Βρετανίδα δημοσιογράφος βρέθηκε απαγχονισμένη στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης

default image

Δημοσιογράφος από τη Βρετανία που ταξίδευε προς την Ερμπίλ, εντοπίστηκε νεκρή στο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης. Έρευνες για τις συνθήκες θανάτου της (Pics)

Μια Βρετανίδα δημοσιογράφος εντοπίστηκε από τις αρχές ασφαλείας του αεροδρομίου της Κωνσταντινούπολη απαγχoνισμένη, με τις τουρκικές αρχές να κάνουν λόγω για αυτοκτονία

 

Η άτυχη γυναίκα φαίνεται πως εργαζόταν για το BBC και σύμφωνα με τις αναφορές των αρχών, αποφάσισε να θέσει τέλος στη ζωή της όταν έχασε την πτήση ανταπόκρισης. Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης επικαλούμενα τους υπαλλήλους της αεροπορικής εταιρία που είχε κλείσει το εισιτήριο η ότι η 50χρονη, ανέφεραν δεν είχε χρήματα για να κλείσει νέο εισιτήριο και μέσα στην απελπισία της αποφάσισε να κρεμαστεί.

Παρόλα αυτά οι συγκεκριμένοι ισχυρισμοί διαψεύσθηκαν, καθώς οι αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα προκειμένου να χυθεί φως στον μυστηριώδη θάνατο της Σάτον.

Η δημοσιογράφος ταξίδευε από το Λονδίνο στην Ερμπίλ, πόλη του Ιράκ και πρωτεύουσα της ημι-αυτόνομης περιοχής του Κουρδιστάν, με ενδιάμεση στάση στην Κωνσταντινούπολη. Εκεί, σύμφωνα με την εφημερίδα Independent θα πραγματοποιούσε έρευνα για το διδακτορικό της, που είχε θέμα τη διεθνή στήριξη στις γυναίκες που εργάζονται στον τομέα των ΜΜΕ στο Ιράκ και το Αφγανιστάν.

(Πηγή: Dailymail)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα