Με επιταγές 3 και 6 ευρώ, όλοι επιστρέφουμε

Διαβάζεται σε 3'
Με επιταγές 3 και 6 ευρώ, όλοι επιστρέφουμε
UNSPLASH

Δεν ξέρω για εσένα, αλλά εγώ πηγαίνω τουλάχιστον δυο φορές την εβδομάδα στο σούπερ μάρκετ. Ο ένας λόγος είναι αυτός που φαντάζεσαι -επιστρέφω σπίτι, χωρίς το προϊόν που ήθελα περισσότερο από όλα. Ο άλλος είναι επειδή θέλω να μην πετώ πράγματα.

Disclaimer: σε επίπεδο αγοράς τεμαχίων -και όχι κιλών- φρούτων και λαχανικών, ήμουν Ευρωπαία πριν γίνουμε όλοι οι Έλληνες, λόγω ακρίβειας ή/και της απόφασης να μην πετάμε πράγματα που θα έσωζαν ζωές χιλιάδων ανθρώπων που ακόμα και σήμερα πεθαίνουν από την πείνα.

Έτσι, οτιδήποτε φρέσκο το αγοράζω στην ποσότητα που ξέρω πως δεν θα πάει χαμένη (δεν θα χαλάσει, δεν θα ξεμείνει, δεν θα ξεχαστεί). Κι ας χρειάζονται πιο τακτικές επισκέψεις. Σε όλα τα πράγματα σε αυτήν τη ζωή, κάτι κερδίζεις και κάτι χάνεις.

Προτιμώ να φροντίζω την υγεία μου, με τρόπο που με βοηθά να φροντίζω και την τσέπη μου. Αν και για τη φροντίδα της τσέπης έχω και έναν ‘συνεργάτη’: την ΑΒ Βασιλόπουλος.

Να σου εξηγήσω.

Δεν χρειάζεται πια να ψάχνεις για προσφορές

Με τον πληθωρισμό να αυξάνεται και τις τιμές στα βασικά και αναγκαία προϊόντα για την επιβίωση και τη διαβίωση μας να έχουν σταθερά ανοδική πορεία, γίναμε όλοι ερευνητές. Αρχίσαμε να ψάχνουμε τις προσφορές και δη σε προϊόντα μακράς διάρκειας (π.χ. απορρυπαντικά), πριν κάνουμε την όποια αγορά.

Ο ΑΒ Βασιλόπουλος, που ούτως ή άλλως είχε κατακτήσει μια θέση στο τραπέζι κάθε νοικοκυριού, χάριν της υψηλής ποιότητας και της ξεχωριστής ποικιλίας που προσφέρει στα 85 χρόνια που υπάρχει στην Ελλάδα, παρέχει επιταγές 3 και 6 ευρώ για επόμενες επισκέψεις, με αγορές προϊόντων σε πολλαπλές κατηγορίες.

Από το φρέσκο κρέας, τα φρέσκα φρούτα και λαχανικά, τα φρέσκα ψάρια και θαλασσινά, όλα τα προϊόντα κατάψυξης, από τα τυριά και τα αλλαντικά μέχρι όλα τα είδη άρτου, πρωινού και τα γαλακτοκομικά έως και τα απορρυπαντικά και τα χαρτικά μας επιστρέφουν επιταγές 3 ή 6 ευρώ για να αποκτήσουμε το φθηνότερο καλάθι της αγοράς. Μην ξεχνάμε, φυσικά, και τα αναψυκτικά, τις μπίρες και τα κρασιά που θα χρειαστείς αυτό το καλοκαίρι, με τις δυο μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις (Euro και Ολυμπιακοί Αγώνες).

Τελικά όλοι θα επιστρέψουμε στην ΑΒ!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα