Η Βόρεια Μακεδονία θα διαβάσει Βαρουφάκη

Ο Γιάνης Βαρουφάκης και το "Μέρα 25"
Ο Γιάνης Βαρουφάκης και το "Μέρα 25" EUROKINISSI

Βιβλίο του πρώην υπουργού οικονομικών-και νυν επικεφαλής του ΜΕΡΑ 25 θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα στη γλώσσα της Βόρειας Μακεδονίας. Πως διευκόλυνε την έκδοση ο συγγραφέας.

Αποστολή του News 24/7 στην Βόρεια Μακεδονία

Μπορεί στην Ελλάδα η δημοφιλία του Γιάνη Βαρουφάκη τα τελευταία χρόνια να μην φτάνει σε πολύ υψηλά επίπεδα (αν και δεν μπορούμε να είμαστε απολύτως σίγουροι) στη Βόρεια Μακεδονία ωστόσο ο άλλοτε υπουργός οικονομικών απολαμβάνει αποδοχής.

ADVERTISING

Ιδιαίτερα στις τάξεις των προοδευτικών νέων ανθρώπων (όσοι, τέλος πάντων, έχουν απομείνει στη χώρα) ο άλλοτε υπουργός οικονομικών είναι ιδιαίτερα δημοφιλής.

Μάλιστα δύο στελέχη του αριστερού κόμματος της χώρας έχουν αναλάβει τη μετάφραση του βιβλίου του Βαρουφάκη “Μιλώντας στην κόρη μου για την οικονομία” το οποίο πολύ σύντομα θα κυκλοφορήσει στη μακεδονική, όπως χαρακτηρίζεται στη Συμφωνία των Πρεσπών, γλώσσα.

Ο δε πρώην υπουργός, για να πραγματοποιηθεί η έκδοση με το μικρότερο δυνατό κόστος, παραιτήθηκε όλων των οικονομικών του δικαιωμάτων παραχωρώντας ουσιαστικά τη δουλειά του δωρεάν!

Αν μην τι άλλο μία εξαιρετική κίνηση...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Βόρεια Μακεδονία, Αποστολή στη Βόρεια Μακεδονία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Βόρεια Μακεδονία: Τα κιτς αγάλματα του Γκρούεφσκι είναι πάντα στη θέση τους

Βόρεια Μακεδονία: Δημοκρατία του... Τριαντάφυλλου και του Μαρτάκη

SHARE:

24Media Network