Η Trident δίνει χρώμα και γεύση στη στιγμή σου!

Η Trident δίνει χρώμα και γεύση στη στιγμή σου!

Όταν το χρώμα στην πόλη παίρνει τη θέση του γκρίζου, η διάθεσή μας αλλάζει προς το καλύτερο.

Ένα πάρκο στη Μεταμόρφωση, η κεντρική πλατεία στο Χαλάνδρι, ένας ολόκληρος τοίχος πολυκατοικίας στα Τρίκαλα, μεταξύ άλλων σημείων σε πόλεις της Ελλάδας, απολαμβάνουν το ενδιαφέρον και το χαμόγελο των ανθρώπων στις περιοχές αυτές για το χρώμα που προσφέρουν στη ζωή τους.

Η Trident που είναι το συνώνυμο της θετικής διάθεσης θέλησε να δώσει χρώμα στην καθημερινότητα των ανθρώπων με μια ενέργεια που είχε στόχο να μειώσει τα γκρίζα και άχρωμα σημεία της πόλης. Δίνοντας «γεύση» στην καθημερινότητα, έφερε το χρώμα σε σημεία της πόλης τα οποία υποσχέθηκε να μεταμορφώσει και να τους δώσει μια νέα πνοή θετικής διάθεσης!

Βασικός σύμμαχος για την επιτυχία αυτής της πρωτοβουλίας ήταν το κοινό το οποίο η Trident κάλεσε να συμμετέχει ενεργά μέσω της ανάδειξης των σημείων που χρειάζονται περισσότερη «γεύση». Η ανταπόκριση του κοινού ξεπέρασε κάθε προσδοκία αναδεικνύοντας την ανάγκη για περισσότερο χρώμα στην καθημερινότητα μας!

Την ευχάριστη πρόκληση να δώσουν περισσότερο χρώμα σε γειτονιές της πόλης ανέλαβαν οι διάσημοι street artists Same84 & Achilles καθώς και σπουδαστές της Σχολής Βακαλό οι οποίοι έκαναν πράξη όσα η Trident υποσχέθηκε και ο κόσμος πρότεινε.

Μια πλατεία της Μεταμόρφωσης έγινε μια ευχάριστη γωνιά για μελέτη με τα παγκάκια να μεταμορφώνονται σε βιβλιοθήκες! Στη κεντρική πλατεία του Χαλανδρίου η φιγούρα του κοριτσιού δίνει ένα ενδιαφέρον στο γκρίζο τοίχο. Τα πολύχρωμα αερόστατα στα σκαλιά του Χολαργού δίνουν την αίσθηση πως βρισκόμαστε στον ουρανό. Την εξωτερική περίφραξη του Χατζηκυριάκειου Ιδρύματος «πλημμύρισαν» οι πολύχρωμες φούσκες, ενώ παράλληλα τα παγκάκια σε κεντρική πλατεία της Καλλιθέας μετατράπηκαν σε αληθινά επιτραπέζια φιδάκια, δίνοντας μια αίσθηση παιδικότητας στην καθημερινότητά μας. Τελευταίος σταθμός της Trident υπήρξαν τα Τρίκαλα όπου ένας ολόκληρος τοίχος έγινε ένα παράθυρο προς μια πιο ευχάριστη πραγματικότητα!

NIKOS MALIAKOS

Χάρη στη «χρωματική γεύση» που έδωσε η Trident, οι κάτοικοι σε διάφορους Δήμους μπορούν να δουν και να ζήσουν διαφορετικά την πόλη τους!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα