Buy now or cry later: Οι προσφορές που ΔΕΝ πρέπει να χάσεις στην Black Friday του 2022

Buy now or cry later: Οι προσφορές που ΔΕΝ πρέπει να χάσεις στην Black Friday του 2022

Στον νο1 προορισμό για τεχνολογία στην Ελλάδα θα βρεις τις καλύτερες Black Friday προσφορές για ακόμη μία χρονιά.

Είτε έχεις ήδη έτοιμη την Black Friday λίστα και σου απομένει μόνο η προσθήκη στο ηλεκτρονικό σου καλάθι, είτε προτιμάς να κάνεις πρώτα τη βόλτα σου σε ένα κατάστημα και μετά να επιλέξεις τις πιο δυνατές Black Friday προσφορές, όλοι οι δρόμοι φέτος σε οδηγούν στα Public.

2,5 εκατομμύρια Black Friday προσφορές θα βρεις μόνο στα Public

Για λίγες μόνο ημέρες στα Public, στα 1 εκ. κορυφαία είδη τεχνολογίας, ψυχαγωγίας και τις οικιακές συσκευές που μπορείς να αποκτήσεις με έως -60% χαμηλότερη τιμή, προστίθενται επιπλέον 1,5 εκατομμύρια προϊόντα για να ζήσεις την Black Friday 2022 όπως σου αξίζει! Με 2,5 εκατομμύρια προϊόντα σε ασυναγώνιστες τιμές, ακόμα το σκέφτεσαι;

Απόκτησε laptop, tablet, smartphone, τηλεόραση, φωτογραφική μηχανή, wearables και εκατομμύρια άλλα προϊόντα τεχνολογίας, ήχου, εικόνας, PC και gaming στα Public, που έφεραν πρώτα τις Black Friday προσφορές στην Ελλάδα το 2016 και γνωρίζουν το θεσμό καλύτερα από κάθε άλλον!

Μπορεί, παραδοσιακά, τα προϊόντα τεχνολογίας να έχουν την τιμητική τους την Black Friday, όμως είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να ανανεώσεις τις οικιακές ηλεκτρικές συσκευές σου και να εκμεταλλευτείς στο έπακρο τα πιο δυνατά deals.

Στα Public θα βρεις ψυγεία υψηλής ενεργειακής κλάσης με χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση, κουζίνες και φούρνους που καλύπτουν κάθε ανάγκη, κορυφαία πλυντήρια και στεγνωτήρια με πολλαπλές λειτουργίες και προγράμματα, αλλά και χιλιάδες μικροσυσκευές κουζίνας, απαραίτητες για κάθε νοικοκυριό. Ενόψει του χειμώνα, μην ξεχάσεις να τσεκάρεις και τα Black Friday offers των Public σε κλιματιστικά, αφυγραντήρες, και άλλες συσκευές θέρμανσης που θα γίνουν ανάρπαστα.

Public Now, Pay Later για αγορές σε 3 άτοκες δόσεις χωρίς πιστωτική

Σε κάθε online αγορά από το public.gr, στο πλευρό σου βρίσκεται και η έξυπνη υπηρεσία Public Now, Pay later σε συνεργασία με την Klarna, μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στον τομέα των ηλεκτρονικών πληρωμών. Πρόκειται για έναν νέο και ευέλικτο τρόπο πληρωμής, που σου επιτρέπει να ολοκληρώσεις τις ηλεκτρονικές σου αγορές τώρα και να πληρώσεις με τον τρόπο που σε διευκολύνει, σε 3 άτοκες δόσεις, χωρίς πιστωτική κάρτα.

Εάν βρίσκεσαι στην Αττική, τα Public σου δίνουν τη δυνατότητα να ορίσεις εσύ την ημέρα παραλαβής που σε εξυπηρετεί περισσότερο, μέσω της υπηρεσίας Flex delivery.

Τα Public παραμένουν στο πλευρό σου ακόμη και μετά την ολοκλήρωση της αγοράς, προσφέροντάς σου τεχνική υποστήριξη όταν τη χρειάζεσαι. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να επιλέξεις το πρόγραμμα Safety Net την υπηρεσία προστασίας συσκευών για έναν χρόνο – με δυνατότητα επέκτασης έως και πέντε επιπλέον χρόνια- για να είσαι για πάντα ξέγνοιαστος!

Ζήσε την Black Friday 2022 όπως σου αξίζει μόνο στα Public

Και τη Μαύρη Παρασκευή, κάνε τις αγορές σου online, τηλεφωνικά ή σε ένα φυσικό κατάστημα Public και βρες όλα όσα χρειάζεσαι για να ζήσεις την καθημερινότητα με τον δικό σου μοναδικό τρόπο, στον #1 προορισμό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα