Στο Στόμα του Λάκη – Podcast: Ο Μακρόν πρόεδρος και ο Απομακρόν στον Κάρολο

Στο Στόμα του Λάκη – Podcast: Ο Μακρόν πρόεδρος και ο Απομακρόν στον Κάρολο
LUDOVIC MARIN/AFP, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ - 24 MEDIA LAB

"Στο Στόμα του Λάκη" αυτή τη βδομάδα: το Πάσχα στην Πάρο και οι Μυκονιάτες με τα πούρα, «η πολιτική του υπόστεγου» σε Ελλάδα και Γαλλία, η σχέση της οξείας ηπατίτιδας με την πανδημία.

ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ

Κάνε εγγραφή στο Podcast του Λάκη Λαζόπουλου στο Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να ακούς πρώτος τα νέα επεισόδια!

01:20 Πώς στήθηκε το πασχαλινό πανηγύρι στη Νάουσα της Πάρου;

04:48 Το πολιτικό υπόστεγο του Μακρόν…κι ο Κυριάκος Απομακρόν

06:19 Η πλούσια Μήτσι σχολιάζει τη συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη – Κάρολου

09:57 Ο Τζίμης εξηγεί γιατί όπου και να πάει, στο τέλος πάντα Μύκονο γουστάρει

15:20 Μετά την κεταμίνη, μιδαζολάμη. Μήπως η Ρούλα είναι πτυχιούχος φαρμακολογίας;

16:20 Έχει σχέση η οξεία ηπατίτιδα που εμφανίζεται στα παιδιά με τον κορονοϊό;

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ

ΤΟ GOLDEN BOY ΤΗΣ ΔΕΗ

Βρε τον Στάση, που βρήκε την ώρα να κτίσει 800 τετραγωνικά στην Τζια, το golden boy της ΔΕΗ παρακαλώ, που παίρνουν μπόνους από την αισχροκέρδεια κι από το παιχνιδάκι που παίζουνε.

Που ανάβουμε ένα φως και πληρώνουμε σαν να φωταγωγούμε περιοχή ολόκληρη. Το 2019 βγήκε η άδεια και μόνο η Δημοκρατία έχει το θέμα, σε όλα τα υπόλοιπα μέσα είναι μόνο η απάντηση κύκλων την ΔΕΗ.

Στάσου Στάση. Κοντοστάσου λίγο.

ΜΙΑ ΧΟΥΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Όλοι έξω σαν να μην υπάρχει αύριο και μόνο οι υγειονομικοί εμπαίζονται από τον χουντικό Πλεύρη που υποδύεται με εξαιρετική αποτυχία τον λογικό δημοκράτη και υπακούει στις εντολές προφανώς του Μπουρλά. Όλη η Ελλάδα να βγαίνει από τον κόβιντ και μόνο οι υγειονομικοί, αυτοί που χειροκροτούσαμε δηλαδή να κρατιούνται μακριά από τις εργασίες τους γιατί θέλει ο Πλεύρης να κάνει τον σκληρό υπουργό.

Έχει στηθεί μια χούντα μέσα στην δημοκρατία. Η πολιτική του υπόστεγου που την ακολουθεί ο Μακρόν.

ΚΥΡΙΑΚΟΣ Ο ΑΠΟΜΑΚΡΟΝ

Εδώ ο Κυριάκος είναι Απομακρόν. Στο υπόστεγο του έχει μπει το εκσυγχρονιστικό ΠΑΣΟΚ, η άκρα δεξιά του Καρατζαφέρη και όπου να ‘ναι και οι εναπομείναντες βασιλόφρονες. Ο Μητσοτάκης μαζεύει κούτσουρα από δω κι από κει να βάλει στο τζάκι του, και τώρα πάει στον Κάρολο να του δώσει ιδέες πως θα φτιάξει το Τατόι. Ξέρει ο Κάρολος πως φτιάχνονται και αναδεικνύονται οι βασιλικές κατοικίες.

Το υπόστεγο του Μητσοτάκη δεν έχει ιδεολογικό σκεπτικό. Όλοι έχουν το ίδιο συμφέρον. Η Νέα Δημοκρατία είναι η κολυμπήθρα του Σιλωάμ, όπου χουντικοί και βασιλόφρονες βαφτίζονται δημοκράτες με την βοήθεια των δημοσιογράφων που σύσσωμοι έχουν ασπαστεί το νέο πολιτικό υπόστεγο.

Απ’ το να τους έχεις απέναντι καλύτερα ενσωματωμένους.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΚΡΟΝ. ΕΙΝΑΙ Ο ΑΠΟΜΑΚΡΟΝ. ΚΑΙ ΑΓΝΑΝΤΕΥΕ.

  • Ε ναι, αγάπη μου. Ο Κάρολος θα του πει που θα μπουν τα άλογα, που θα μπουν οι σέλες, που θα χέζουν τα άλογα, μετά συγχωρήσεως. Γιατί δεν μπορεί το Τατόι να μυρίζει αλογίλα.
  • Ξεμάθαμε με την πανδημία κι είχαμε που είχαμε μια ασυνεννοησία, πλακώσαν κι οι Μυκονιάτες στην Πάρο. Εκδιωγμένοι από τους Άραβες που κάνουν στην Μύκονο μεγαλύτερη φιγούρα ,νευρίασαν οι φλώροι και ήρθαν στην Πάρο να κάνουν τις μυκονατιές. Τραπέζια, πούρα, σαμπάνιες και δηθενιές του κώλου μετά συγχωρήσεως.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα