Τα φυσικά μεταλλικά αναψυκτικά Βίκος επανασυστήνονται στην Κρήτη

Διαβάζεται σε 3'
Τα φυσικά μεταλλικά αναψυκτικά Βίκος επανασυστήνονται στην Κρήτη
UNSPLASH

Τα φυσικά μεταλλικά αναψυκτικά Βίκος πραγματοποιούν ένα δυναμικό άνοιγμα στην αγορά της Κρήτης.

Η Βίκος Α.Ε. έχοντας πάντα στο επίκεντρο της λειτουργίας της το τρίπτυχο «παράδοση-ποιότητα-οικογενειακές αρχές και αξίες» πραγματοποίησε ένα δυναμικό άνοιγμα στην αγορά της Κρήτης.

UNSPLASH

Η εταιρεία σύστησε εκ νέου τα φυσικά μεταλλικά αναψυκτικά της στην Κρήτη, με τα αποτελέσματα να είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακά, με τη στρατηγική, τη διανομή αλλά και την εμπορική πολιτική να αποδίδουν καρπούς, κάτι που αποτυπώνεται στα νούμερα έρευνας που διεξήχθη πρόσφατα στο νησί.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την έρευνα που διενεργήθηκε από την εταιρία BFS Group, το 93,8% των κατοίκων γνωρίζει τα προϊόντα της εταιρείας Βίκος, ενώ σχεδόν 9 στους 10 απ’ αυτό το ποσοστό αναγνωρίζει τη Βίκος Cola. Το σημαντικότερο; 7 στους 10 την έχουν δοκιμάσει τουλάχιστον μία φορά, με το 90% να δηλώνει ικανοποιημένο από τη γεύση.

UNSPLASH

Την ίδια στιγμή, 1 στους 2 γνωρίζει και το Bίκος Pink Grapefruit, με το συντριπτικό 96% εξ όσων την έχουν γευτεί, να εκφράζει την ικανοποίησή του για το προϊόν. της ΒΙΚΟΣ.

Βάσει των παραπάνω στοιχείων φαίνεται η θερμή υποδοχή των προϊόντων Βίκος στο νησί καθώς και η ουσιαστική αλλαγή των δεδομένων στην αγορά των αναψυκτικών στην Κρήτη που πέτυχε η Βίκος Α.Ε.

UNSPLASH

Μέσω της παρουσίας της στην Κρήτη, η εταιρεία κατάφερε να δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας ενισχύοντας την τοπική κοινωνία, καθώς στο πλαίσιο της διείσδυσης των προϊόντων της, χρειάστηκε να ενισχυθεί το δίκτυο πωλήσεων που διέθετε στο νησί. Παράλληλα συμμετέχοντας ενεργά στην συνολική προσπάθεια για την αναβάθμιση του εγχώριου τουριστικού προϊόντος και στηρίζοντας κορυφαία καλλιτεχνικά δρώμενα, όπως το Matala Beach Festival, επενδύει στις συνεργασίες της με τοπικές επιχειρήσεις εστίασης και φιλοξενίας.

Η Βίκος A.E. αποτελεί μία από τις κορυφαίες ελληνικές εταιρείες εμφιάλωσης φυσικού μεταλλικού νερού και παραγωγής φυσικών μεταλλικών αναψυκτικών, και αποτελεί πρότυπο επιχειρηματικής αριστείας στην ελληνική αγορά με τον συνεχή εκσυγχρονισμό των εγκαταστάσεων της αλλά και το λανσάρισμα νέων καινοτόμων προϊόντων

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα