Ξεκληρίστηκε τετραμελής οικογένεια στη Γάζα

default image

Μια τετραμελής οικογένεια, μεταξύ τους 2 τετράχρονα αγοράκια, έχασαν τη ζωή τους από αεροπορική επιδρομή

Τέσσερα μέλη μιας οικογένειας –δύο δίδυμα αγοράκια 4 ετών και οι γονείς τους- έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια αεροπορικής επιδρομής στη Γάζα.

Η κυβέρνηση του Ισραήλ δεν έκανε οποιοδήποτε σχόλιο σχετικά με την επίθεση, ένας από τους 80 περίπου βομβαρδισμούς που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια της ημέρας στην περιοχή.

 Ο Ασράφ αλ-Κιντρά, εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας της Χαμάς στη Γάζα, σχολίασε νωρίτερα μέσω του σελίδας του στην υπηρεσία κοινωνικής δικτύωσης, Facebook ότι εξαιτίας μιας ισραηλινής αεροπορικής επιδρομής στην πόλη της Γάζας, Μπέιτ Λαχίγια, το σπίτι του Φουάντ Χετζαζί ισοπεδώθηκε, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο ίδιος, η σύζυγος του και οι δύο τους γιοι.

Γείτονες της οικογένειας δήλωσαν στο πρακτορείο Ρόιτερς ότι ο Χετζαζί δεν ήταν μέλος κάποιας μαχητικής ομάδας.

Τα Ισραηλινά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι εννέα μέλη μιας ακόμα οικογένειας σκοτώθηκαν την Κυριακή κατά τη διάρκεια επίθεσης.

Σύμφωνα με δηλώσεις Παλαιστινίων αξιωματούχων, οι μισοί περίπου από τους 108 κατοίκους που σκοτώθηκαν από την Τετάρτη μέχρι τη Δευτέρα στη Γάζα ήταν άμαχοι, μεταξύ τους και 27 παιδιά. Τρεις Ισραηλινοί σκοτώθηκαν και πάνω από 60 τραυματίστηκαν από πυραύλους που εκτοξεύτηκαν από τη Γάζα κατά την ίδια περίοδο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα