Γιατί τα «ΑΒ» αποτελούν (και φέτος) τον must προορισμό των Χριστουγέννων

Διαβάζεται σε 3'
Γιατί τα «ΑΒ» αποτελούν (και φέτος) τον must προορισμό των Χριστουγέννων

Γλυκά με την υπογραφή του Άκη Πετρετζίκη, μεγάλη ποικιλία προϊόντων, χαμηλές τιμές και υψηλή ποιότητα.

Χριστούγεννα σημαίνουν… φροντίδα, αγάπη, χαρά, εορταστικά τραπέζια. Ό,τι δηλαδή προσφέρει εδώ και χρόνια η ΑΒ Βασιλόπουλος, η οποία και φέτος φροντίζει να μην μας λείψει τίποτα.
Μέσω των καταστημάτων, αλλά και του e-shop, τα ΑΒ αποτελούν την αγαπημένη εορταστική συνήθεια των νοικοκυριών, προσφέροντας τις καλύτερες τιμές και τις μεγαλύτερες προσφορές. Το αποτέλεσμα; Τα «ΑΒ» να μετατρέπονται στον κορυφαίο χριστουγεννιάτικο προορισμό, με αμέτρητες επιλογές, υψηλή ποιότητα και χαμηλές τιμές.

Μην ξεχνάμε, εξάλλου, ότι καταστήματα και e-shop, ειδικά για τις ημέρες των γιορτών, εμπλουτίζουν την ήδη μεγάλη ποικιλία τους με όλα όσα χρειαζόμαστε, για να απολαύσουμε ένα ξεχωριστό γιορτινό τραπέζι. Εκλεκτά κρέατα, φρέσκιες γαλοπούλες, χοιρινό σε ιδιαίτερες κοπές, ρολά και πορκέτες, σε συνδυασμό με ζουμερά ρόδια αλλά και εξωτικά φρούτα, κολοκύθες, πατάτες και γλυκοπατάτες.

Από το τραπέζι των ΑΒ δεν λείπουν, επίσης, τα κάστανα και οι ξηροί καρποί, καθώς και οι έτοιμες λύσεις για τις γιορτινές σαλάτες. Επιπλέον, στα ΑΒ θα βρούμε αμέτρητες επιλογές σε τυριά, γκουρμέ αλλαντικά και delicatessen λιχουδιές από μικρούς Έλληνες παραγωγούς αλλά και από κάθε γωνιά του κόσμου. Κι όλα αυτά συνοδεία ξεχωριστών και βραβευμένων κρασιών του ελληνικού ή του ξένου αμπελώνα αλλά και αφρωδών οίνων, τους οποίους μπορούμε να βρούμε στην ενημερωμένη κάβα των ΑΒ.

Γλυκά με την υπογραφή του Άκη

Ο αγαπημένος σεφ Άκης Πετρετζίκης βάζει το ταλέντο του και τα ΑΒ την ποιότητα των προϊόντων τους. Και κάπως έτσι «γεννήθηκαν» τα χριστουγεννιάτικα γλυκά των ΑΒ, τα οποία ξεχωρίζουν για την πλούσια σπιτική τους γεύση.

Μελομακάρονα, κουραμπιέδες αμυγδάλου, μυρωδάτα τσουρέκια, φρουτένια Panettone και υπέροχες βασιλόπιτες μάς περιμένουν σε όλα τα καταστήματα για να μας γλυκάνουν τις ημέρες των εορτών.

Το χριστουγεννιάτικο ΑΒ Food Stories

Το χριστουγεννιάτικο τεύχος του ΑΒ Food Stories έρχεται να προσφέρει ορισμένες πολύ εντυπωσιακές ιδέες για τις φετινές εορτές.

Στις σελίδες του θα ανακαλύψουμε προτάσεις για το χριστουγεννιάτικο τραπέζι, αλλά και για οικονομικά γιορτινά μενού, συνταγές για πεντανόστιμα γλυκά και ιδιαίτερες γεύσεις που θα εντυπωσιάσουν συγγενείς και φίλους.

Και όπως πάντα, με την αγορά του στο συμβολικό ποσό των 0,30€, κάνουμε μια πράξη αγάπης, καθώς όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις του περιοδικού δίνονται για την κάλυψη των αναγκών του Ινστιτούτου Prolepsis και διάφορων τοπικών φορέων (ιδρύματα, ΜΚΟ, κοινωνικά παντοπωλεία δήμων και σχολεία).

Δώρο Αγάπης

Τέλος, η ΑΒ Βασιλόπουλος φέρνει για 8η συνεχή χρονιά τα μοναδικά Δώρα Αγάπης σε επιλεγμένα καταστήματα καθώς και στο AB Eshop. Κάθε Δώρο Αγάπης περιλαμβάνει βασικά είδη διατροφής και έχει τον δικό του ξεχωριστό σκοπό, αφού προορίζεται για συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Έτσι, μόνο με 3,90 ευρώ, μπορούμε όλοι να μοιράσουμε χαρά και αγάπη.

Μπορούμε να δωρίσουμε οι ίδιοι το Δώρο Αγάπης ή να το τοποθετήσουμε στο ειδικό καλάθι συγκέντρωσης τροφίμων του καταστήματος και η ΑΒ θα φροντίσει να φτάσει στο τραπέζι εκείνων που πραγματικά το χρειάζονται.

Για κάθε Δώρο Αγάπης που αγοράζουμε, η ΑΒ προσφέρει το αντίστοιχο ποσό στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), το οποίο εκπληρώνει ευχές παιδιών 3-18 ετών που νοσούν από σοβαρές ασθένειες, μεταμορφώνοντας τις ζωές τους προς το καλύτερο!

Γιατί, ας μην ξεχνάμε ότι δεν υπάρχουν Χριστούγεννα, χωρίς αγάπη και προσφορά. Καλές γιορτές για όλους!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα