ΛΕΒΕΝΤΗΣ

Οι πολιτικοί αρχηγοί

Τα πόθεν έσχες όλων των πολιτικών αρχηγών

Τι δηλώνουν πολιτικοί αρχηγοί, υπουργοί και βουλευτές για τα έτη 2016 , 2017 και 2018. Οι καταθέσεις, τα ακίνητα και τα εισοδήματα. Η περιουσιακή κατάσταση Μητσοτάκη, Τσίπρα, Γεννηματά, Κουτσούμπα, Καμμένου, Βαρουφάκη

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

Τα “σπάει” ο Βασίλης Λεβέντης με τον Μάριο Γεωργιάδη στην Ένωση Κεντρώων;

Ο γιος του ιδρυτή της Ένωσης Κεντρώων δεν πρόκειται να μπει σε δημόσια αντιπαράθεση με τον πατέρα του, οι φήμες όμως τον φέρνουν να λαμβάνει αποστάσεις από το κόμμα του οποίου υπήρξε βουλευτής.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης

Γιατί ο Βασίλης Λεβέντης παραμένει αρχηγός, παρά τις εισηγήσεις

“Θα παραμείνω μέχρι να πεθάνω, η Ένωση Κεντρώων θα αναστηθεί και πάλι” διαμηνύει ο ιδρυτής της, σε όσους του εισηγούνται να παραδώσει την ηγεσία και να μείνει στο πλευρό του νέου αρχηγού. “Ο Μάριος Γεωργιάδης θα ήταν η λύση” επιμένουν στελέχη.

Εκλογές 2019: Η αδερφή του Κωνσταντίνου Κατσίφα επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Ένωσης Κεντρώων

Εκλογές 2019: Η αδερφή του Κωνσταντίνου Κατσίφα επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της Ένωσης Κεντρώων

Η Ερμιόνη Κατσίφα δήλωσε ότι κατεβαίνει με την Ένωση Κεντρώων γιατί καταδικάζει τα άκρα και κάθε πράξη βίας και για να δείξει ότι η οικογένεια Κατσίφα δεν έχει καμία σχέση με ακραίες οργανώσεις.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης

Λεβέντης: Απορώ που ο λαός ψήφισε Βαρουφάκη και Βελόπουλο

Την απορία του για το ότι ο λαός ψήφισε τον Βαρουφάκη "που κατέστρεψε την ελληνική οικονομία" και τον Βελόπουλο που "μοίραζε αυτόγραφα με τον Χριστό" εξέφρασε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Ο Πρόεδρος της ΕΚ την ώρα της ψηφοφορίας

Λεβέντης: "Το μήνυμα των εκλογών είναι, να τιμωρηθούν τα κόμματα που ψήφισαν Πρέσπες"

"Το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης μεταξύ Τσίπρα και Μητσοτάκη ήταν νοσηρό και καμηλό. Έπεσαν πολύ χαμηλότερα από ότι περίμενε ο κόσμος και αντί να οξύνουν και να φανατίσουν το κλίμα, πιστεύω ότι θα υποστούν και οι δύο ράπισμα" σημείωσε επίσης ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης

Λεβέντης: Και ο αδερφός μου να υπέγραφε τη Συμφωνία των Πρεσπών θα τον πήγαινα στη δικαιοσύνη

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή "Είσαι στον αέρα" στον News 24/7 στους 88,6 απαντώντας στις ερωτήσεις των ακροατών - Ξεχώρισαν οι απαντήσεις του για τις Πρέσπες, και τους όρους που θέτει για μια μετεκλογική συνεργασία ενώ εμφανίστηκε βέβαιος πως θα είναι στην επόμενη Βουλή.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων στην εκπομπή "Είσαι στον αέρα"

News 24/7 στους 88,6: O Βασίλης Λεβέντης απαντά στους ακροατές

LIVE EIKONA: Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων βρίσκεται στο στούντιο του News 24/7 στους 88,6 και απαντά στις ερωτήσεις των ακροατών για όλα τα τρέχοντα θέματα της πολιτικής επικαιρότητας. Στείλτε τις ερωτήσεις σας.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης

Λεβέντης: Χρέος της επόμενης Βουλής να ακυρώσει τη Συμφωνία των Πρεσπών

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης, από το βήμα της Βουλής κατηγόρησε τον πρωθυπουργό, ότι αγνοεί τον λαό, σημειώνοντας πως "η Βουλή λειτουργεί έναντι της βούλησης της κοινωνίας".

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης, κατά τη συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση

Λεβέντης: Και να κυρωθεί, θα ακυρωθεί η Συμφωνία των Πρεσπών

«Τι θα απαντήσουμε στην Ιστορία; Ονομάζετε εθνική γραμμή τις υποχωρήσεις» τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κατά την συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης

Λεβέντης: Αυτή η κυβέρνηση είναι καλό να τερματίσει το συντομότερο τον βίο της

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων από το βήμα της Βουλής κατηγόρησε την κυβέρνηση, ότι "ονόμασε εθνική γραμμή τα λάθη του παρελθόντος" και ανέφερε πως "ο Αλέξης Τσίπρας γνωρίζει ότι στο θέμα αυτό δεν έχει τον λαό μαζί του αλλιώς θα έκανε δημοψήφισμα".

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης

Λεβέντης: Κατάργηση της Συμφωνίας των Πρεσπών η προϋπόθεση για να στηρίξω οποιαδήποτε κυβέρνηση

"Αν τολμήσετε και κάνετε ψηφοφορία με αποστάτες για την Μακεδονία, ο Ελληνικός λαός δεν θα το αποδεχθεί", προειδοποίησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων επικρίνοντας έντονα τις αποχωρήσεις βουλευτών από κόμματα για να προσχωρήσουν σε άλλα.

Λεβέντης: Θα ψηφίσουμε υπέρ της απλής αναλογικής, αλλά αμφιβάλλω αν θα περάσει

Λεβέντης: Θα ψηφίσουμε υπέρ της απλής αναλογικής, αλλά αμφιβάλλω αν θα περάσει

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης, σε δηλώσεις του στον News 24/7 στους 88,6 είπε, πως η Ένωση Κεντρώων θα πάρει μέρος στη συζήτηση για τη Συνταγματική Αναθεώρηση, αλλά με πρόθεση να γίνει ουσιαστικά.

Λεβέντης: Η κυβέρνηση έχει κάνει προδοσία στο μακεδονικό

Λεβέντης: Η κυβέρνηση έχει κάνει προδοσία στο μακεδονικό

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κέντρου μιλώντας στον News 24/7 στους 88,6 έκανε λόγο για "συμφωνία κάτω από το τραπέζι Μητσοτάκη-Γεννηματά" ενώ είπε ότι θα συνεργαστεί με την ΝΔ αν ακυρώσει τη συμφωνία των Πρεσπών και δεν φέρει ενισχυμένη αναλογική

Ο βουλευτής A’ Θεσσαλονίκης Σταύρος Καλαφάτης σε παλαιότερη συνέντευξη Τύπου

Καλαφάτης: Ανάξιες σχολιασμού οι κατηγορίες Λεβέντη σε βάρος Μητσοτάκη

Ο βουλευτής ΝΔ μίλησε στον News24/7 από τους 88,6 για την ανεξαρτητοποίηση Φωκά, τη στάση της κυβέρνησης στο Μάτι, αλλά και το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος για τον Δήμο Θεσσαλονίκης.

O Βασίλης Λεβέντης

Σχέδιο αποστασίας σε βάρος της Ένωσης Κεντρώων βλέπει ο Λεβέντης

Με αφορμή την προαναγγελία ανεξαρτητοποίησης του βουλευτή Αριστείδη Φωκά, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κάνει λόγο για σχέδιο αποστασίας και ανωμαλίας σε εξέλιξη και δηλώνει ότι θα κανει το παν για να κρατηθεί η ΚΟ

Ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Δημήτρης Καβαδέλλας

Βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων καταγγέλει ότι του ζήτησαν να πληρώσει είσοδο στη ΔΕΘ

Ο Δημήτρης Καβαδέλλας διαμαρτύρεται ότι ενώ τον προσκάλεσαν στα εγκαίνια, του ζήτησαν να πληρώσει για να μπει στους χώρους της Έκθεσης και ότι τον παρουσίασαν ως τζαμπατζή

Λεβέντης: Η συμφωνία των Πρεσπών μπορεί να έρθει και Νοέμβριο στη Βουλή

Λεβέντης: Η συμφωνία των Πρεσπών μπορεί να έρθει και Νοέμβριο στη Βουλή

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ατά τη συνέντευξη Τύπου, στο πλαίσιο της 83ης ΔΕΘ υποστήριξε ότι δεν είναι στο χέρι της Ελλάδας να μεταταθεί η συζήτηση για τη συμφωνία, άρα δε θα έρθει προς κύρωση την άνοιξη, με αποτέλεσμα να επισπευσθούν πολιτικές εξελίξεις

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης

Λεβέντης: Θα συμμετάσχω στην επόμενη κυβέρνηση υπό τον όρο ότι θα ακυρωθεί η συμφωνία για το Σκοπιανό

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων μίλησε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6 σημειώνοντας πως δεν αναγνωρίζει τη "συμφωνία Τσίπρα - Κοτζιά" για το Σκοπιανό, ενώ για τη ΝΔ είπε, ότι κρατά "στάση Πόντιου Πιλάτου".

Ο παραιτηθείς πρόεδρος του ΣτΕ Νίκος Σακελλαρίου

Αντιπολίτευση για παραίτηση Σακελλαρίου: Σκιές στις σχέσεις κυβέρνησης- Δικαιοσύνης

ΝΔ, ΚΙΝΑΛ και Ένωση Κεντρώων αφήνουν αιχμές για κυβερνητικές παρεμβάσεις και απειλές κατά της Δικαιοσύνης με αφορμή την παραίτηση του προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας

Συζήτηση και λήψη απόφασης για τη σύσταση Ειδικής Κοινοβουλευτικής Επιτροπής για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης,για την ενδεχόμενη τέλεση των αδικημάτων της δωροληψίας και δωροδοκίας και της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, σύμφωνα με τα διαλαμβανόμενα στην πρόταση, από τους :1) Αντώνιο Σαμαρά, 2) Παναγιώτη Πικραμμένο, 3) Δημήτριο Αβραμόπουλο, 4) Ανδρέα Λοβέρδο, 5) Ανδρέα Λυκουρέντζο, 6) Μάριο Σαλμά, 7) Σπυρίδωνα - Άδωνι Γεωργιάδη, 8) Ιωάννη Στουρνάρα, 9) Ευάγγελο Βενιζέλο, 10) Γεώργιο Κουτρουμάνη. ΤΕΤΑΡΤΗ 21/2/2018. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)

Λεβέντης: Θεολόγοι και Αγιορείτες μου είπαν να μην ψηφίσω την αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ανακοίνωσε στη Βουλη ότι καταψηφίζει το νομοσχέδιο γιατί «αγνοήθηκε η Εκκλησία». Κριτική στον Ευαγγελο Βενιζέλο γιατί στηρίζει το άρθρο 8 για την αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια.