post impression url

5 αγορές για το σπίτι που θα σε ανανεώσουν αυτό το φθινόπωρο

5 αγορές για το σπίτι που θα σε ανανεώσουν αυτό το φθινόπωρο

Οι αλλαγές στον χώρο μπορούν να αλλάξουν και τη διάθεσή σου!

Μπορεί η αρχή του φθινοπώρου να φέρνει μία προσωρινή μελαγχολία, καθώς οι καλοκαιρινές διακοπές έχουν φτάσει στο τέλος τους, όμως, η αισιοδοξία επιστρέφει γρήγορα, καθώς και μόνο η σκέψη ότι ξεκινάει μία καινούρια σεζόν μπορεί να φέρει θετική διάθεση και ενέργεια σε όλους. Τι καλύτερο, λοιπόν, σε κάθε νέα αρχή στη ζωή από… αλλαγές! Το ξεκίνημα της νέας σεζόν μπορεί να συνοδεύεται από ανανέωση σε όλους τους τομείς, με πρώτο απ’ όλα, τον προσωπικό σου χώρο, το σπίτι σου. Καιρός για νέες αγορές και, για να σου δώσουμε ιδέες, έχουμε 5 προτάσεις για το τι μπορείς να κάνεις για να δώσεις νέο αέρα στην καθημερινότητά σου.

1. Νέα βιβλιοθήκη, νέα αρχή

Ξεκίνα τη σεζόν με διάθεση για ολοκαίνουριες γνώσεις και εμπειρίες. Τι θα έλεγες για μία νέα αρχή που να περιλαμβάνει μία νέα βιβλιοθήκη; Αν η απόφασή σου αυτή συνοδεύεται από την απόφαση να ξεκινήσεις μία νέα ξένη γλώσσα, ένα νέο μεταπτυχιακό ή κάποιο πρόγραμμα σε ένα πανεπιστήμιο, η ανανέωση μπορεί να είναι διπλή. Νέα βιβλία και συγγράμματα σε μία ολοκαίνουρια βιβλιοθήκη. Τι πιο ωραίο για ένα νέο ξεκίνημα, ακόμη και αν η προηγούμενη περίοδος σε είχε δυσκολέψει. Η γνώση είναι δύναμη και ίσως αυτό που χρειάζεσαι για το επόμενο βήμα στη ζωή σου.

2. Καινούρια χαλιά και κουρτίνες

Το να αλλάξεις το καθιστικό σου, το χώρο που περνάς ένα μεγάλο κομμάτι της ημέρας ή και της νύχτας σου, μπορεί να γίνει με πάρα πολύ απλό τρόπο. Ακόμη και, απλά, ένα καινούριο χαλί ή ένα ριχτάρι για τον καναπέ έχει τη δυνατότητα να κάνει τη διαφορά. Κάνε την έρευνά σου online ή και στα καταστήματα, επίλεξε ό,τι πιστεύεις ότι θα μεταμορφώσει το χώρο σου και η αλλαγή είναι έτοιμη. Με μερικά νέα χρώματα και σχέδια στις επιλογές σου, μπορείς να κάνεις ένα δωμάτιο πραγματικά ολοκαίνουριο δίχως να ξοδέψεις πολλά χρήματα. Σημαντικό ρόλο παίζουν και οι κουρτίνες, καθώς μπορούν να μεταμορφώσουν εντελώς το φως που μπαίνει μέσα στο δωμάτιο, δίνοντας άλλη αίσθηση και αναδεικνύοντας διαφορετικά τα χρώματα που ήδη υπάρχουν.

3. Νέα χρώματα στους τοίχους

Γίνε καλλιτέχνης και άλλαξε το χώρο σου. Αγόρασε τις μπογιές και τα πινέλα και δώσε με αυτό τον τρόπο διαφορετική όψη στο δωμάτιο που θέλεις. Έτσι, θα φτιάξεις τη διάθεσή σου και θα ανανεώσεις το σπίτι σου και, μάλιστα, με έναν διασκεδαστικό τρόπο. Ακόμη και αν πιστεύεις ότι δεν το έχεις, ίσως δεν είναι τόσο δύσκολο όσο νομίζεις. Ζήτα βοήθεια από οικογένεια και φίλους και βγάλτε όλες τις καλλιτεχνικές σας ανησυχίες στους τοίχους σας. Θα βρεις αστείρευτες πηγές έμπνευσης με μια αναζήτηση στο Internet, και θα ξαφνιαστείς βλέποντας τι μπορείς να κάνεις με λίγη χαρτοταινία και διαφορετικά χρώματα!

4. Ώρα για γυμναστική και έναν ηλεκτρικό διάδρομο

Το έχεις υποσχεθεί στον εαυτό σου ότι, μαζί με το τέλος του καλοκαιριού, θα σταματήσουν (για λίγο) και οι κραιπάλες, όσον αφορά το φαγητό. Ώρα για περισσότερο σωστή διατροφή και, φυσικά, και για άσκηση. Αν βαριέσαι να πηγαίνεις στο γυμναστήριο ή απλά θέλεις να το αποφύγεις για λίγο καιρό ακόμη, μπορείς να φτιάξεις τον χώρο σου, έτσι ώστε να μπορείς να αθλείσαι, ακόμη και στην περίπτωση που ο καιρός χαλάσει. Ένας ηλεκτρικός διάδρομος για να κάνεις το jogging σου ακόμη και στο σπίτι είναι, ενδεχομένως, η καλύτερη αγορά αυτό το μήνα, ώστε να παραμένεις fit κάθε στιγμή. Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο ότι οι πωλήσεις οργάνων γυμναστικής εκτοξεύτηκαν σε όλο τον κόσμο εν μέσω πανδημίας – το τρέξιμο είναι και ένας πολύ αποτελεσματικός τρόπος για να ξεδώσεις το στρες της ημέρας.

5. Φρεσκάρισμα (και) στα έπιπλα της βεράντας

Μπορεί να ήρθε το φθινόπωρο, όμως ζούμε στην Ελλάδα και ο καιρός θα παραμείνει για αρκετά ακόμη καλός, ώστε να μπορείς να περνάς χρόνο στη βεράντα σου. Τι θα έλεγες, λοιπόν, να πάρεις ένα νέο σετ επίπλων και να την ανανεώσεις; Μαζί με μερικά νέα φυτά, ατμοσφαιρικό φωτισμό και κάποιες ακόμη πινελιές στο κομμάτι της διακόσμησης, η νέα αγαπημένη σου γωνιά στο χώρο σου θα είναι επιτέλους γεγονός. Και, γιατί όχι, κάν’ το όπως οι Βορειοευρωπαίοι: απόλαυσε ένα ποτό στη βεράντα ακόμη και το χειμώνα, με τη βοήθεια μερικών μαλακών φλις κουβερτών που θα έχεις γι’ αυτή τη χρήση στο εξωτερικό σαλόνι.

Η λύση για κάθε σου ανάγκη ανανέωσης

Και αν εκείνο που σε προβληματίζει είναι το πού θα βρεις άμεσα τα χρήματα για να κάνεις την ανανέωση εκείνη που χρειάζεται ο χώρος σου, η λύση μπορεί να έχει ένα όνομα: Fast Loan. Δεν είναι κάτι άλλο από ένα προσωπικό δάνειο που έχει ως στόχο να κάνει τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται πραγματικότητα. Διαθέτοντας τα χαρακτηριστικά που απαντούν στις απαιτήσεις της εποχής – ταχύτητα, απλότητα, αμεσότητα και διάθεση on και off line – σου επιτρέπει να το αποκτήσεις με τον τρόπο που έχεις επιλέξει, τον τρόπο που ταιριάζει στη δική σου ζωή, την καθημερινότητα και την ιδιοσυγκρασία σου.

Μπορείς να το αποκτήσεις είτε από το κινητό, για πρώτη φορά μέσω του Eurobank Mobile App, οποιαδήποτε στιγμή, όπου και αν βρίσκεσαι, είτε από τον υπολογιστή μέσω του e-banking και από την άνεση του δικού σου χώρου 24/7/365. Μπορείς, ωστόσο, ακόμη και να επισκεφθείς ένα κατάστημα Eurobank, κλείνοντας ραντεβού για εξυπηρέτηση χωρίς αναμονή. Χάρη σε μία “Simple to Fast” λογική, η ολοκλήρωση της διαδικασίας από την αίτηση έως την εκταμίευση διαρκεί μόλις 5 λεπτά.

Επιπλέον, έχεις ευελιξία στην αποπληρωμή του δανείου, καθώς διαμορφώνεις ο ίδιος τη μηνιαία σου δόση, επιλέγοντας το ποσό και τη διάρκειά του. Μπορείς, βέβαια, και να εξοφλήσεις όλο το υπόλοιπο του δανείου ή ένα μέρος του οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς καμία επιβάρυνση, ενώ προβλέπεται δωρεάν ασφαλιστική κάλυψη για όλο το ποσό του δανείου σε περίπτωση σοβαρού γεγονότος από ατύχημα ή ασθένεια. Καλή σεζόν!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα