Χαβάη: Ανατριχιαστική δολοφονία 6χρονης από τους γονείς της – Τη φίμωσαν και την κλείδωσαν σε κλουβί

Χαβάη: Ανατριχιαστική δολοφονία 6χρονης από τους γονείς της – Τη φίμωσαν και την κλείδωσαν σε κλουβί
Daily Mail

Το κοριτσάκι βρήκε τραγικό θάνατο από τους θετούς γονείς της. Το άγριο έγκλημα αποκάλυψε η 12χρονη αδελφή της στους αστυνομικούς.

Σοκάρει η υπόθεση δολοφονίας ενός 6χρονου κοριτσιού από τη Χαβάη, που δολοφονήθηκε με τον πιο βάναυσο τρόπο από τους θετούς γονείς της.

Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε στους αστυνομικούς η 12χρονη αδερφή της, οι γονείς τους κλείδωσαν το κοριτσάκι σε ένα κλουβί σκύλου, επειδή τα βράδια έψαχνε φαγητό για να φάει.

“Οι θετοί γονείς μου κλείδωσαν την 6χρονη αδερφή μου μέσα σε κλουβί σκύλου στην τουαλέτα του σπιτιού. Της είχαν κλείσει με μονωτική ταινία το στόμα και τη μύτη, δεν ξύπνησε ποτέ. Μου είπαν να το κρατήσω μυστικό” είπε στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς η μεγαλύτερη -επίσης υιοθετημένη- αδερφή της Ιζαμπέλα Καλούα.

Τα σοκαριστικά στοιχεία της υπόθεσης όμως, δεν περιορίζονται εδώ. Τον περασμένο Σεπτέμβριο οι θετοί γονείς των κοριτσιών, ο 52χρονος Ισαάκ και η 43χρονη Λεχούα Καλούα είχαν δηλώσει την εξαφάνιση της 6χρονης Ιζαμπέλα σε Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.

HONOLULU POLICE DEPARTEMENT

Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκαν τότε στις Αρχές, είχαν να δουν τη θετή τους κόρη από το προηγούμενο βράδυ, όταν πήγε για ύπνο στο δωμάτιό της.

Οι υποψίες των αστυνομικών στράφηκαν αμέσως στους δύο τους, με τις οποίες πληροφορίες που είχαν στα χέρια τους να επιβεβαιώνονται από την κατάθεση της 12χρονης αδερφής της, την οποία και έκανε πριν από λίγες ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail, το κορίτσι αποκάλυψε στις Αρχές που οι γονείς της ήταν υπεύθυνοι για το θάνατο της αδερφής της.

Παράλληλα, ισχυρίστηκε ότι την ανάγκασαν να μην μιλήσει σε κανέναν για το περιστατικό. Στις περιγραφές της, το 12χρονο κορίτσι είπε: “Λίγο αργότερα η μητέρα γέμισε την μπανιέρα με νερό και βύθισε την Ιζαμπέλα μέσα, μάλλον για να δει αν θα ξυπνήσει, αλλά αυτό δεν συνέβη. Μετά με φώναξαν για να την κουβαλήσουμε και να την πάμε στο δωμάτιό της”.

Λίγο αργότερα, οι αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη του ζευγαριού, σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Το άψυχο σώμα του παιδιού δεν έχει βρεθεί προς το παρόν, ενώ ο δικηγόρος υπεράσπισης του κατηγορούμενου ζευγαριού επιμένει ότι είναι αθώοι.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα