4 περιπτώσεις που η Europ Assistance σου κάνει upgrade στην καθημερινότητά σου

4 περιπτώσεις που η Europ Assistance σου κάνει upgrade στην καθημερινότητά σου

Με αφορμή τη συμπλήρωση 30 ετών αδιάλειπτης παρουσίας της Εurop Assistance στην Ελλάδα, αναδεικνύουμε όλες εκείνες τις επείγουσες και μη συνθήκες που μια εταιρεία Βοήθειας κάνει upgrade στην καθημερινότητά σου.

Όταν ένα brand όπως η Europ Assistance λειτουργεί στην Ελλάδα συνεχώς από το 1991, παρέχοντας προγράμματα Οδικής Βοήθειας, Φροντίδας Ατυχήματος και τα τελευταία χρόνια επεκτείνεται σε τόμείς όπως το σπίτι, τα ταξίδια και η υγεία, τότε είναι σαφές πως γνωρίζει το τρόπο και τα εργαλεία για να κάνει upgrade την καθημερινότητα σου. Επιχειρήσαμε παρακάτω να καταγράψουμε τις περιπτώσεις που μια εταιρεία όπως η Europ Assistance βρίσκεται πάντα στο πλευρό σου όταν την έχεις περισσότερο ανάγκη, ως συμπαραστάτης και σύμμαχος, σε μια εποχή που η πανδημία υψώνει εμπόδια και προκλήσεις στην καθημερινότητα σου.

Στις καθημερινές διαδρομές

Dimitrios Poupalos Creative Photography

Αν ταξιδεύεις για τη δουλειά σου ή αν κατάφερες να μετακινηθείς εκτός νομού για λόγους αναψυχής, σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελες να σε αφήσει το αυτοκίνητο στο πιο δύσβατο σημείο του ταξιδιού σου. Σε μια τέτοια κατάσταση κατά κανόνα, το άγχος της εμφάνισης της οδικής βοήθειας εμφανίζεται πρώτο. Όμως επειδή βρισκόμαστε στο 2021 και όχι στο 1980, με την Europ Assistance έχεις στη διάθεση σου μια νέα ψηφιακή εφαρμογή υποβολής αιτήματος οδικής βοήθειας και παρακολούθησης της πορείας του οχήματος βοήθειας με ταυτόχρονη εκτίμηση χρόνου άφιξης. Επίσης τα πλήρως εξοπλισμένα οχήματα της εταιρείας μπορούν να φτάσουν στα πιο δυσπρόσιτα σημεία και να διορθώσουν επί τόπου τις περισσότερες βλάβες, για να μην “παγώσουν” στο χρόνο οι αγαπημένες σου ταξιδιωτικές αναμνήσεις.


Στις δουλειές του σπιτιού

  • Ετοιμαζόσουν να μαγειρέψεις, έβαλες το διακόπτη στους 180 βαθμούς και το μόνο που άκουσες ήταν ένας επιθανάτιος ηλεκτρονικός ρόγχος και μετά η απόλυτη παγωνιά;
  • Σου έμεινε το τηλέφωνο του ντους στο χέρι και ξαφνικά όλο το μπάνιο πλημμύρισε σαν τους καταρράκτες του Νιαγάρα;
  • Προσπάθησες να συνδέσεις τον υπολογιστή σου για να ξεκινήσεις τηλεργασία όπως κάθε μέρα, με πίεση για να τηρήσεις deadlines και προγράμματα και ξαφνικά διαπίστωσες πως οι πρίζες είναι “νεκρές”;
  • Παρατήρησες ύποπτα σημάδια στην εξώπορτα σου που παραπέμπουν σε πιθανή παραβίαση;

Για κλειδαρά, ηλεκτρολόγο, υδραυλικό και όχι μόνο, μπαίνεις στο πρόγραμμα επείγουσας παροχής υπηρεσιών τεχνικής βοήθειας στο σπίτι που προσφέρει η Europ Assistance και μένεις ήσυχος πως το σπίτι σου, το “οχυρό” σου κόντρα στους κινδύνους της πανδημίας, θα διατηρηθεί στη θέση του!

Στο επόμενο ταξίδι

Ο τουρισμός επιστρέφει με αργά και σταθερά βήματα σε χώρες της Ευρώπης και στην Αμερική, ενώ ήδη προαναγγέλονται ημερομηνίες όπου οι διακοπές στα ελληνικά νησιά θα είναι ασφαλείς για όλους μας. Στο επόμενο σου ταξίδι δεν θα ήθελες σε καμία περίπτωση να αγχωθείς για πιθανότητα εμφάνισης κρούσματος σε εσένα ή σε κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο. Σε κάθε περίπτωση, το να έχεις την εναλλακτική λύση της αναβολής/ακύρωσης κράτησης του ταξιδιού σου και τη δυνατότητα διενέργειας εξετάσεων Covid είναι κάτι που θα σου λύσει τα χέρια και θα κάνει τη διαδρομή να αξίζει τους αμέτρητους μήνες αναμονής της ύστερα από τα τρία lockdown. Η Europ Assistance έχει διαμορφώσει και εδώ τις λύσεις για ξενοδοχεία και άλλους τουριστικούς φορείς!


Στην υγεία

Το πιο κρίσιμο στοίχημα της εποχής μας δεν είναι άλλο από την υγεία: Η άμεση επέμβαση και τα τεστ Covid από εξιδεικευμένο προσωπικό τη στιγμή που τα χρειάζεσαι, χωρίς εξωπραγματική ταλαιπωρία, είναι ένα στοίχημα που μόνο μια εταιρεία υπηρεσιών Βοήθειας που δηλώνει παρούσα σε κάθε φάση της καθημερινότητας σου, μπορεί να το κερδίσει. Με το πρόγραμμα υγειονομικής φροντίδας και κατ’οίκον υπηρεσιών εξέτασης της Europ Assistance, έχεις και COVID tests κατ’ οίκον με τη δική τους υποδομή ασθενοφόρων και άμεση επικοινωνία με ιατρικό προσωπικό από το γραφείο ή από το σπίτι σου όλο το 24ώρο. Με τις Υπηρεσίες Τηλεϊατρικής της Europ Assistance, που θα είναι διαθέσιμες εντός του 1ου εξαμήνου του 2021, θα μπορείς να μιλήσεις άμεσα με γιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων, ενώ θα παρέχονται και εργαλεία όπως:

  • Ολοκληρωμένη διαδικασία triage (αρχικής διάγνωσης) από απόσταση
  • Άμεση Εξυπηρέτηση μέσω Συντονιστικού Κέντρου που λειτουργεί καθημερινά, 24 ώρες το 24ωρο
  • Δυνατότητα υγειονομικής μεταφοράς με ίδια μέσα (ασθενοφόρα) με πλήρη εξοπλισμό και έμπειρο-εξειδικευμένο προσωπικό
  • Άμεση διάγνωση και άυλη συνταγογράφηση

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα