Βόρεια Μακεδονία: Έκαψαν το αυτοκίνητο που χρησιμοποιεί ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης

Βόρεια Μακεδονία: Έκαψαν το αυτοκίνητο που χρησιμοποιεί ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης
Artan Grubi PRINTSCREEN

Θύμα εμπρηστικής επίθεσης έπεσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Βόρειας Μακεδονίας, Αρτάν Γκρούμπι, όταν άγνωστοι έκαψαν το πολυτελές αυτοκίνητο που χρησιμοποιεί.

Στόχος εμπρηστικής επίθεσης έγινε αυτοκίνητο που χρησιμοποιείται από τον πρώτο αντιπρόεδρο της κυβέρνησης της Βόρειας Μακεδονίας, Αρτάν Γκρούμπι, το οποίο βρισκόταν παρκαρισμένο σε δρόμο της περιοχής όπου μένει, στη συνοικία Τσάιρ των Σκοπίων, μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Όλα έγιναν περίπου στις 03:30 τα ξημερώματα, όταν οι δράστες κατάφεραν, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, να ρίξουν εύφλεκτο υλικό στο πολυτελές αυτοκίνητο, που χρησιμοποιείται από τον Αρτάν Γκρούμπι και να το βάλουν φωτιά.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για το περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες των τοπικών μέσων ενημέρωσης, το αυτοκίνητο δεν είναι ιδιοκτησίας του Αρτάν Γκρούμπι, αλλά χρησιμοποιείται από τον ίδιο.

Ο ίδιος ο Αρτάν Γκρούμπι, γνωστοποίησε ότι το αυτοκίνητο που δέχτηκε επίθεση είναι ιδιοκτησίας ενός φίλου του, όμως παραδέχτηκε ότι η ενέργεια στρέφεται εναντίον του.

«Στην πολιτική βρίσκομαι για να υπηρετήσω και να αφήσω παρακαταθήκη με δουλειά και έργα, όχι για να τρομοκρατείται η οικογένεια μου, οι γείτονες και οι φίλοι μου.Θεωρώ, τις συνεχείς απειλές και επιθέσεις στο πρόσωπο μου ως δειλές και ύπουλες. Διαμηνύω πάντως ότι δεν έχω σκοπό να σταματήσω το έργο μου και να εργάζομαι για την εκπλήρωση των προσδοκίων των πολιτών» ανέφερε ο Αρτάν Γκρούμπι, σε ανάρτησή του σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα