Back to School: Η έναρξη της σχολική χρονιάς έρχεται με μία ευχάριστη έκπληξη

Back to School: Η έναρξη της σχολική χρονιάς έρχεται με μία ευχάριστη έκπληξη

Πώς η HUAWEI κάνει πιο διασκεδαστική την επιστροφή των μαθητών στα θρανία και πιο ευχάριστη τη μελέτη, προσφέροντας έναν τεχνολογικό “σύμμαχο”, με laptops και tablets σε προνομιακές τιμές

Όσο η κλεψύδρα αδειάζει, όσο η στιγμή που το κουδούνι θα χτυπήσει σηματοδοτώντας την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, κάθε συναίσθημα, ενθουσιασμός, ανυπομονησία, μελαγχολία για το τέλος των διακοπών, κορυφώνεται, αλλά και από τις άχαρες συνθήκες και ιδιαιτερότητας μίας χρονιάς,διαφορετικής από τις προηγούμενες.

Η HUAWEI φροντίζει να δώσει μία ευχάριστη νότα και μία λειτουργική διευκόλυνση στην επιστροφή των μαθητών στα θρανία, επιφυλάσσοντας μία έκπληξη που θα προσφέρει έναν τεχνολογικό σύμμαχο στη μελέτη, την εξάσκηση,την επικοινωνία και τον ελεύθερο χρόνο τους.

Πέρα από τις μάσκες και τα αντισηπτικά που φέτος θα δεσπόζουν στις σχολικές αίθουσες, τον φετινό Σεπτέμβρη, ο μαθητής έχει μία μοναδική ευκαιρία να «ντύσει» και να εξοπλίσει τη σχολική του τσάντα με ταlaptops και tablets της HUAWEI τα οποία θα μπορεί να χρησιμοποιεί εντός κι εκτός σπιτιού και σχολείου. Θα μπορεί να τα βρει σε όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα με την εταιρεία, έχοντας πληθώρα επιλογών και διαφορετικών μοντέλων τελευταίας τεχνολογίας, με ένα κοινό χαρακτηριστικό: Τις προνομιακές τιμές που ισχύουν μέχρι και το τέλος Σεπτεμβρίου.

Από το HUAWEI MateBook X Pro με οθόνη αφής, μέχρι τα εξαιρετικών επιδόσεων HUAWEI MateBook D14 και D15 που έχουν γίνει ανάρπαστα στην ελληνική αγορά, τα MateBooks θα διατίθενται για όλο τον Σεπτέμβρη με Δώροτον ΦΠΑ.

Τα MateBook της HUAWEI αποτελούν ιδανική λύση, καθώς είναι κατασκευασμένα απόPremium υλικά, είναι κομψά, ελαφριά και πανίσχυρα, καλύπτοντας όλες τις ανάγκες για τον μαθητή που έχει πλέον εξοικειωθεί με την τηλεκπαίδευση αγαπά τη τεχνολογία και βρίσκει στα laptops ένα πολύ χρήσιμο εκπαιδευτικό εργαλείο. Όπως τα MateBook D14 και D15, με οθόνη FullView, ισχυρές επιδόσεις, premium ποιότητα κατασκευής, κομψή σχεδίαση και νέες δυνατότητεςMulti-screen Collaboration που επιτρέπουν την συνδεσιμότητα μεταξύ του laptopκαι του smartphone με ένα άγγιγμα. Για τους ακόμη πιο «απαιτητικούς» μαθητές πάλι, υπάρχει και η επιλογή του λεπτού, μεταλλικού, ανθεκτικού και με οθόνη αφής, MateBook X Pro, ενώ όσοι αναζητούν Premium Σχεδιασμό σε ανταγωνιστική τιμή θα βρουν αυτό που ψάχνουν στο MateBook 13.

Κομψότητα και ευελιξία σε τιμές έκπληξη

Για τους μαθητές που θέλουν να έχουν πάντα μαζί τους έναν βολικό, εύχρηστο και διακριτικό σύμμαχο στην τσάντα τους, φυσικά υπάρχει και η επιλογή των tablets, με τα πέντε διαφορετικά μοντέλα της HUAWEI, όλα σε προνομιακές τιμές, για κάθε ανάγκη σε εκπαίδευση και ψυχαγωγία. Ελαφριά, κομψά,εύχρηστα, ευέλικτα, με αμέτρητες δυνατότητες και συμβατά με μια γκάμα «έξυπνων» λειτουργιών που εξασφαλίζουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήσης, διαθέτουν διάφορα μεγέθη οθονών και είναι εξοπλισμένα με όλες τις προδιαγραφές που απαιτούνται για να αποτελούν ιδανική λύση για ανάγνωση, gaming, παρακολούθηση ταινιών και σειρών ή εκπαιδευτικά παιχνίδια για μικρά παιδιά.

Εκπαίδευση,ψυχαγωγία, επικοινωνία με την υπογραφή της HUAWEI

Η σχολική χρονιά πλησιάζει και η επιστροφή των μαθητών στα θρανία γίνεται πιο ευχάριστη με τα τεχνολογικά προϊόντα από τη HUAWEI σε προνομιακές τιμές. Για κάθε προτίμηση, κάθε ανάγκη, αλλά και κάθε στιγμή της ημέρας, η μελέτη, η ψυχαγωγία και ο χρόνος αποκτούν τεχνολογικούς σύμμαχους για να γίνουν πιο εύκολες και πιο διασκεδαστικές με την υπογραφή της HUAWΕI, η οποία φυσικά συνεχίζει να είναι συνεπής και πιστή στην διευκόλυνση και την εξέλιξη της επικοινωνίας. Εκτός από laptops και tablets, ο μαθητής μπορεί να προμηθευτεί το αγαπημένο του P40 series, που συνεχίζει να αποτελεί σταθερή εγγύηση στην επικοινωνία και την τεχνολογία, ακολουθώντας τον πιστά εντός κι εκτός σχολείου.

Με το P40, κάθε ώρα για τον μαθητή θα αποτυπώνεται ως μία συναρπαστική εμπειρία, χάρη στον φινετσάτο του σχεδιασμό και κυρίως τη χαρισματική και ολοκληρωμένη φωτογραφική του επίδοση, προσφέροντας μίας ολοκληρωμένη οπτική ψυχαγωγία και ικανοποιώντας όλες τις αισθήσεις, χάρη στα επαναστατικά και υψηλής ποιότητας χαρακτηριστικά του. Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο ότι το P40 Pro έχει ήδη στην “τροπαιοθήκη” του δύο βραβεία, με τελευταίο αυτό της Technical Image Press Association (TIPA) με το βραβείο “Best Photo Smartphones of 2020”, κερδίζοντας μία θέση στο βάθρο μαζί με τα HUAWEI P40 και P40 Pro+.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα