Βίντεο σοκ: Καταδίωξη με 4 νεκρούς στο Μαΐάμι – Έριχναν στη μέση του δρόμου

Βίντεο σοκ: Καταδίωξη με 4 νεκρούς στο Μαΐάμι – Έριχναν στη μέση του δρόμου
youtube

Η καταδίωξη στο Μαΐάμι μεταδόθηκε ζωντανά από τα τηλεοπτικά δίκτυα - Οι κάμερες κατέγραψαν την ανταλλαγή πυροβολισμών εν μέσω αθώων πολιτών - Οι εικόνες είναι πολύ σκληρές.

Τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε ανταλλαγή πυροβολισμών μετά από καταδίωξη στο Μαΐάμι των ΗΠΑ. Οι δύο εκ των τεσσάρων ήταν αθώοι πολίτες, ο οδηγός του φορτηγού της UPS με το οποίο προσπαθούσαν αν διαφύγουν οι δράστες καθώς και ένας περαστικός.

Όλα ξεκίνησαν στην περιοχή του Coral Gables όταν οι δύο δράστες εισέβαλλαν σε κατάστημα με κοσμήματα για να το ληστέψουν. Η αστυνομία εκλήθη στο σημείο και ανταλλάχθηκαν τα πρώτα πυρά. Οι δράστες κατάφεραν να κλέψουν ένα όχημα της UPS παίρνοντας μαζί τους τον οδηγό ως όμηρο.

Από εκεί και μετά ξεκίνησε η θεαματική καταδίωξη που κατέγραψαν ζωντανά τα τηλεοπτικά δίκτυα με εναέρια πλάνα από ελικόπτερο. Το φορτηγό ακινητοποιήθηκε σε σημείο όπου υπήρχε κίνηση με αποτέλεσμα να περικυκλωθεί από τις δυνάμεις της αστυνομίας.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό ποιος άνοιξε πρώτος πυρ στο σημείο, η αστυνομία ή οι δύο ληστές. Η UPS δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα το όνομα του ενός θύματος που ήταν υπάλληλός της.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι κανένας ένστολος δεν έχασε τη ζωή του.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα