Εξοικονομώ-Αυτονομώ: η Alpha Bank συμμετέχει στο πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης

Εξοικονομώ-Αυτονομώ: η Alpha Bank συμμετέχει στο πρόγραμμα ενεργειακής αναβάθμισης

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για να αναβαθμίσετε ριζικά την ενεργειακή κλάση του σπιτιού σας σήμερα, με την υποστήριξη της Alpha Bank.

Τα αρνητικά αποτελέσματα της περιβαλλοντικής κρίσης έχουν αρχίσει να γίνονται όλο και πιο εμφανή, αλλάζοντας την καθημερινότητά μας. Η οικονομική κρίση, από την άλλη, απαιτεί τώρα, πιο πολύ από ποτέ, να φερόμαστε όλοι έξυπνα, εξοικονομώντας τα μέγιστα από κάθε πτυχή της ζωής μας. Στα δύο παραπάνω πιεστικά ζητήματα έρχεται το πρόγραμμα «Εξοικονομώ-Αυτονομώ» να δώσει λύση μέσα από μία ενεργειακή αναβάθμιση της κατοικίας που όχι μόνο μειώνει τα έξοδα θέρμανσης αλλά φροντίζει και το περιβάλλον.

Η Alpha Bank, που είναι μία από τις πρώτες Τράπεζες που δήλωσαν έμπρακτα τη στήριξή τους στο περιβάλλον, “εgreenει” την ενεργειακή αναβάθμιση της κατοικίας. Μέσω του προγράμματος «Εξοικονομώ-Αυτονομώ» η Alpha Bank δίνει σε όλους όσους ενδιαφέρονται τη δυνατότητα χρηματοδότησης από 4 έως 6 έτη, με τα έξοδα εξέτασης αιτήματος να είναι ΔΩΡΕΑΝ. Επιπλέον, προσφέρει άτοκη χρηματοδότηση και δυνατότητα προκαταβολής 70% του ποσού του δανείου πριν την ολοκλήρωση των εργασιών.

Κάθε ενδιαφερόμενος θα μπορεί να επιλέξει μια σειρά εργασιών για την ενεργειακή αναβάθμιση του σπιτιού του, σύμφωνα με τους όρους και προϋποθέσεις του προγράμματος. Μάλιστα, τα οφέλη του προγράμματος για τον ιδιοκτήτη είναι διπλά αφού όχι μόνο εξοικονομεί χρήματα και ενέργεια αλλά αυξάνει σημαντικά και την εμπορική αξία του σπιτιού. Και η Alpha Bank προσφέρει τις καλύτερες επιβραβεύσεις.

Για κάθε δάνειο πουεκταμιεύεται, ο πελάτης κερδίζει 35.000 Bonus Πόντους στηνστην Alpha Bank Bonus κάρτα του, τους οποίους μπορεί να εξαργυρώσει σεσυνεργάτες του Προγράμματος, όπως για παράδειγμα στον Κωτσόβολο, ΙΚΕΑ κ.α., γιαείδη εξοπλισμού, ανανεώνοντας πλήρως και εσωτερικά το αναβαθμισμένο σπίτι του.

Επιπλέον, για πρώτηφορά, η Τράπεζα σε συνεργασία με την εταιρία ZEB(Zero Energy Building),παρέχει προαιρετικά στους ενδιαφερόμενους πελάτες μία επιπλέον δυνατότητα,προσφέροντας μια δωρεάν αρχική μελέτη-αξιολόγηση του χώρου τους. Η εταιρία ΖΕΒδραστηριοποιείται στο χώρο της εξοικονόμησης ενέργειας κτηρίων. Προσδιορίζει,σχεδιάζει και υλοποιεί επεμβάσεις εξοικονόμησης ενέργειας σε κτιριακέςεγκαταστάσεις (αρχικά καλύπτει την περιφέρεια Αττικής, όπουαναμένεται και η μεγαλύτερη ζήτηση).

Έχει αναπτυχθεί από την ΖΕΒ ένα ειδικό ερωτηματολόγιο που μπορεί νασυμπληρώσει κάθε ενδιαφερόμενος, παρέχοντας κάποιες βασικές πληροφορίεςαναφορικά με το είδος της κατοικίας και τις ενεργειακές παρεμβάσεις. Στη συνέχεια,η ΖΕΒ έρχεται σε επικοινωνία με τον Πελάτη για τη δωρεάν αξιολόγηση καιτην παροχή προτάσεων που θα αναβαθμίσουν ενεργειακά την κατοικίατου. Έπειτα, στην περίπτωση που ο πελάτης το επιλέξει, η ΖΕΒ αναλαμβάνειμε το προβλεπόμενο από το Πρόγραμμα κόστος Συμβούλου, την υποβολή της αίτησηςστο Πρόγραμμα, καθώς και τη συνολική υποστήριξη μέχρι την ολοκλήρωση.

Με όλες αυτές τιςπρωτοβουλίες η Alpha Bank φροντίζει πρώτα το περιβάλλον και έπειτα όλουςεμάς, τους πελάτες της, παρέχοντας μία ολοκληρωμένη πρόταση ενεργειακήςαναβάθμισης σπιτιού και στηρίζοντάς μας μέχρι να τη φέρουμε εις πέρας. Μπορείςνα φανταστείς κάτι πιο ελπιδοφόρο αλλά και πιο κερδοφόρο για το νέο έτος;

Μάθε εδώ περισσότερα για το πώς η Alpha Bank μπορεί να σε στηρίξει μέσω του προγράμματος «Εξοικονομώ-Αυτονομώ» ή κάλεσε τη Γραμμή Υποστήριξης του για στο 211 10 97000.

Η πλατφόρμα για την υποβολή αιτήσεων στο Πρόγραμμα ανοίγει την 11.12.2020 ανά περιφέρεια

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα