Βρετανία: Νεκρή εντοπίστηκε η επικεφαλής του Epsom College μαζί με τον σύζυγο και την 7χρονη κόρη τους

Βρετανία: Νεκρή εντοπίστηκε η επικεφαλής του Epsom College μαζί με τον σύζυγο και την 7χρονη κόρη τους
Epsom College Instagram@epsomcollegeuk

Μυστήριο γύρω από τον θάνατο της επικεφαλής του Epsom College, η οποία εντοπίστηκε νεκρή μαζί με τον σύζυγο και την 7χρονη κόρη τους στις εγκαταστάσεις του σχολείου.

Η επικεφαλής του Epsom College βρέθηκε νεκρή μαζί με τον σύζυγό της και την 7χρονη κόρη της σε ένα ακίνητο στις εγκαταστάσεις του σχολείου στην Αγγλία.

Η 45χρονη Έμμα Πάτινσον, ο 39χρονος σύζυγός της Τζορτζ, και η κόρη τους Λέτι, βρέθηκαν νεκροί στη 01:10 GMT της Κυριακής (05/02), όπως αναφέρει το BBC.

Η αστυνομία του Surrey είπε ότι κλήθηκαν στην ιδιοκτησία από την υπηρεσία ασθενοφόρων της Νοτιοανατολικής Ακτής, με την αστυνομία να εκφράζει βεβαιότητα ότι πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό “χωρίς ανάμειξη τρίτων”.

Ο Δρ Alastair Wells, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου στο Epsom College, δήλωσε: «Εκ μέρους όλων στο Epsom College, θέλω να μεταφέρω την οδύνη μας για αυτά τα τραγικά νέα. Οι σκέψεις και τα συλλυπητήριά μας είναι με την οικογένεια, τους φίλους και τους αγαπημένους της Έμμα, καθώς και στους πολλούς μαθητές και συναδέλφους των οποίων τη ζωή εμπλούτισε σε όλη τη διακεκριμένη καριέρα της”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα