Φρίκη στη Βρετανία: Άνδρας νάρκωσε και βίασε δεκάδες άνδρες – “Μοχθηρό αρπακτικό” τον αποκάλεσε η δικαστής

Φρίκη στη Βρετανία: Άνδρας νάρκωσε και βίασε δεκάδες άνδρες – “Μοχθηρό αρπακτικό” τον αποκάλεσε η δικαστής
Reynhard Sinaga GREATER MANCHESTER POLICE

Ένα Ινδονήσιος καταδικάστηκε για 159 σεξουαλικές επιθέσεις στη Μεγάλη Βρετανία, 136 εκ των οποίων αφορούσαν βιασμούς. Όπως είπε η δικαστής "δεν θα είναι ποτέ ασφαλές να αποφυλακιστεί".

Άναυδη παρακολουθεί η Μεγάλη Βρετανία την υπόθεση του Reynhard Sinaga,  από την Ινδονησία, ο οποίος βαρύνεται με σωρεία ποινικών αδικημάτων, κατά κύριο λόγο σεξουαλικής φύσεως

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσαν οι αρχές της Βρετανίας, υπολογίζεται πως είχε στοχοποιήσει τουλάχιστον 190 θύματα, τα οποία φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά, αν και δεν έχουν καταθέσει όλοι εναντίον του. Κατά τη διάρκεια της τελευταίας διετίας έχουν διεξαχθεί τέσσερις δίκες σε βάρος του. 

Σύμφωνα με το BBC, κρίθηκε ένοχος για 136 βιασμούς, μεταξύ των οποίων 48 ανδρών (αυτοί που κατέθεσαν) που νάρκωσε σε νυχτερινά κέντρα του Μάντσεστερ και έσυρε στο σπίτι του, όπου τους βίαζε και ύστερα βιντεοσκοπούσε τις επιθέσεις με δύο κινητά τηλέφωνα. 

Ο Reynhard Sinaga, 36 ετών, αποτελεί τον πιο επικίνδυνο βιαστή στην ιστορία της Βρετανίας και η δικαστής έκρινε πως πρέπει να καταδικαστεί ισόβια για τουλάχιστον 30 χρόνια.

Reynhard Sinaga GREATER MANCHESTER POLICE

Reynhard Sinaga GREATER MANCHESTER POLICE

Κατά τη διάρκεια της δίκης ο 36χρονος ήταν ανέκφραστος, έδειχνε να βαριέται και έπαιζε με τα μαλλιά του, ενώ τα θύματά του εξιστορούσαν τη φρικτή δράση του.

Η δράση του αποκαλύφθηκε τον Ιούνιο του 2017, όταν ένα από τα θύματά του ξύπνησε κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επίθεσης και ύστερα τον κατήγγειλε. Κατά τις έρευνες βρέθηκαν εκατοντάδες ώρες βίντεο με τις πράξεις βιασμού.

Χαρακτηριστικό στοιχείο, όπως αποκαλύφθηκε στο δικαστήριο, ένα μήνυμα στο Facebook από τον Reynhard σε έναν φίλο που έλεγε αναφερόμενος σε κάποιο θύμα του: “Ήταν στρέιτ το 2014. Το 2015 ήταν η χρονιά που μπήκε στον κόσμο των γκέι, χαχαχα” 

Η δικαστής ήταν σοκαρισμένη από τη στάση του, αποκαλώντας τον “μοχθηρό αρπακτικό”. Όπως μάλιστα δήλωσε χαρακτηριστικά: 

Φαίνεσαι να διασκεδάζεις την διαδικασία ακόμη και τώρα, λίγο πριν την καταδίκη σου. Είσαι ένας σατανικός κατά συρροή σεξουαλικός παραβάτης, που κυνηγούσε νεαρούς άντρες, οι οποίοι έρχονταν στην πόλη με στόχο τίποτα περισσότερο από μια βραδιά με τους φίλους τους. Ένα από τα θύματα σε περιέγραψε ως τέρας. Το μέγεθος των πράξεών σου δικαιώνει τον χαρακτηρισμό. Σπανίως αν όχι ποτέ, δικαστήρια έχουν δει τόσους βιασμούς σε τόσο σύντομο διάστημα”.

Εκείνος υποστήριξε πως τα θύματα του ενέκριναν τη σεξουαλική κακοποίηση και μάλιστα ο ίδιος εξακολουθούσε να δηλώνει αθώος μέχρι και το τέλος της δίκης. 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα