Στο Στόμα του Λάκη – Podcast: Συμφορά από τον πολύ “αξιακό κώδικα” με τις “σακούλες της Ηλείας”

Στο Στόμα του Λάκη – Podcast: Συμφορά από τον πολύ “αξιακό κώδικα” με τις “σακούλες της Ηλείας”

"Στο Στόμα του Λάκη" αυτή τη βδομάδα: η καρατόμηση του Λιβανού, ο μόνος τρόπος για να τελειώσει η βία, η Ελληνική Αγωγή στα σχολεία και η «Ομπρέλα» του ΣΥΡΙΖΑ.

ΑΚΟΥΣΕ ΤΟ

Κάνε εγγραφή στο Podcast του Λάκη Λαζόπουλου στο Spotify, Apple Podcasts, Google Podcasts και ενεργοποίησε τις ειδοποιήσεις για να ακούς πρώτος τα νέα επεισόδια!

01:34 «Έτσι γυρίζουν τα παιχνίδια»

06:59 Η πλούσια Μήτσι και το μαξιλάρι του ΣΥΡΙΖΑ

08:53 Οι γονείς του Άλκη: ένα ουράνιο τόξο μετά την καταιγίδα μίσους

12:18 Νίκη Κεραμέως: υπουργός δεξιάς παιδείας κι ακροδεξιών φρονημάτων

19:20 Ποιος θα πάρει τα ακίνητα του Τράγκα;

21:34 Ποιοι μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ θέλουν να μείνουν στο 3%;

24:08 Ο Τζίμης ινφλουένσερ

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ

Ο ΑΞΙΑΚΟΣ ΚΩΔΙΚΑΣ ΤΗΣ ΝΔ

Και ναι κυρίες και κύριοι υπάρχει αξιακός κώδικας, της Νέας Δημοκρατίας, ο οποίος αξιακός κώδικας αλλάζει όταν μιλάνε μεταξύ τους γίνεται απαξιακός κώδικας. Και επανέρχεται ο αξιακός κώδικας μόλις κινδυνεύσει η καρέκλα.

Μοιράζανε στους πυρόπληκτους βαλίτσες με λεφτά κι εκεί που έπεφτε η Νέα Δημοκρατία 15% το γύρισαν όλο τούμπα γιατί ο πυρόπληκτος δεν έχει αξιακό κώδικα. Του δίνεις μερικά φράγκα και τουμπεκιστάν. Τραγούδι Χαρούλας Αλεξίου, ρεφρέν από το τραγούδι του Ρασούλη « από το πολύ το τουμπεκί γίναμε πια τουμπεκιστάν».

Με το που βγαίνει το βίντεο στον αέρα το οποίο ειρήσθω εν παρόδω, το γυρίσαν μόνοι τους, ασκαρδαμυκτί επανέρχεται ο αξιακός κώδικας.

ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ INSTAGRAM ΚΑΙ ΤΟ FB ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Θα πεθάνω, δεν την θέλω την ζωή, ζωή χωρίς instagram και facebook.

Τι ζωή θα είναι αυτή; Εγώ έμαθα να κάνω σκι για να βγαίνω φωτογραφίες, για να ανεβάζω βιντεάκια. Τώρα που έγινα influencer, που μπορώ κι εγώ να πουλάω τα προϊόντα μου, να βγάζω καινούργια προφυλακτικά «μπες πλατεία», θα ΄ρθει ο Ζούκερμπεργκ να μου κόψει την άνοδο; Πως θα ζήσει η Τούνη, τι θα τα κάνω εγώ τα προϊόντα μου; Θα φάω όλα τα my protein; Σε παρακαλώ Ζούκερμπεργκ, πέφτω στα ψηφιακά μου πόδια και σε παρακαλώ μην μας αφήσεις χωρίς δουλειά εμάς τους influencer.

ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΤΑΓΜΑ ΕΦΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

11 άτομα με μαχαίρι, με τρυπάνι, πιτσιρίκια με ρόπαλα και άλλα πολεμικά όπλα, ένα μικρό τάγμα εφόδου, έναν τάγμα εφόδου μικρών, πήραν τους δρόμους σβάρνα για να σκοτώσουνε έναν οποιονδήποτε, που δεν ανήκε στην ομάδα τους. 11 άτομα , 11 μικρά παιδιά δολοφόνησαν το 12ο . Καταλαβαίνω τους γονείς του Άλκη , εύχομαι να γίνει αυτός ο φιλικός αγώνας αλλά δεν ελπίζω εγώ ότι η οπαδική βία θα εκλείψει γιατί αυτή η οπαδική βία είναι χρήσιμη πολλές φορές. Το μυαλό είναι ένα άδειο δοχείο, όποιον σπόρο να πετάξεις αυτός ανθίζει αν φυτέψεις τον σπόρο μαχαιριού βγάζεις μαχαίρια και βγάζεις μαχαιριές. Τα παιδιά τα βλέπουν όλα σαν video game, ξέρετε πόσα εκατομμύρια παιδιά είναι κλεισμένα και συνδεδεμένα online σε ομάδες και πυροβολούν και σκοτώνουν νοητά αντίπαλες ομάδες;

Αυτά τα 11 παιδιά είναι βαθιά αρρωστημένα από μια αρρώστια που δεν μπορούν να την καταλάβουν, γιατί όσο κι αν ψάξουν δεν θα βρουν πως βρέθηκε τόσο μίσος μέσα τους. Το κράτος δεν θα κάνει και δεν μπορεί να κάνει απολύτως τίποτα. Είμαι σαφής στις δύο λέξεις μου. Απολύτως τίποτα. Οι μόνοι που μπορούν να κάνουν είναι οι ιδιοκτήτες των ομάδων…

ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΕΝΑΣ ΟΠΑΔΟΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ.

  • Πελάτεεεες μου, καλοί μου ψηφοφόροι. Είναι λίγο πειραγμένος και ο αξιακός του κώδικας ή είναι ιδέα μου;
  • Ντροπή, ντροπή, ντροπή! Να βάλει τον Μακρόν ο Πούτιν στην άλλη άκρη του τραπεζιού , στου διαόλου την μάνα; Του βγήκε το λαρύγγι του Μακρόν να φωνάζει .
  • Ρε να μην είμαι τώρα στο σχολείο, να πιάσω αυτό το σύγγραμμα του φωτεινού παντογνώστου, του καπετάν κωλοτούμπα, να μάθω κανα βαθυστόχαστο νόημα του Αδώνιδος.
  • Μαίνεται ο πόλεμος των Τράγκα . Η χήρα Μαρία συμπράττει με τον γιο του Γιώργου Τράγκα , τον Γιάννη και απέναντι έχουν τον άλλο γιο, τον Φρέντι και μπαίνει και σφήνα ο Κιουρτζίδης που λέει ότι η περιουσία ανήκει στο κόμμα. Ποιο κόμμα ρε; Και στο τέλος κινδυνεύουν να τα πάρει όλα η εφορία διότι ουδείς γνωρίζει από πού αγοράστηκαν όλα αυτά τα σπίτια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα