Τα 5 πιο διακριτικά smartwatches για κάθε γυναίκα

Τα 5 πιο διακριτικά smartwatches για κάθε γυναίκα
PEXELS

Σήμερα τα «έξυπνα ρολόγια» έχουν σημειώσει τεράστια πρόοδο και τα τελευταία χρόνια έχουν μετατραπεί σε εργαλεία τόσο υγείας όσο και ευεξίας.

Η εύκολη συνδεσιμότητα των smartwatch με τα smartphone, η άμεση πρόσβαση σε εφαρμογές καθώς και το design τους είναι οι βασικοί λόγοι που τα έχουν κάνει τόσο δημοφιλή..

Εξελίχθηκαν σε τέτοιο βαθμό όσον αφορά την ποιότητα κατασκευής, την ανθεκτικότητα, την αισθητική και των δυνατοτήτων που τα καθιστούν απαραίτητο κομμάτι για όλους μας.

Για τις γυναίκες, κυρίως, το design και το look ενός smartwatch αποτελεί το βασικό κριτήριο κατά την έρευνα αγοράς. Βρήκαμε ,λοιπόν, και σας παρουσιάζουμετα 5 πιο στυλάτα smartwatches.

MICHAEL KORS Smartwatch Access Gen 6 Bradshaw MKT5135

Στο Smartwatch Access Gen 6 Bradshaw MKT5135 θα έχετε επιλογές από διάφορα καντράν για την προσωπική σας εμφάνιση, ενώ η ώρα εμφανίζεται πάντα ορατά. Εκατοντάδες εφαρμογές, συμπεριλαμβανομένων των Google Assistant, Fitness, Pay, μουσικής, Social Media, ειδήσεων, παιχνιδιών, χρονόμετρων και άλλων. Αδιάβροχη σχεδίαση 3 ATM και φόρτιση σε περίπου μισή ώρα – ιδανική για όλες τις δραστηριότητές σας Παρακολουθήστε αυτόματα τους στόχους δραστηριότητας, τα βήματα, τον ύπνο, τον καρδιακό ρυθμό, το επίπεδο καρδιαγγειακής άσκησης, SpO2 (κορεσμός οξυγόνου αίματος) και πολλά άλλα. Η λειτουργία δραστηριότητας με GPS καταγράφει την απόσταση που διανύσατε και τη διαδρομή σας. Μείνετε συνδεδεμένοι: Ειδοποιήσεις για κλήσεις, μηνύματα κειμένου και εφαρμογές, καθώς και αυτόματος συγχρονισμός ώρας, ζώνης ώρας και ημερολογίου. Μην χάσετε ποτέ ξανά ραντεβού! Πραγματοποιήστε κλήσεις απευθείας μέσω του ρολογιού όταν το smartphone δεν βρίσκεται εντός εμβέλειας. Βελτιστοποιημένη διάρκεια ζωής μπαταρίας με απλοποιημένες έξυπνες λειτουργίες μπαταρίας Πλάτος ιμάντα: 22,0 Τύπος κλεισίματος: Αναδιπλούμενο κούμπωμα W με ασφάλεια διπλού κουμπιού Βάθος αντοχής στο νερό: 30,0 μέτρα.

GARMIN Lily Sport Unisex Smartwatch

Αυτό το κομψό smartwatch Lily Sport Unisex είναι το πρώτο του είδους του από την Garmin με ένα μικρό πλαίσιο ρολογιού 34 χιλ. και έναν φακό με ιδιαίτερα μοτίβα. Απλά πάτησε ή γύρισε τον καρπό σου για να αποκαλύψεις την φωτεινή οθόνη αφής. Επίλεξε ανάμεσα στα κλασικά και αθλητικά σχέδια με ποικιλία χρωμάτων, μετάλλων και επιλογές από λουράκια που αλλάζουν εύκολα, ώστε να βρεις το τέλειο κομμάτι που θα ταιριάξει με την εμφάνισή σου. Λάβε email, γραπτά μηνύματα και ειδοποιήσεις απευθείας στο ρολόι σου μόλις αντιστοιχιστεί με ένα συμβατό smartphone. Μπορείς ακόμα και να απαντήσεις με γραπτά μηνύματα εάν διαθέτεις τηλέφωνο Android. Όταν γίνει αντιστοίχιση με το συμβατό σου smartphone μπορείς εύκολα να δεις το πρόγραμμα της ημέρας, στον τον καρπό σου. Συνδέσου με το GPS του συμβατού σου smartphone ώστε να έχεις ακριβή καταγραφή στους εξωτερικούς σου περιπάτους, τρέξιμο ή ποδηλασία. Μείνε σε κίνηση περισσότερο με αυτονομία μπαταρίας μέχρι 5 ημέρες σε λειτουργία smartwatch. Αυτό το ρολόι μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην κολύμβηση, στο ντους ή στο σπα. Με ένα ελαφρύ πλαίσιο ρολογιού που έχει διάμετρο μόνο 34 χιλ., θα το παρατηρήσεις στο καρπό σου μόνο γιατί είναι τόσο όμορφο.

Apple Watch SE Starlight Aluminium GPS 40mm

Το Apple Watch SE διαθέτει λειτουργίες που θα σε βοηθήσουν να παραμείνεις συνδεδεμένος. δραστήριος, υγιής και ασφαλής.Κύρια χαρακτηριστικά:

  • Κλήσεις, μηνύματα κειμένου και email με λίγες μόνο κινήσεις.
  • Έως 20% γρηγορότερο σε σχέση με την προηγούμενη γενιά.
  • Προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας, όπως ανίχνευση πτώσης, Επείγον SOS, 4 και Crash Detection.
  • Παρακολούθησε την καθημερινή σου δραστηριότητα στο Apple Watch και δες τις τάσεις στο app Άθληση του iPhone.
  • Βελτιωμένη εφαρμογή Προπόνηση με προηγμένες μετρήσεις και τρόπους άσκησης.
  • Λάβε γνωστοποιήσεις για χαμηλούς και υψηλούς καρδιακούς παλμούς, καθώς και για μη φυσιολογικό καρδιακό ρυθμό 1.
  • Άκου την αγαπημένη σου μουσική, podcast και τα ηχοβιβλία.
  • Ανθεκτική στο νερό σχεδίαση.
  • Η παρακολούθηση σταδίων ύπνου σου επιτρέπει να δείς πόσο χρόνο περνάς σε REM, βασικό και βαθύ ύπνο
  • Το watchOS 9 διαθέτει νέα είδη προγραμμάτων γυμναστικής, ένα νέο Medications app, στάδια ύπνου και περισσότερες πληροφορίες για την υγεία της καρδιάς.

Xiaomi Watch S1 Black SmartWatch

Πάντα κομψός, πάντα σε φόρμα: το νέο Xiaomi Watch S1 διαθέτει μεγάλη οθόνη AMOLED 1,43” που θα σου προσφέρει εκπληκτική οπτική εμπειρία! Ξεχωρίζει χάρη στην υψηλή αισθητική του, με γυαλί από ζαφείρι και χειροποίητο φινίρισμα, ενώ το ανοξείδωτο ατσάλι 316L που χρησιμοποιήθηκε για το πλαίσιο του ρολογιού συμβάλλει στην αντοχή του. Το ενσωματωμένο dual-band GNSS chip του ρολογιού υποστηρίζει 5 συστήματα δορυφορικού εντοπισμού θέσης. Υποστηρίζει 117 λειτουργίες προπόνησης, με επιπλέον 19 επαγγελματικές λειτουργίες, καθώς και εξειδικευμένο κουμπί SPORT για πρόσβαση στην αγαπημένη σου προπόνηση με ένα άγγιγμα. Προσφέρει 24ωρη παρακολούθηση καρδιακών παλμών χάρη στον αισθητήρα PPG Bio πολλαπλών καναλιών, ολοήμερη παρακολούθηση οξυγόνου στο αίμα, παρακολούθηση ύπνου, ανίχνευση άγχους, ασκήσεις αναπνοής και δείκτες υγείας. Θα απελευθερώσει τα χέρια σου χάρη στις τηλεφωνικές κλήσεις Bluetooth®, υποστηρίζει πληρωμές χωρίς μετρητά NFC, διαθέτει ενσωματωμένο φωνητικό βοηθό Alexa, αλλά και βαθμολόγηση στεγανότητας 5ATM. Τέλος, το Mi Fitness app σου επιτρέπει να παρακολουθείς τα καθημερινά στατιστικά της υγείας σου.

Smartwatch Amazfit GTR 3 45mm – Thunder Black

To Smartwatch Amazfit GTR 3 είναι εδώ για να σε διευκολύνει στις μετρήσεις που αφορούν την υγεία σου και όχι μονο! Ένα κλασσικό σχέδιο του μέλλοντος, ως έξυπνο φορητό, είναι σημαντικό το ρολόι σου να φαίνεται υπέροχο καθώς και να έχει εξαιρετική απόδοση εάν πρόκειται να συμπληρώσει το ντύσιμό σου. To GTR 3 ενσωματώνει AMOLED οθόνη 1,39″ ιντσών με διάμετρο 46mm. Εμπνευσμένο από τα κλασσικά ρολόγια, το εξαιρετικά κομψό Amazfit GTR 3 έχει στρογγυλό σώμα, κατασκευασμένο από ελαφρύ αλλά ανθεκτικό κράμα αλουμινίου, με κομψό περιστρεφόμενο στέμμα. Ο σχεδιασμός χωρίς στεφανή ενσωματώνεται άψογα με την κυρτή γυάλινη οθόνη για να αυξήσει τη βύθιση και οι άνετοι κομψοί ιμάντες να μπορούν να ταιριάξουν με ρούχα από το κοστούμι σου μέχρι τον εξοπλισμό προπόνησής σου, για να σε κάνουν να ξεχωρίζεις πάντα. Ταιριάξε τη διάθεσή σου, ένα ντύσιμο ή την περίσταση με μια μεγάλη ποικιλία από περισσότερα από 100 κομψά ρολόγια, τα οποία έχουν όλα μια ταιριαστή οθόνη πάντα ανοιχτή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα