Χίλαρι Κλίντον για Λεβίνσκι: “Η Μόνικα ήταν ενήλικη, σωστά δεν παραιτήθηκε ο Μπιλ”

Χίλαρι Κλίντον για Λεβίνσκι: “Η Μόνικα ήταν ενήλικη, σωστά δεν παραιτήθηκε ο Μπιλ”

Κατηγορηματικά αρνητική ήταν η πρώην υπουργός Εξωτερικών όταν κατά την διάρκεια συνέντευξής της ρωτήθηκε αν ο σύζυγός της θα έπρεπε να παραιτηθεί όταν αποκαλύφθηκε η σχέση του με την τότε ασκούμενη του Λευκού Οίκου.

Στις επικρίσεις που δέχεται ο σύζυγός της και πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπιλ Κλίντον, ότι δεν παραιτήθηκε όταν ξέσπασε το σκάνδαλο με την Μόνικα Λεβίνσκι, απάντησε η πρώην υπουργός Εξωτερικών της Αμερικής, Χίλαρι Κλίντον, λέγοντας ότι δεν επρόκειτο για κατάχρηση εξουσίας και πως η Λεβίνσκι ήταν ενήλικη.

Μεταξύ των επικριτών του Μπιλ Κλίντον και η γερουσιάστρια των Δημοκρατικώφν, Κίρστεν Γκίλμπραντ, η οποία δήλωσε πρόσφατα στους New York Times πως ο τότε Πρόεδρος θα έπρεπε να παραιτηθεί.

Σε χθεσινή της συνέντευξή στο CBS, η Κλίντον υπεραμύνθηκε του συζύγου της και ερωτηθείσα εάν θα έπρεπε ο Μπιλ Κλίντον να έχει παραιτηθεί εξαιτίας της σχέσης του με την ασκούμενη τότε Λεβίνσκι, απάντησε “σίγουρα όχι”.

“Επιτρέψτε μου να σας ρωτήσω ένα πράγμα” είπε η Χίλαρι Κλίντον και διερωτήθηκε “Πού είναι η έρευνα σε βάρος του εν ενεργεία Προέδρου, για τον οποίο έχουν γίνει πολλές καταγγελίες και τις οποίες ο ίδιος απορρίπτει, αρνείται και κοροϊδεύει;”

Στο ερώτημα αν η ίδια έπαιξε κάποιον ρόλο όταν ασκούσε κριτική στον χαρακτήρα των γυναικών που κατηγόρησαν τον Κλίντον για σεξουαλική παρενόχληση, η ίδια απάντησε “Κανέναν”. “Αναλαμβάνω την ευθύνη για την ζωή μου και τις πράξεις μου”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα