Euphoria Series x Bonna: Μία τριήμερη απόδραση για foodies στο Μαίναλο Αρκαδίας

Euphoria Series x Bonna: Μία τριήμερη απόδραση για foodies στο Μαίναλο Αρκαδίας

Είναι οι μικρές λεπτομέρειες που φανερώνουν την αγάπη στο φαγητό. Τα προσεγμένα συστατικά - εποχικά, οργανικά, τοπικά, η δημιουργικότητα του μάγειρα που βασίζεται όμως στην απλότητα και την ουσία, το καλό κρασί, τα πιάτα που κοσμούν το τραπέζι και τελικά η παρέα.

Το τέλειο τραπέζι ήταν πάντα στον πυρήνα της Bonna Premium Porcelain, η μάρκα HoReCa της Kar Porselen που μετράει 40 χρόνια στην παραγωγή ειδών πορσελάνης στην Τουρκία και έχει κερδίσει τη διεθνή αγορά.

Τα τελευταία επτά χρόνια, η Bonna δραστηριοποιείται στην Ελλάδα και τώρα, μαζί με τον επίσημο διανομέα της Τσόγιας ΑΕ, ειδικό στον εξοπλισμό μαζικής εστίασης, αγκαλιάζει ένα retreat ευεξίας και γαστρονομίας για foodies. Το The Euphoria Series έχει ιδρυθεί από την Πηνελόπη Δημητρακοπούλου, Executive, Leadership and Team Coach, και αποτελεί μία σειρά από events και retreats που αποσκοπούν στην ευεξία, την προσωπική αλλά και κοινωνική εξέλιξη μέσα από εμπειρίες που βελτιώνουν το σώμα, την προσωπικότητα και την κοινωνικότητα βάζοντας στο πλαίσιο τη γαστρονομία και το κρασί καθώς όλα τα παραπάνω αποτελούν κομμάτια της ευφορίας του καθενός.

Το Euphoria Series x Bonna καλωσορίζει το φθινόπωρο και σε προσκαλεί σε μια τριήμερη απόδραση ευεξίας και γαστρονομίας από τις 6 έως τις 8 Οκτωβρίου στο παλιό σανατόριο Manna Arcadia, ένα ξενοδοχείο 5 αστέρων, κρυμμένο στο πλούσιο ελατόδασος, στο Μαίναλο Αρκαδίας.

Πρόκειται για ένα Σαββατοκύριακο που θα περιλαμβάνει εκλεκτά γεύματα στο εστιατόριο του ξενοδοχείου, πεζοπορία και γαστρονομικό πικνίκ στο δάσος, wine-tasting, ομαδικά εργαστήρια προσωπικού/επαγγελματικού επαναπροσδιορισμού, γιόγκα και δραστηριότητες φυσικής άθλησης.

Τα πιάτα της εταιρείας Bonna θα αναδείξουν όλες τις γαστρονομικές δημιουργίες, επισφραγίζοντας πώς τα σερβίτσια κερδίζουν πάντα τις πρώτες εντυπώσεις σε ένα τραπέζι. Το μενού του εστιατορίου στο ξενοδοχείο βασίζεται σε υλικά τοπικών παραγωγών, όπως η αυθεντική τσακώνικη μελιτζάνα, παντζάρια, γραβιέρα και τρούφες από το Μαίναλο. Στο δάσος του Μαινάλου, η ομάδα του Wine is Fine και του Loggia Wine Bar, που γνωρίσαμε πριν από δύο καλοκαίρια στο Κάστρο της Σίφνου, θα αναμείξουν γαλλικές γεύσεις με οργανικά κρασιά για μια αξέχαστη εμπειρία πικνίκ.


Σε αυτή την τριήμερη απόδραση, θα χαλαρώσεις στο πανέμορφο δάσος του Μαινάλου ζώντας μια ήρεμη και αναζωογονητική εμπειρία πεζοπορίας από την ομάδα του Explore Mainalo.

Μέσα από το The Euphoria Series, η executive coach Πηνελόπη Δημητρακοπούλου εμβαθύνει στη σημασία της κοινότητας και της προσωπικής ανάπτυξης με ομαδικά εργαστήρια και δραστηριότητες, πάντα υπό την καθοδήγησή της. Στο Euphoria Series x Bonna θα συνδεθείς με άτομα που μοιράζεστε παρόμοια ενδιαφέροντα, με το retreat να είναι ανοιχτό σε ενήλικες ανεξαρτήτως φυσικής κατάστασης. Το εξειδικευμένο προσωπικό θα βρίσκεται κοντά σου ώστε να απολαύσεις μία άκρως εξατομικευμένη εμπειρία.

Πρόκειται για το πρώτο από μία σειρά Wellness & Gastronomy events με τίτλο The Euphoria Series, με την εταιρεία Bonna να αγκαλιάζει χορηγικά τη συγκεκριμένη διοργάνωση, ενισχύοντας τη φιλοσοφία της περί γαστρονομίας και φιλοξενείας, η οποία βασίζεται σε μία πολυετή εμπειρία και παρουσία σε εμβληματικά ξενοδοχεία και εστιατόρια.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, δραστηριότητες yoga και φυσικής άσκησης με τη Wellness Instructor Εμμανουέλα Κωστάκη.

Μην χάσεις την ευκαιρία να συνδεθείς με τη φύση, να προάγεις την προσωπική σου ανάπτυξη, να αναζωογονήσεις το μυαλό και το σώμα σου και φυσικά να διασκεδάσεις και να απολαύσεις εξαιρετικό φαγητό και κρασί.

Αν ενδιαφέρεσαι να διοργανώσεις wellness ή corporate retreats στο πλαίσιο του The Euphoria Series μπορείς να απευθυνθείς στο [email protected]

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα