Βόρεια Μακεδονία: Αναζωπύρωση της επιδημίας του κορονοϊού στη χώρα

Βόρεια Μακεδονία: Αναζωπύρωση της επιδημίας του κορονοϊού στη χώρα
Εργαζόμενοι σε νοσοκομείο της Βόρειας Μακεδονίας AP Photo/Boris Grdanoski

Ως ζωντανό παράδειγμα ότι ανά πάσα στιγμή η επιδημία μπορεί να αναζωπυρωθεί λειτουργεί η κατάσταση στη Βόρεια Μακεδονία τα τελευταία 24ωρα.

Αναζωπυρώνεται η επιδημία του κορονοϊού στη Βόρεια Μακεδονία, καθώς τις περασμένες 24 ώρες καταγράφηκαν 62 νέα κρούσματα, με αποτέλεσμα ο συνολικός αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στη χώρα να ανέρχεται πλέον στα 2.226.

Τα περισσότερα από τα 62 νέα κρούσματα στη χώρα καταγράφονται στα Σκόπια (24 κρούσματα). Επίσης, δύο άνθρωποι που είχαν προσβληθεί από τον κορονοϊό κατέληξαν κατά το τελευταίο 24ωρο, ανεβάζοντας στους 133 τον αριθμό των θυμάτων στη χώρα από τη νόσο.

Ο υπουργός Υγείας της Βόρειας Μακεδονίας, Βένκο Φιλίπτσε εξέφρασε την ανησυχία του για την αύξηση των κρουσμάτων στη χώρα και κάλεσε τους πολίτες να ακολουθούν τις οδηγίες των Αρχών και να τηρούν τα μέτρα προστασίας.

Το Σάββατο, ο Πρόεδρος της Βόρειας Μακεδονίας, Στέβο Πεντάροφσκι παρέτεινε κατά δύο εβδομάδες την κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην χώρα μετά την επιδείνωση της επιδημίας Covid-19.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα