Βρετανία: Πυροβολισμοί κοντά σε Κολέγιο - Δύο τραυματίες και μία σύλληψη

Βρετανία: Πυροβολισμοί κοντά σε Κολέγιο - Δύο τραυματίες και μία σύλληψη
AP PHOTO/MATT DUNHAM

Ένας άνδρας συνελήφθη και δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν ελαφρά, σε επεισόδιο με πυροβολισμούς κοντά σε ένα Κολέγιο στη νότια Αγγλία.

Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι ένας άνδρας έχει τεθεί υπό κράτηση και δύο άλλα πρόσωπα τραυματίστηκαν, αλλά όχι σοβαρά, μετά τις αναφορές για πυροβολισμούς κοντά σε ένα κολέγιο στη νότια Αγγλία.

Η αστυνομία δέχτηκε πολλές κλήσεις για το επεισόδιο που ξεκίνησε στο Κολέγιο του Κρόουλι λίγο μετά τις 16.00 (ώρα Ελλάδας). Πλάνα που αναρτήθηκαν σε ιστοτόπους κοινωνικής δικτύωσης δείχνουν μεγάλο αριθμό ένοπλων αστυνομικών στην περιοχή.

«Ανταποκριθήκαμε στις αναφορές για πυροβολισμούς κοντά στο Κολέγιο Κρόουλι. Ένας άνδρας συνελήφθη στο σημείο», ανέφερε η αστυνομία του Σάσεξ.

Οι αρχές κάλεσαν τον κόσμο να αποφεύγει την περιοχή, ενώ εκκένωσαν το κολέγιο. «Δύο άνθρωποι τραυματίστηκαν, αλλά τα τραύματα τους δεν πιστεύεται ότι είναι σοβαρά», προστίθεται στην ανακοίνωση.

Το Κολέγιο ανέφερε από την πλευρά του ότι αναμένει περισσότερες πληροφορίες από την αστυνομία και δεν έχει ενημερωθεί για τυχόν τραυματισμούς.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μεγάλη Βρετανία
SHARE: