Βίντεο: Σερφάρει ακόμα και στον ένατο μήνα εγκυμοσύνης

default image

Μερικά πράγματα δεν κόβονται. Μια Αυστραλέζα έκανε σέρφινγκ καθ' όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και έχει τις φωτογραφίες για να το αποδείξει (Pics)

H Kristi Olivares δεν είναι μια συνηθισμένη γυναίκα: Λατρεύει το σερφ και γι’ αυτό είπε να μην το σταματήσει ούτε στιγμή…ακόμα και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνη της.

Η Αυστραλέζα έφτιαξε ένα βίντεο κατά τη διάρκεια του οποίου την βλέπουμε στη θάλασσα μέχρι και λίγες μέρες πριν γεννήσει.  Η νεαρή που κάνει σερφ εδώ και τέσσερα χρόνια, ανέφερε ότι όλη αυτή τη περίοδο ήταν προσεκτική και ποτέ δεν έκανε σερφ σε ψηλά κύματα, ώστε να μην αναγκαστεί και κάνει κάποια απότομη κίνηση.

Όσο έπαιρνε κιλά, έπρεπε και να προσαρμόσει την τεχνική της πάνω στη σανίδα, ώστε να μπορεί να ισορροπεί.

Παρά τη προσοχή που έδειχνε, πολλοί ήταν αυτοί που την έβλεπαν με “μισό μάτι” καθώς θεωρούσαν παρακινδυνευμένο αυτό που έκανε. 

Ο γυναικολόγος της νεαρής, ο οποίος είναι και αυτός λάτρης του σερφ, επικρότησε την απόφασή της τονίζοντας ότι μπορεί μια γυναίκα να κάνει σερφ κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, αρκεί όμως να είναι προσεκτική.

(Πηγή:Daily Mail)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα