“Βουτιά” για τη μετοχή του Facebook στη Wall Street

“Βουτιά” για τη μετοχή του Facebook στη Wall Street
AP Photo/Richard Drew

Μεγάλη είναι η πτώση της μετοχής του Facebook στη Wall Street μετά το παγκόσμιο "black out". Πτώση πέντε μονάδων στο κλείσιμο

Σημαντικές είναι οι επιπτώσεις και σε χρηματιστηριακό επίπεδο μετά το “black out” σε Facebook, Instagram, WhatsApp και Messenger καθώς υφίστανται μαζική βλάβη επηρεάζοντας δυνητικά δεκάδες εκατομμύρια χρήστες παγκοσμίως.

Στη Γουόλ Στριτ, η τιμή της μετοχής του Facebook, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ που κατέγραψε ήδη πτώση στην αρχή της συνεδρίασης, επιτάχυνε τις απώλειές της και σημείωσε πτώση κατά σχεδόν 6%. Σχεδόν πέντε μονάδες (4,89%) ήταν η πτώση της μετοχής του facebook στο κλείσιμο του χρηματιστηρίου της Wall Street.

Η πλατφόρμα των σχεδόν 3 δισεκατομμυρίων μηνιαίων χρηστών διανύει μια από τις χειρότερες κρίσεις για τη φήμη της τις τελευταίες δυο εβδομάδες, εξαιτίας των αποκαλύψεων μιας μάρτυρα δημοσίου συμφέροντος.

Πρώην μηχανικός υπεύθυνη προϊόντος στο Facebook, η Φράνσις Χόγκεν διέρρευσε πολλά εσωτερικά έγγραφα, συγκεκριμένα στη Wall Street Journal, και κατηγόρησε τον όμιλο ότι “(επιλέγει) το όφελος παρά την ασφάλεια”, των χρηστών του, σε συνέντευξη που μεταδόθηκε την Κυριακή από το αμερικανικό δίκτυο CBS.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα