Οι βόλτες στα μπαρ χωρίς αλκοόλ είναι πολύ πιο fun από όσο φαντάζεσαι

Διαβάζεται σε 9'
Οι βόλτες στα μπαρ χωρίς αλκοόλ είναι πολύ πιο fun από όσο φαντάζεσαι
24MEDIA

Κατεβήκαμε στο κέντρο, πήραμε σβάρνα τα bars και περάσαμε υπέροχα. Όλα αυτά χωρίς να καταναλώσουμε καθόλου αλκοόλ!

Λατρεύω το κέντρο, λατρεύω τις βόλτες και πάνω από όλα λατρεύω να επισκέπτομαι πολλά μαγαζιά. Θα έλεγε κάποιος ότι βαριέμαι εύκολα σε ένα μαγαζί και θέλω να αλλάζω συνεχώς. Για αυτό η μπαρότσαρκα, το bar crawling όπως λένε και στο χωριό μου είναι το αγαπημένο μου. Και δεν υπάρχει καταλληλότερο μέρος να γίνει από το κέντρο της Αθήνας, όπου έχεις άπειρες επιλογές μαγαζιών σε κοντινές αποστάσεις.

Όλα αυτά όμως προϋποθέτουν δύο πράγματα. Ότι θα φτάσεις και θα φύγεις από το κέντρο με ασφάλεια και ότι θα απολαμβάνεις τη στιγμή σου σε κάθε bar. Για να συμβεί αυτό, αναγκαία και απαραίτητη συνθήκη είναι να μην καταναλώσεις αλκοόλ. Αν κάπου εδώ χάλασε η διάθεσή σου, τότε κάνεις τεράστιο λάθος. Θέλω να σου πω, πως για να περάσεις υπέροχα, δεν χρειάζεται καθόλου να καταναλώσεις αλκοόλ. Αντίθετα, για να περάσεις υπέροχα, αρκεί να κάνεις μια cool και συνειδητή επιλογή πίνοντας Heineken 0.0. , να πάρεις την ωραία σου παρέα και να βρεθείς σε ένα ωραίο περιβάλλον με όμορφο κόσμο. Άλλωστε, όσων αφορά τη μπίρα, πίστεψέ με δεν χάνεις τίποτα σε γεύση. Ίσα, ίσα έχεις μια βραδιά που δε θα μετανιώσεις την επόμενη μέρα και πάνω από όλα είσαι σίγουρος ότι θα γυρίσεις σπίτι σου ασφαλής.

24MEDIA

Αν αμφιβάλεις για το θέμα της γεύσης, δοκίμασε πρώτα και μετά κρίνεις. H Heineken 0.0 ζυμώνεται δύο φορές, ενώ αφαιρείται το αλκοόλ με φυσική διαδικασία και αναμειγνύεται με φυσικά αρώματα. Ζυθοποιείται με 100% βύνη και τη μοναδική μαγιά Α- Yeast, με το αποτέλεσμα να έχει τέλεια ισορροπημένη γεύση με φρουτώδεις νότες και απαλό σώμα βύνης.

24MEDIA

Diego, Θησείο

Εμείς, δεν κάναμε μια, αλλά δυο μπαρότσαρκες. Σε πόσα μαγαζιά να πας σε ένα βράδυ. Σε κάθε μπαρότσαρκα όμως η εκκίνηση και ο τερματισμός παίζουν τεράστιο ρόλο. Πρέπει να ξεκινήσεις εντυπωσιακά και να κλείσεις ακόμα καλύτερα. Για αυτόν τον λόγο η πρώτη μας στάση ήταν στο Diego στο Θησείο. Ένα μαγαζί που είναι ανοιχτό όλη την ημέρα αλλά τα πάρτι του το βράδυ μαζεύουν όλο τον καλό κόσμο της πόλης που θέλει να ακούσει υπέροχη μουσική και να χορέψει. Εμείς και χορέψαμε και ήπιαμε και την πρώτη μας Heineken 0.0.

24MEDIA

24MEDIA

Lit Athens, Θησείο

Δεύτερη στάση το Lit Athens. Άνοιξε πριν από σχεδόν δυο χρόνια, λίγο πιο πάνω από το Diego και έχει έναν τεράστιο neon κεραυνό που κρέμεται από την οροφή του. Είναι ανοιχτό όλη τη μέρα αλλά η δύναμή του είναι το βράδυ όπου θα ακούσεις ωραίες μουσικές και θα χορέψεις πολύ.

24MEDIA

24MEDIA

Τράγο, Ψυρρή

Αμέσως μετά περάσαμε την Ερμού κάθετα και κατευθυνθήκαμε στον Τράγο στου Ψυρρή. Όπως αυτοπροσδιορίζεται και το ίδιο, πρόκειται για ένα μοντέρνο καφενείο και όπως πολύ σωστά φαντάστηκες έχει σήμα έναν τράγο. Τα βράδια γεμίζει με κόσμο και εμείς κάναμε μια στάση εκεί για μια Heineken 0.0 και λίγη κουβέντα.

24MEDIA

24MEDIA

Kalimeres, Ψυρρή

Συνεχίζουμε στου Ψυρρή το οποίο ζει την αναγέννησή του, μιας και έχει γεμίσει από υπέροχα μαγαζιά που έχουν κάνει τα στενά του δρομάκια να σφύζουν απο κόσμο. Σε ένα τέτοιο στενάκι βρίσκονται και οι Kalimeres. Ανοιχτό από το πρωί για καφέ και πρωινό, δεν θα δυσκολευτείς να το βρεις, μιας και απλώνεται και στις δυο πλευρές του δρόμου. Από τη μία είναι ο κλειστός χώρος και από την άλλη ο ανοιχτός όπου βρίσκεται ένα μικρό bar το οποίο σερβίρει τον κόσμο όταν κάθεται στο σοκάκι. Την ημέρα που πήγαμε εμείς είχε κρύο οπότε καθίσαμε μέσα και απολαύσαμε τη μπίρα μας στον ζεστό και cosy χώρο του.

24MEDIA

24MEDIA

Six Dogs., Μοναστηράκι

Μόλις βγήκαμε από το μαγαζί, γύρισα στην παρέα και τους είπα «αν τώρα είχαμε πιει αλκοόλ, δεν θα είχαμε δυνάμεις ούτε όρεξη να συνεχίσουμε . Αφήστε την οδήγηση! Ποιος θα οδηγούσε?». Είχαμε τόση όρεξη που αποφασίσαμε να περπατήσουμε λίγο για να φτάσουμε στο Six Dogs. Σε όλη τη διαδρομή αναπολούσαμε στιγμές μας σε αυτό το μαγαζί από το παρελθόν και μόλις φτάσαμε στα θρυλικά του σκαλάκια, πιάσαμε από μια Heineken 0.0 και αράξαμε εκεί. Μια ώρα αργότερα, λήξαμε τη βραδιά μας με καθαρό κεφάλι αλλά με μια νύστα απερίγραπτη, ανανεώνοντας το ραντεβού μας για την επόμενη μέρα.

24MEDIA

KUKOS, Μοναστηράκι

Την επόμενη μέρα αποφασίσαμε να συνεχίσουμε από εκεί που είχαμε σταματήσει. Όντως. Γύρω στις 20.30, βρισκόμασταν πάλι στην καρδιά του κέντρου της πρωτεύουσας και τα πράγματα ήταν εύκολα. Μπορούσαμε να βρούμε το πρώτο μας μαγαζί διαλέγοντας ανάμέσα σε πολλά. Έτσι καταλήξαμε στο KUKOS. Ένα μαγαζί που είναι στο ύψος της Καπνικαρέα και είναι ανοιχτό από το πρωί. Το βράδυγεμίζει με κόσμο που θέλει να απολαύσει τη νύχτα του και να λικνιστεί με ωραίες μουσικές. Εκεί χορέψαμε κι εμείς, αφού πιάσαμε ένα ωραίο πόστο στην πάνω μπάρα, και παραγγείλαμε τις Heineken 0.0 μας.

24MEDIA

Drunk Sinatra, Σύνταγμα

Λίγο πιο πάνω ένα άλλο υπέροχο μαγαζί, με την δική του ιστορία. Το Drunk Sinatra. Μία μαγευτική στοά που στα αριστερά της έχει τη μια μπάρα και στο βάθος της τη δεύτερη. Φυσικά και το επισκεφτήκαμε. Αράξαμε, σε μια γωνία, ήπιαμε την Heineken 0.0 μας, τσουγκρίσαμε και περάσαμε υπέροχα.

24MEDIA

Bronco, Κολωνάκι

Όπως είπαμε και στην αρχή, το σωστό το bar crawling θέλει δυνατή αρχή και ακόμα πιο δυνατό τέλος. Για να κλείσουμε αποφασίσαμε να πάμε λίγο πιο μακριά, στο Κολωνάκι. Εκεί άρχισαν όλοι τα «εγώ δεν περπατάω μέχρι εκεί, είναι πολύ μακριά, ποιος τρέχει εκεί κάτω κλπ», οπότε αποφάσισα να πάρω το αμάξι μου για να αλλάξουμε γειτονιά και πιάτσα. Δεν το σκέφτηκα καν, μιας και σε όλα τα μαγαζιά είχαμε πιει Heineken 0.0 και με περίσσια ασφάλεια οδήγησα το αμάξι και την παρέα μου για το Bronco. Το θρυλικό μαγαζί της Κηφισιάς που κατέβηκε στο κέντρο πριν από μερικά χρόνια και από τότε έχει ομορφύνει τα βράδια μας. Φυσικά συνέχισα με Heineken 0.0 και απόλαυσα τον dj που ήταν στα decks και τα έδινε όλα!

24MEDIA

Χορέψαμε, γελάσαμε, ήπιαμε και αποφασίσαμε επειδή είχει περάσει και η ώρα, να επιστρέψουμε. Κάπου εκεί συνειδητοποιήσαμε ότι για να περάσεις πολύ όμορφα, δε χρειάζεται να καταναλώσεις αλκοόλ. Αυτό που χρειάζεσαι είναι καλή παρέα, καλή διάθεση και ωραία μαγαζιά. Και για καλή μας τύχη, στο κέντρο μας έχουμε αρκετά ωραία μαγαζιά για όλα τα γούστα, που ευτυχώς σερβίρουν Heineken 0.0.

#Heineken00 #WhenYouDriveNeverDrink

Facebook: HeinekenGr

Instagram: heineken_gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα