Γιατί όλοι μιλάνε για το νέο ΛΟΤΤΟ;

Διαβάζεται σε 2'
Γιατί όλοι μιλάνε για το νέο ΛΟΤΤΟ;
Αιμίλιος Παπαθανασίου, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στην Αθήνα.

Μοιράζει κέρδη έως 10.000 ευρώ το μήνα για 10 χρόνια, σε κάθε κλήρωση – Ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ μας εξηγεί πώς μπορούμε να τα διεκδικήσουμε

Το νέο ΛΟΤΤΟ είναι δίχως αμφιβολία το… hype των ημερών, για όσους δοκιμάζουν την τύχη τους στα καταστήματα ΟΠΑΠ. Αλλά και αυτοί που δεν είναι «μυημένοι», κάπου θα έχουν δει τη σχετική διαφήμιση.

Μετά από 33 χρόνια, το ιστορικό παιχνίδι του ΟΠΑΠ άλλαξε μορφή και από την περασμένη εβδομάδα έγινε το παιχνίδι της δεκαετίας, καθώς μοιράζει πλέον έπαθλα με σταθερές μηνιαίες καταβολές, στους νικητές των δύο πρώτων κατηγοριών.

Τι άλλαξε όμως στο παιχνίδι; Τι είναι αυτό που έχει προκαλέσει τόσο ντόρο; Ο Αιμίλιος Παπαθανασίου, ιδιοκτήτης ενός από τα ωραιότερα καταστήματα ΟΠΑΠ που έχουμε επισκεφθεί ποτέ, στην καρδιά της Αθήνας και μέσα στη Βαρβάκειο αγορά, μιλάει για το ανανεωμένο ΛΟΤΤΟ και εξηγεί το νέο τρόπο κατανομής κερδών.

Η πιο σημαντική αλλαγή, όπως τονίζει, είναι το έπαθλο της πρώτης κατηγορίας που έχει… διάρκεια για 10 χρόνια. Σε κάθε κλήρωση, όσοι προβλέπουν σωστά και τους 6 αριθμούς κερδίζουν έως και 10.000 ευρώ το μήνα για 10 χρόνια. Επίσης, κέρδη κάθε μήνα εισπράττουν και όσοι πετυχαίνουν 5 αριθμούς, καθώς κερδίζουν 1.000 ευρώ το μήνα για ένα χρόνο, σύμφωνα με τον κ. Παπαθανασίου.

Τα κέρδη στις μικρότερες κατηγορίες

Σύμφωνα με τα όσα μας εξήγησε ο κ. Παπαθανασίου, τα κέρδη στις μικρότερες κατηγορίες του ΛΟΤΤΟ καταβάλλονται εφάπαξ, όπως ίσχυε και μέχρι τώρα: «Όσοι προβλέπουν σωστά 4 αριθμούς κερδίζουν 30 ευρώ, ενώ με 3 σωστές προβλέψεις κερδίζουν 2 ευρώ. Παράλληλα, για πρώτη φορά, κέρδη εισπράττουν και οι νικητές της τελευταίας κατηγορίας, όπου με 2 αριθμούς θα κερδίζουν 1 ευρώ».

Το δελτίο και οι ημέρες των κληρώσεων

Η διαδικασία για τη συμπλήρωση του νέου δελτίου στο ανανεωμένο ΛΟΤΤΟ δεν αλλάζει. «Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν πλήρες ή τυποποιημένο σύστημα, τυχαία επιλογή αριθμών, συνεχόμενες κληρώσεις, καθώς και την συμμετοχή τους στην κλήρωση του ΠΡΟΤΟ», υπογραμμίζει ο Παπαθανασίου.

Οι κληρώσεις του νέο ΛΟΤΤΟ πραγματοποιούνται κάθε Τετάρτη και Σάββατο, στις 22:00 και μεταδίδονται ζωντανά από το κανάλι του ΟΠΑΠ στο Youtube. Οι παίκτες μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους έως και μισή ώρα πριν από κάθε κλήρωση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα