5 κούπες θερμός για να διατηρείτε τον καφέ σας σε ιδανική θερμοκρασία

5 κούπες θερμός για να διατηρείτε τον καφέ σας σε ιδανική θερμοκρασία
UNSPLASH

Εάν  ψάχνετε μια ιδανική λύση για να μεταφέρετε τον καφέ σας, και να αποφεύγετε τα πλαστικά ποτήρια,μία κούπα θερμός είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεστε.

Το θερμός σας δίνει την επιλογή και την άνεση να διατηρήσετε στο εσωτερικό του.για μεγάλο χρονικό διάστημα, διάφορα υγρά στην αρχική τους θερμοκρασία και σύσταση . Μπορεί να σας αρέσει να απολαμβάνετε το καφέ σας ζεστό όλες τις ώρες ή απλά να θέλετε να έχετε παγωμένο νερό ή καφέ πάντοτε μαζί σας.

Βρήκαμε και σας παρουσιάζουμε τα καλύτερα θερμός τύπου κούπας για να απολαμβάνετε τον καφέ σας στο δρόμο για τη δουλειά ή και κατά τη διάρκεια των meetings. Αυτές οι κούπες μπορούν να σας «ακολουθούν» παντού.

Ποτήρι Θερμός Ανοξείδωτο Tefal Fun Μπλε 360ml

Ποτήρι θερμός ανοξείδωτο Tefal FUN για τον καφέ σας με την εγγύηση της Tefal. Διαθέτει ανοξείδωτο σώμα, μηχανισμό ασφαλούς ανοίγματος/κλεισίματος, λαβή από σιλικόνη και αντιολισθητική βάση για μεγαλύτερη σταθερότητα.

Les Artistes θερμομονωτική κούπα “Pull Can It” 500 ml

Η Θερμομονωτική κούπα Les Artistes “Pull Can It” διατηρεί τα ζεστά ροφήματα 5 ώρες και τα κρύα ροφήματα 10 ώρες. Έχει διπλό τοίχωμα από ανοξείδωτο ατσάλι, άθραυστο και είανι υδατοστεγές.

Κούπα Θερμός Chilly’s Series 2 Gradient Nightfall – 340ml

Κούπα θερμός Chilly’s Series 2 Gradient Nightfall για καφέ, τσάι και ροφήματα χωρητικότητας 340ml, σε μπλε χρώμα. Διατηρεί άρωμα και φρεσκάδα σε ζεστά και κρύα ροφήματα. Είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό ανοξείδωτο ατσάλι 304, απαλλαγμένο από BPA. Έχει διπλό τοίχωμα με κενό αέρος που διατηρεί έως και 4 ώρες τα ροφήματα ζεστά ενώ σας επιτρέπει να το κρατάτε χωρίς να καιγόσαστε. Διαθέτει βιδωτό καπάκι με περιστρεφόμενη επιφάνεια για να ανοίγει και κλείνει εύκολα. Εναλλακτικά μπορείτε να το αφήσετε σε ανοιχτή θέση και να τοποθετήσετε καλαμάκι στην στρογγυλή εγκοπή. Είναι ανθεκτικό στην κρούση και διαθέτει αντιολισθητική βάση. Μην το τοποθετείτε στο ψυγείο, στον φούρνο μικροκυμάτων και στο πλυντήριο πιάτων. Δεν συνίσταται για πολύωρη αποθήκευση αλκοολούχων και ανθρακούχων ποτών, χυμών ή γαλακτοκομικών.

ESTIA ΘΕΡΜΟΣ TRAVEL CUP SAVE THE AEGEAN 500ML

Ανακαλύψτε τη σειρά θερμός Travel Cup Save the Aegean που ξεχωρίζουν για τον μοντέρνο σχεδιασμό και έξυπνο αναδιπλούμενο καλαμάκι. Με νέες, ζωηρές αποχρώσεις για κάθε εποχή! Κατασκευασμένα από άριστης ποιότητας και μεγάλης αντοχής ανοξείδωτο ατσάλι 304, απαλλαγμένο από ουσίες BPA, που διατηρεί αναλλοίωτη τη γεύση των υγρών. Το διπλό τοίχωμα των θερμός διατηρεί τα υγρά κρύα έως 24 ώρες και ζεστά έως και 12 ώρες, ενώ το καπάκι προσφέρει 100% στεγανότητα για προστασία από διαρροές. Διαθέτουν εντυπωσιακό matte ή μεταλλικό φινίρισμα και έντονους χρωματισμούς που αντέχουν στην μακροχρόνια χρήση χάρη στην τεχνική powder coating. Τα θερμός Travel Cup Save the Aegean έχουν οικολογικό χαρακτήρα καθώς είναι επαναχρησιμοποιήσιμα, συνδράμουν στη μείωση του πλαστικού και διαθέτουν συσκευασία από 100% ανακυκλώσιμο χαρτόνι. Με κάθε πώληση θερμός ενισχύουμε τον οργανισμό Αρχιπέλαγος για την προστασία των θαλασσών μας.

Κούπα Θερμός Laguna 300ml

Μερικές φορές θέλετε να πιείτε μια γουλιά καφέ όταν είστε εν κινήσει. Η κούπα καφέ Laguna 300ml της HydroFlask προσφέρει αυτή τη ζεστή πρώτη γουλιά όπου και αν είστε. Επομένως, μη διστάσετε να την έχετε μαζί σας σε ότι δραστηριότητα και αν κάνετε. Σας εξασφαλίζει ότι θα ξεκινήσετε δυνατά στη δουλειά, το κάμπινγκ ή και το σπίτι!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα