Προσφορές Black Friday: 5 οικονομικές μηχανές espresso για απολαυστικό καφέ στο σπίτι

Προσφορές Black Friday: 5 οικονομικές μηχανές espresso για απολαυστικό καφέ στο σπίτι
Pexels

Οι super value for money προτάσεις, για όλους τους λάτρεις του καφέ που δεν πρέπει κανείς να χάσει.

Επωφεληθείτε το τετραήμερο εκπτώσεων από Black Friday έως και Cyber Monday και χαρείστε στον εαυτό σας την καφετιέρα που θα κάνει την πρωινή σας συνήθεια απόλαυση και ευκολία. Πατάτε το κουμπί και μέχρι να κάνετε το πρωινό σας ντους, το άρωμα του ζεστού καφέ έχει «εξαπλωθεί» στους χώρους του σπιτιού.

Espresso lovers, αν αναζητάτε μία οικονομική μηχανή καφέ, σας έχουμε πέντε αρκετά οικονομικές προτάσεις. Βρείτε εκείνη που εξυπηρετεί τις ανάγκες σας και «add to cart».

Καφετιέρα Espresso KRUPS EA82F010 1450W 15 bar

Μία από τις λίγες μηχανές καφέ η Espresso KRUPS EA82F010 με διπλή λειτουργία για την παρασκευή δύο ροφημάτων με βάση το γάλα ή εσπρέσο ταυτόχρονα. Με την προεπιλογή ροφημάτων καφέ έχεις όλα τα αγαπημένα σου ροφήματα , για αρωματικό εσπρέσο, κρεμώδες καπουτσίνο με ένα άγγιγμα, απολαυστικά λάτε, νόστιμα λάτε που παρασκευάζονται δύο τη φορά και ροφήματα τσαγιού με μεταβλητές ρυθμίσεις θερμοκρασίας, όλα παρασκευασμένα στην εντέλεια με απόλυτη ταχύτητα και ευκολία. Με την τεχνολογία Quattro Force επιτυγχάνεται 20% γρηγορότερο άλεσμα, προηγμένη αποστράγγιση μειώνοντας έτσι τα άλατα από το νερό. Ο μύλος διαθέτει 3 ρυθμίσεις κοπής. Όποια στιγμή της ημέρας επιθυμείς, θα έχεις φρεσκοκομμένο και μυρωδάτο καφέ.

Καφετιέρα espresso Kelmann CRM 3605

Η Μηχανή καφέ espresso Kelmann CRM 3605 είναι μια παραδοσιακή μηχανή καφέ εσπρέσο. Δέχεται αλεσμένο καφέ espresso και χάρτινη μερίδα ese pods. Ιδανική για χρήση σε σπίτι, γραφείο ή μικρή επιχείρηση. Διαθέτει αντλία πίεσης με πραγματικά 15bar. Το γκρουπ από ανοξείδωτο ατσάλι 58mm του έχει δύο διαφορετικές κεφαλές porta filter. Διαθέτει παροχή ατμού για την παραγωγή ζεστών ροφημάτων και αφρογάλακτος για cappuccino. Περιέχει boiler απο ανοξείδωτο ατσάλι το το οποίο παράγει 95 C για τον espresso και 130 C για τον ατμό. Από τα λίγα ακροφύσια που δοκιμάστηκε και δεν κάνει φυσαλίδες στο αφρόγαλο. Η μηχανή καφέ είναι κατάλληλη και για επαγγελματική χρήση για 30-50 καφέδες/μέρα.

Καφετιέρα Krups Nespresso® XN910CS Vertuo Next Deluxe

Η μηχανή Nespresso Vertuo Next στοχεύει πάντα ψηλά. Αν έχεις όρεξη για μια κούπα καφέ το πρωί, έναν espresso μετά το μεσημεριανό και έναν Gran Lungo το απόγευμα, η Vertuo Next είναι εδώ για εσένα. Περικλείει όλο το εύρος των ειδών καφέ με πέντε μεγέθη φλιτζανιού, όλα με το πάτημα ενός κουμπιού.

Καφετιέρα Express Power Espresso Matic 20 Bar Cecotec

Η καφετιέρα, Express Power Espresso Matic της Cecotec, διαθέτει μοντέρνο σχεδιασμό και μεγάλη λειτουργικότητα. Χάρη στην αντλία πίεσης 20 bar, απόκτησε το μέγιστο άρωμα, την καλύτερη κρέμα και την υψηλότερη ένταση σε κάθε καφέ. Χάρη στο γρήγορο θερμοηλεκτρικό σύστημα θέρμανσης, η καφετιέρα μπορεί να θερμαίνει αμέσως το νερό σε χρόνο ρεκόρ. Η καφετιέρα Express Power Espresso 20 Bar έχει ψηφιακό έλεγχο EasyTouch με δείκτες φωτισμού που διευκολύνει τη χρήση της. Είναι εξοπλισμένη με το κλασικό εξάρτημα για αφρόγαλα, το οποίο απελευθερώνει ατμό, δημιουργώντας το τέλειο αφρόγαλα. Έχει μεταλλικό δίσκο αποθήκευσης και θέρμανσης των φλιτζανιών, επιτυγχάνοντας έτσι μεγαλύτερη ένταση και άρωμα στον καφέ σου.

Καφετιέρα Espresso, FEM-1794, Finlux

Η Μηχανή Espresso Finlux FEM-1794 είναι η ιδανική καφετιέρα για παρασκευή καπουτσίνο ή άλλου ζεστού ροφήματος. Μπορείτε κι εσείς να φτιάξετε τώρα στο χώρο σας καφέ εσπρέσο με άριστο αποτέλεσμα έχοντας μια μηχανή καφέ αντοχής με επαγγελματικές δυνατότητες παρασκευής καφέ espresso. Κάντε τη ζωή σας εύκολη και απολαύστε καφέ εσπρέσο όπως δεν έχετε γνωρίσει ποτέ άλλοτε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα