Βρετανία: Επίθεση με μαχαίρι στο Μπάρνσλεϊ – Ένας τραυματίας

Βρετανία: Επίθεση με μαχαίρι στο Μπάρνσλεϊ – Ένας τραυματίας
Περιπολικό της βρετανικής αστυνομίας στον αυτοκινητόδρομο M1 (Φωτογραφία αρχείου) Associated Press

Ένας τραυματίας από επίθεση με μαχαίρι στο κέντρο της πόλης Μπάρνσλεϊ, ήταν το "σημαντικό συμβάν" που κινητοποίησε τη βρετανική αστυνομία.

Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε πως προέβη σε μία σύλληψη σήμερα έπειτα από «σοβαρό επεισόδιο» στο κέντρο της πόλης Μπάρνσλεϊ (βορράς), στη διάρκεια του οποίου ένας άνδρας τραυματίσθηκε ελαφρά από επίθεση με μαχαίρι.

«Ένας άνδρας τραυματίσθηκε ελαφρά. Δεν έχει γίνει αναφορά για άλλον τραυματία», αναφέρεται στο ανακοινωθέν της αστυνομίας του Νοτίου Γιορκσάιρ.

«Ένας άνθρωπος συνελήφθη σε σχέση με το επεισόδιο και έχει τεθεί υπό κράτηση», προστίθεται στο ίδιο κείμενο. Έρευνες έχουν διαταχθεί «προκειμένου να διαπιστωθεί εάν επρόκειτο για μεμονωμένο επεισόδιο και εάν ο δράστης ενεργούσε μόνος του».

Η αστυνομία ανακοίνωσε πως έλαβε κλήση για επέμβαση στις 10.20, ώρα Ελλάδος, «έπειτα από ειδοποίηση ότι ένας άνδρας είχε τραυματισθεί στο κέντρο του Μπάρνσλεϊ» και πως υπήρχαν «άλλες ενδείξεις πως ένας άλλος εκινείτο στο κέντρο με ένα μαχαίρι».

Νωρίτερα, η αστυνομία είχε επισημάνει στο Twitter πως «ένα σοβαρό συμβάν» έχει σημειωθεί στην περιοχή και πως έχει αναπτύξει δυνάμεις στο σημείο εκείνο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα