουργική μάσκα και έφερε στο χέρι του ένα κοπίδι. Η μαθήτρια που είναι Κινέζα και βρίσκεται στις ΗΠΑ χάρη σε ένα πρόγραμμα ανταλλαγής μαθητών, είχε βγει από το σπίτι της κατευθυνόμενη στο σχολείο, όταν έγινε στόχος του άνδρα.

Η μαθήτρια δεν κατάφερε να ξεφύγει με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο πρόσωπο και το λαιμό, με τον άγνωστο μέχρι στιγμής δράση να την εγκαταλείπει αιμόφυρτη και σε κατάσταση σοκ στο πεζοδρόμιο. Το θύμα κατάφερε να συρθεί και να φθάσει στην πόρτα του σπιτιού της, όπου ζήτησε βοήθεια από τη θεία της, που την φιλοξενεί.

Οι αρχές συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη, ενώ γείτονες κάνουν λόγο για πιθανά ρατσιστικά κίνητρα, μιας και έχουν αυξηθεί τα εγκλήματα κατά των Ασιατών στην περιοχή.

(Πηγή: Dailymail)

SHARE:

24Media Network