Ζευγάρι Αυστραλών έχασε συγγενείς και στις δύο πτήσεις της Malaysia Airlines

default image

Τέσσερα μέλη της οικογένειάς του έχασε ζευγάρι Αυστραλών στις μοιραίες πτήσεις MH370 και MH17

Ένα ζευγάρι από την Αυστραλία που έχασε τον γιο του και τη νύφη του στην πτήση των Malaysia Airlines που εξαφανίστηκε από τα ραντάρ τον Μάρτιο θρηνεί τώρα και άλλους συγγενείς του, που επέβαιναν στο αεροπλάνο της ίδιας εταιρείας που κατέπεσε την Πέμπτη στην ανατολική Ουκρανία, όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Η Αϊρίν και ο Τζορτζ Μπάροουζ, από το Μπιλόιλα του Κουίνσλαντ, έχασαν τον γιο τους Ρόντνεϊ και τη νύφη τους Μέρι οι οποίοι επέβαιναν μαζί με ακόμη 237 ανθρώπους στη μοιραία πτήση MH370 των Malaysia Airlines που εξαφανίστηκε από τα ραντάρ στις 8 Μαρτίου.

Η θετή εγγονή του ζευγαριού, η Μαρί Ριζκ, και ο σύζυγός της Άλμπερτ επέβαιναν στην πτήση MH17 η οποία κατέπεσε στην ανατολική Ουκρανία, σύμφωνα με τα αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης.

«Ήταν μια πολύ δύσκολη ημέρα», είπε ο γιος του ζευγαριού Γκρεγκ Μπάροουζ στην εφημερίδα The Courier Mail. «Αυτό μας συνέτριψε όλους», πρόσθεσε.

Οι αξιωματούχοι δεν έχουν ακόμη δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα των επιβαινόντων στην πτήση MH17. Πάντως σύμφωνα με τις Μαλαισιανές Αερογραμμές σε αυτή επέβαιναν 27 Αυστραλοί.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα