podcast
ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΚΗ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ
ΛΑΚΗΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Στο Στόμα του Λάκη: Μποτσουάνααα αγάπη γλυκιά μου

ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ
Στο Στόμα του Λάκη: Μποτσουάνααα αγάπη γλυκιά μου
ΠΑΝΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Η αντικατάσταση του Άρη Σερβετάλη

Ηθοποιός εξαίρετος. Σαν άνθρωπος επίσης! Αθόρυβος, μάλλον χωρίς περιττό θόρυβο να τον ακολουθεί. Ήσυχα και πολύ δημιουργικά ασχολείται με την τέχνη του χωρίς κανέναν να ζαλίζει, χωρίς να προτάσσει με έπαρση τις θέσεις του και την θεωρία ζωής του. Ιδιαίτερος και αγαπητός τολμώ να πω. Για μένα αξιαγάπητος και σαν ηθοποιός και σαν άνθρωπος. Ξεσήκωσε θύελλα σχολίων και αντιρρήσεων για την απόφαση του να μην συμμετάσχει στην παράσταση ΡΙΝΟΚΕΡΟΣ στην οποία πρωταγωνιστούσε. Άφησε τους υπόλοιπους εργαζόμενους στον δρόμο. Αυτό για κανένα λόγο δεν είναι σωστό. Όμως ο ίδιος εξήγησε ότι την άποψη του αυτή την είχε εκφράσει στις αρχές του καλοκαιριού. Εγώ δεν έχω λόγο να μην τον πιστέψω. Με πολύ ωραίο τρόπο η παραγωγή έλυσε το θέμα και προχωρούν στην αντικατάσταση του. Έτσι κι αλλιώς ο ίδιος δεν είχε εμβολιαστεί και αργά ή γρήγορα θα του το ζητούσαν. Όμως ο πόλεμος εμβολιασμένων ανεμβολίαστων ξέσπασε δυναμικά μ' αυτή του την απόφαση.

ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΣΤΑΜΑΤΑΚΑΚΗΣ Ο ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΙΜΙΛΙΕ!

ΣΚΕΨΕΙΣ ΕΠ' ΑΥΤΟΥ

Θα σκοτωθούμε μεταξύ μας;

ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΒΟΔΙΑ;

Έχω κάνει τα εμβόλια χωρίς καμμιά εγγύηση από την εταιρεία και χωρίς καμμιά εγγύηση απ' το κράτος. Κι αυτό δεν μου αρέσει καθόλου. Σαν τα γελάδια στον κάμπο. Όταν πέθαινε όμως τότε ένα βόδι από παρενέργειες του εμβολίου, η εταιρεία πλήρωνε. Εδώ τα βόδια απλήρωτα.

Άσε που έδινε χαρτί η εταιρεία για τις παρενέργειες από πριν και δεν συμπλήρωναν το χαρτί με τις παρενέργειες συν τω χρόνω τα βόδια από μόνα τους ρωτώντας το ένα το άλλο. Δεν βγάζουμε και φτερά να πετάξουμε ρε γαμώτο.

Δεν χωρεί αμφιβολία ότι το εμβόλιο είναι ένα φρένο στον κορονοϊό. Αλλά δεν είναι το απόλυτο. Ξανακινδυνεύεις.

Γιατί την λένε τρίτη δόση. Είναι συμπληρωματική δόση της δεύτερης. Γιατί ξαναπληρώνουμε την αστοχία τους;

ΑΛΛΗ ΕΡΕΥΝΑ

Αυτή την έρευνα που λέει ότι όσο αυξάνεται ο αριθμός των εμβολιασμών τόσο αυξάνονται τα κρούσματα;

Στο Ισραήλ με πάνω από 60% εμβολιασμένους την τελευταία βδομάδα είχαν τα υψηλοτέρα κρούσματα.

Την πετάμε; Άχρηστη η πληροφορία;

Δεν ξέρω από ποιον κινδυνεύω. Απ' τον ανεμβολίαστο, από τον εμβολιασμένο; Πείτε μου. Ανεμβολίαστοι μου άνθρωποι. Είμαι σ' ένα πέλαγος φόβου και προσπαθώ να διαχειριστώ τις χιλιάδες πληροφορίες που παλεύουν έξω από το μυαλό μου ποια θα πρωτομπεί!

Μήπως να ξαναβάλουμε τις μάσκες όλοι να πάμε σ' ένα ωραίο λοκντάουν που το βλέπω να 'ρχεται.

Τα λέει ο Καπραβέλος του Παπανικολάου στη Θεσσαλονίκη. Άσε που θα ξαναενωθούμε όπως τότε στην πρώτη καραντίνα.

ΑΠΟ ΔΕΛΤΑ ΣΕ ΟΜΙΚΡΟΝ

Ώσπου να τελειώσουμε με την Δέλτα μας ήρθε κι η Όμικρον καπάκι. Όχι δεν θα πάμε στην Χ μετά. Μπορούμε να γυρίσουμε πίσω. Στην Γάμα. Ή πήγαμε;; Κι όταν διατρέξουμε όλη την αλφάβητο στις μεταλλάξεις, θα πάμε στα γκ ντ μπ!

Στους Διφθόγγους;;

Που;;

Τρεις φορές θα την γυρίσουμε την αλφάβητο!

6% ήταν εμβολιασμένοι στην Αφρική. Πάλι καλά που τους βρήκε η Όμικρον και δεν τους βρήκε καμμιά Ωμέγα να πεθάνουν όλοι μαζί.

Στο Στόμα του Λάκη: Μποτσουάνααα αγάπη γλυκιά μου
ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ/INTIME

Πλάτανος ο Στριμόκωλος ο Πανεπιστημιακός

Είναι είδος πλατάνου που δεν φύεται αλλά τοποθετείται. Όπως οι δύσμοιροι φοίνικες της συμφοράς μέσα στις άθλιες ζαρντινιέρες που ασφυκτιούν αυτή την περίοδο στην Πανεπιστημίου.

Ο Πλάτανος φύεται κυρίως στις όχθες των ποταμών, έχει μεγάλες ρίζες όσο και το άνοιγμα των φύλλων του, κάνει πολύ ωραίο ίσκιο, δεσπόζει στις πλατείες των χωριών. Ο Πλάτανος της Πανεπιστημίου είναι καινούργιο είδος πλατάνου.

Θα λέγεται Πλάτανος ο ΣΤΡΙΜΟΚΩΛΟΣ Ο ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΟΠΕΡΙΣΤΟΙΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΣ.

Θα στριμωχτεί ο έρμος ο πλάτανος μέσα στα τσιμέντα και θα μπορεί να ανοίξει τα φύλλα του μόνο προς τον δρόμο, ενώ τις ρίζες του θα τις μαζέψει στο ύψος του πεζοδρομίου για να μην σηκωθούν τα πατώματα στο Άττικα και στον Καίσαρη.

Για να μην αισθάνεται παράταιρος ο πλάτανος,

Ο δήμαρχος θα βάλει πηγές νερού ανά τρεις πλατάνους ενώ βοσκοπούλες με στάμνες θα πηγαίνουν να παίρνουν νερό για να εξαπατούν τον πλάτανο ότι βρίσκεται στην φύση. Οι βοσκοπούλες θα είναι σε τρεις βάρδιες, όπως οι τσολιάδες και θα είναι η νέα μεγάλη ατραξιόν μετά τους ευζώνους. Με ολίγα λόγια η Πανεπιστημίου θα πλατανοδρομηθεί.

Ζητούνται κοπέλες σαν τα κρύα τα νερά έως 38 ετών που να ξέρουν να κουβαλούν στάμνες, να μιλάνε χωριάτικα, να μην έχουν ψεύτικα νύχια σαν ινφλουένσερ και να ξέρουν να ζυμώνουν για να δουλέψουν δημιουργώντας ψευδαισθήσεις στους πλάτανους.

Επίσης αναζητούνται 8 λεβέντες έως 34 ετών που να ξέρουν να καβαλούν άλογο, να έχουν ύψος όχι αυτό του κοντού δικηγόρου, από 1,86 και πάνω, ευθυτενείς, οι οποίοι θα περνούν ανά μια ώρα και θα γεμίζουν τα παγούρια τους με νερό.

Ξέχασα να πω ότι εσχάτως μεγάλη αρρώστια έχει χτυπήσει τα πλατάνια, αναγκάζονται κάποια να τα κόψουν. Δεν ξέρω αν αρρωσταίνουν δέντρα από στεναχώρια αλλά αυτά τα πλατάνια θα είναι τα πρώτα που θα πάθουν φυτική κατάθλιψη.

ΠΟΥΤ@Ν@ ΝΥΧΤΕΡΙΔΑ ΤΙ ΕΙΧΕΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ

Λες αυτή η πουτ@@α η νυχτερίδα που μας έφερε τον κορονοϊό να θέλει να αφήσει μόνο τα ζώα στον πλανήτη και να πεθάνουμε όλοι οι άνθρωποι.

Πάντως τα ασφαλιστικά ταμεία των χωρών ανασαίνουν που φεύγει ο γερασμένος πληθυσμός.

Τρίβουν τα χέρια τους.

ΣΤΟ ΑΓΡΙΜΙΟ

Στο Αγρίνιο πιτσιρίκια έδειραν συμμαθητή τους 13 χρονών και αλλάξαν τμήμα στον 13χρονο. Μήπως έπρεπε να αλλάξουν τμήμα όλοι αυτοί που χτυπούσαν; Γιατί έτσι επιβραβεύεται η βία;

 • Μποτσουάναααα αγάπη γλυκιά μου, λαχταρώ να μην έρθεις κοντά μου.
 • Τι το 'θελε ο γκαντέμης κι άνοιξε το στόμα του να πει τελειώνει η πανδημία. Εμφανίστηκε καινούργια αμέσως, στην Νότια Αφρική.
 • Αμέσως η Pfizer είπε σε 100 μέρες θα το φτιάξει το εμβόλιο. Έτοιμα τα έχουν;
 • Ο Μπουρλά είναι Έλληνας. Θα μας μπουρλάνει. Θα μπουρλαθούμε τελείως.
 • Δεν το βλέπω να ξεμπερδεύουμε εύκολα. Βρήκαν οι φαρμακευτικές τρόπους να βγάζουν δισεκατομμύρια και ουαί κι αλλοίμονο μας!
 • Ο επίτροπος ο Έλληνας, ο Σχοινάς, έχει εξασφαλίσει εμβόλια στην Ευρώπη μέχρι και το '23.
 • Πάρε κι ένα τηλέφωνο να το πεις στον Κυριάκο που πιστεύει ότι θα την βγάλει χωρίς λοκντάουν.
 • Έρχεται.
 • Να σταματήσουν τα άλλα χειρουργεία είπε η κυβέρνηση. Λογικό του φάνηκε του Ευαγγελάτου. Νευρίασε μέχρι κι η Παγώνη. Που δεν είναι τέτοιος τύπος.
 • Ποιος μας λέει εμάς ότι αυτές οι παραλλαγές δεν "κατασκευάζονται" σε κάποια εργαστήρια; Μα τι θεωρίες συνωμοσίας είναι αυτές . Τώρα θα σ' αρπάξει το μαντρόσκυλο του Άδωνη ο Πορτοσάλτε και θα σε κάνει κομματάκια.
 • Μια είναι η θεωρία μου. Ότι όπου υπάρχει πτώμα τα όρνεα τρέχουν. Δεν είναι υποχρεωτικό τα όρνεα να σκοτώσουν για να έχουν το πτώμα. Απλά τα όρνεα δεν θα λυπηθούν το πτώμα.
 • Μην περιμένετε δηλαδή να μας λυπηθούν οι φαρμακευτικές εταιρείες και να σταματήσουν τα εμβόλια. Άκου αναμνηστική δόση.
 • Του στυλ θυμάσαι ρε τότε που κάναμε το πρώτο εμβόλιο που έκανες τον πυρετό και μετά το δεύτερο που έκανες την θρόμβωση, ε πάμε να κάνουμε κι ένα τρίτο να τα θυμηθούμε.
 • Πού στο διάολο είναι αυτή η Μποτσουάνα, όλη νύχτα έψαχνα τους χάρτες.
 • Δεν θα ρωτάτε εμάς με ποιους θα πάτε. Αλλά τους άλλους αν θα έρθουν με μας, είπε ο Νίκος Ανδρουλάκης υποψήφιος του ΚΙΝΑΛ, του ότι περίσσεψε δηλαδή απ' το κραταιό ΠΑΣΟΚ.
 • Θυμήθηκα μ' αυτά τα λόγια ένα φίδι σ' ένα χωράφι που του είχε ρίξει μια δυνατή φτυαριά ένας αγρότης, είχε απομείνει μόνο το κεφάλι του, κι αυτό έβγαζε την γλωσσίτσα του και απειλούσε.
 • Η αλαζονεία του ολόκληρου αντενδείκνυται όταν έχει μείνει μόνο του το κεφάλι άνευ σώματος και ουράς. Βέβαια πάντα υπάρχουν άνθρωποι να πιστεύουν στα λόγια. Αρκεί να είσαι με ένα τρόπο ΠΑΣΟΚ.
 • Μιλούσα εγώ ο ίδιος με τον γιο ενός φίλου μου 20 χρονών παιδί στην Πάρο. Έκανε το εμβόλιο της Pfizer στο στρατό, έπαθε οξεία μυοκαρδίτιδα, μπήκε δυο μήνες 401, διασωληνωθηκε για δυο βδομάδες και τώρα παίρνει χάπια σαν 80 χρονών γέρος.
 • Αυτή την ιστορία δεν την ακούσαμε στα κανάλια. Στα κανάλια ακούς μόνο τα καλά του εμβολίου, στο ίντερνετ τα κακά του εμβολίου, κι ύστερα απορούν.
 • Η κοινωνία μαθαίνει περιστατικά τα οποία τα βλέπει από την τηλεόραση κι έτσι αναπτύσσεται ο φόβος. Μόλις πάει να μιλήσει κάποιος με αντίθετη γνώμη τελειώνει ο χρόνος, πρέπει να πάνε σε διάλειμμα, μιλάν δυνατότερα και δεν σκάνε. Η αλήθεια θα φέρει την ισορροπία. Όταν ακούν και τα μεν και τα δε.
 • Εδώ έχει χάσει τον έλεγχο η κυβέρνηση που θέλει όλα να τα παρουσιάζει όπως θέλει.


Στο Στόμα του Λάκη: Μποτσουάνααα αγάπη γλυκιά μου

ΥΓ. ΜΕΤΑΛΛΑΧΤΕΙΤΕ ΑΔΕΡΦΟΙ ΗΓΓΙΚΕΝ ΓΑΡ Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Λάκης Λαζόπουλος, Στο Στόμα του Λάκη, Άρης Σερβετάλης
SHARE: