ΚΩΣΤΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ

Ο Κώστας Ζαχαριάδης είναι Έλληνας πολιτικός, εκλεγμένος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στην εκλογική περιφέρεια Β1' Βόρειου Τομέα Αθηνών. Στις βουλευτικές εκλογές του 2019 ήταν υποψήφιος στην εκλογική περιφέρεια Β1' Βόρειου Τομέα Αθηνών. Βγήκε δεύτερος με 22.701 ψήφους, εξασφαλίζοντας την εκλογή του στο Κοινοβούλιο. Γεννήθηκε στο Χαλάνδρι το 1985. Το 2002 αποφοίτησε από το Ενιαίο Λύκειο Μελισσίων. Από το 2005 έως και σήμερα ζει στο Μαρούσι. Είναι απόφοιτος του τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών (2002-2008). Το 2010 ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών «Περιβάλλον και Δημόσια Υγεία», στο Manchester στην Αγγλία. Έχει συμμετοχή, κατά την περίοδο των φοιτητικών χρόνων, στο Δίκτυο Αυτόνομων Ριζοσπαστικών Σχημάτων (ΔΑΡΑΣ) και στην Αριστερή Ενότητα (ΑΡ.ΕΝ.) με ενεργή δράση στο Βιολογικό Αθήνας. Ήταν μέλος της Νεολαίας ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ από το 2003, ενώ την περίοδο 2005-2010, ήμουν εκλεγμένος στο Κεντρικό Συμβούλιο. Από το 2013 (ιδρυτικό συνέδριο) έως σήμερα, είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ. Διατέλεσε Διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ από τον Οκτώβρη του 2015 έως και την ημερομηνία προκήρυξης των εθνικών εκλογών του 2019.

Ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης

Πώς η κυβέρνηση επιδιώκει να ελέγξει μέσω ΑΣΕΠ τις προσλήψεις στο Δημόσιο για το "προεκλογικό" έτος 2022

Τι προβλέπει διάταξη που αναμένεται να ψηφιστεί την επόμενη εβδομάδα;Θα είναι επόμενος πρόεδρος του ΑΣΕΠ ο Θ. Παπαϊώαννου, συμμαθητής του υπ. Εσωτερικών Μάκη Βορίδη; Τι απαντά ο Υπουργός στο NEWS 24/7 και πώς σχολιάζουν το θέμα οι βουλευτές Κώστας Ζαχαριάδης και Χάρης Καστανίδης.

Ο Κώστας Ζαχαριάδης.

Ζαχαριάδης: Η μεγάλη πρόκληση είναι τι θα προτείνει ο νέος μεγάλος ΣΥΡΙΖΑ για τη διακυβέρνηση της χώρας

“Όταν στις ευρωεκλογές ήρθαν διαφορετικά αποτελέσματα από αυτά που περιμέναμε, δείξαμε  πάλι απροετοίμαστοι” δηλώνει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και παραδέχεται ότι στις δημοτικές “έγιναν λάθος επιλογές”.

Ο πρώην διευθυντής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης

Κώστας Ζαχαριάδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει την ευθύνη να ανασυγκροτήσει τη μεγάλη Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη

"…Χωρίς αποκλεισμούς, ιδεοληψίες και πολιτικά σύνδρομα. Το να "διαβάζεις" τις ανάγκες της κοινωνίας δεν αποτελεί μετάλλαξη" δηλώνει ο βουλευτής Βορείου Τομέα της Β΄ Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ.