Ξύπνησε από τον ήχο των δοντιών αρκούδας που μασούσε το κεφάλι του

Ξύπνησε από τον ήχο των δοντιών αρκούδας που μασούσε το κεφάλι του

Μαύρη αρκούδα εισέβαλε στη σκηνή ενός 19χρονου εργαζόμενου σε κατασκήνωση την ώρα που εκείνος κοιμόταν και άρχισε να δαγκώνει λαίμαργα το κεφάλι του

Ένας 19χρονος εργαζόμενος σε χριστιανική κατασκήνωση νοσηλεύεται με σοβαρά τραύματα σε ιατρικό κέντρο της πολιτείας Κολοράντο των ΗΠΑ, αφού δέχτηκε την επίθεση μιας αρκούδας.

Το μεγαλόσωμο ζώο έπιασε κυριολεκτικά στον ύπνο τον άτυχο νεαρό. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στις αρχές το θύμα, η αρκούδα εισέβαλε στη σκηνή του την ώρα που κοιμόταν και άρχισε να δαγκώνει το κεφάλι του. Τα δόντια της αρκούδας διαπέρασαν το δέρμα και τους μυς και ο νεαρός, όπως είπε, ξύπνησε από τον θόρυβο που έκαναν τα δόντια της αρκούδας καθώς έτριβαν το κρανίο του.

Σοκαρισμένος και με μεγάλους πόνους, o 19χρονος προσπάθησε να διαφύγει, η αρκούδα ωστόσο τον άρπαξε, τον δάγκωσε πάλι στο κεφάλι και τον έσυρε στο έδαφος. Τελικώς ο νεαρός σώθηκε όταν άλλοι εργαζόμενοι της κατασκήνωσης, οι οποίοι άκουσαν τις φωνές του, έφτασαν στο σημείο και κατάφεραν να διώξουν το άγριο ζώο.

Το θύμα μεταφέρθηκε για νοσηλεία σε ιατρικό κέντρο του Μπόλντερ και η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται ως σταθερή.

Εκπρόσωπος της κατασκήνωσης ανακοίνωσε ότι σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές το άγριο ζώο θα εντοπισθεί και θα μετακινηθεί σε άλλη περιοχή.

Δείτε την ανακοίνωση για το περιστατικό:

Δείτε τα τραύματα του 19χρονου από την επίθεση:

(Με πληροφορίες από CNN, φωτό: AP Photo/Toby Talbot)

SHARE:

24Media Network