Τα καλύτερα δώρα τεχνολογίας για μικρά και μεγάλα παιδιά

Τα καλύτερα δώρα τεχνολογίας για μικρά και μεγάλα παιδιά

Αν είσαι γονιός, θείος ή νονός τότε αυτή η λίστα με προτάσεις δώρων για μικρά και μεγάλα παιδιά είναι για σένα.

Αν υπάρχει κάποιος που περιμένει τα Χριστούγεννα με μεγαλύτερη ανυπομονησία από εμάς, αυτός ο “κάποιος” είναι σίγουρα τα παιδιά. Μετρούν αντίστροφα τις ημέρες μέχρι να έρθει η πολυπόθητη στιγμή που θα κρατήσουν επιτέλους στα χέρια τους το δώρο τους, θα σκίσουν γεμάτα χαρά το περιτύλιγμα και ένα πλατύ χαμόγελο θα σχηματιστεί στα πρόσωπά τους.

Όσο χαρούμενη είναι αυτή η περίοδος για τους μικρούς μας φίλους, άλλο τόσο αγχωτική είναι για τους γονείς και για όλους όσους έχουν παιδιά στο άμεσο οικογενειακό και φιλικό τους περιβάλλον και καλούνται να επιλέξουν τα καλύτερα δώρα γι’ αυτά. Το “σιγουράκι” είναι πάντα τα δώρα τεχνολογίας. Ειδικά για τα πιο μεγάλα παιδιά, ένα δώρο τεχνολογίας δίνει πάντα τη λύση.

Για να σε βοηθήσουμε να κάνεις πιο στοχευμένες επιλογές, βρήκαμε και σου παρουσιάζουμε τα καλύτερα δώρα τεχνολογίας για μεγάλα παιδιά από τη Huawei. Το καλύτερο απ’ όλα είναι ότι οι bestsellers συσκευές και προϊόντα της Huawei βρίσκονται σε special xmas προσφορές. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Ότι θα κάνεις ένα σούπερ δώρο, χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία.

Τσέκαρε τη λίστα μας.

Huawei MatePad

Μια πολύ καλή επιλογή είναι το Huawei MatePad. Με μεγάλη οθόνη, ισχυρό επεξεργαστή και πληθώρα έξυπνων λειτουργιών, το MatePad είναι μια ευέλικτη συσκευή που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υπολογιστής, σχολικό εργαλείο ή μίνι τηλεόραση. Ειδικά αυτή την περίοδο, ένα tablet είναι το καλύτερο δώρο για ένα παιδί, μιας και η τηλεκπαίδευση είναι κάτι που ενδεχομένως θα μας απασχολήσει για καιρό.

Το MatePad ζυγίζει μόλις 490γρ. και λειτουργεί «έξυπνα» έτσι ώστε, αναλόγως την ανάγκη και την περίσταση, να εξοικονομεί ενέργεια και διάρκεια μπαταρίας.


Huawei MatePad T10s

Άλλο ένα premium tablet από τη Huawei, το Huawei MatePad T10s είναι ιδανικό για αναπαραγωγή multimedia, με σύστημα ήχου Herman Cardon. Το μεγάλο συν στο συγκεκριμένο tablet είναι ότι είναι ειδικά προσχεδιασμένο για παιδιά, με ενσωματωμένες ρυθμίσεις γονικού ελέγχου (Kids Corner) και έξι επίπεδα φίλτρων για μέγιστη προστασία ματιών. Τι καλύτερο;

Huawei MediaPad T5 και MediaPad T3

Τέλος, προτείνουμε ακόμα δύο μοντέλα που ανεβάζουν τον πήχη στην κατηγορία των tablets με τη σφραγίδα ποιότητας της Huawei. Τα παιδιά θα τα λατρέψουν, ενώ μπορεί να γίνει ασφαλής χρήση από όλη την οικογένεια.

Smartphones Y6P & Y5P

Αυτά τα budget smartphones της Huawei αποτελούν εξαιρετική πρόταση για τα μεγαλύτερα παιδιά. Καλύπτουν κάθε ανάγκη, ανταποκρίνονται γρήγορα στο multi-tasking και είναι ιδανικές συσκευές για αναπαραγωγή multimedia, πραγματοποίηση βιντεοκλήσεων και gaming. Για όλα αυτά δηλαδή για τα οποία ένα παιδί χρησιμοποιεί κατά κύριο λόγο το smartphone του.

Τα smartwatches που ζηλεύουν όλοι

Τι καλύτερο από ένα smartwatch για τους λάτρεις της γυμναστικής; Τα Watch GT2 & Watch GT2e ανήκουν στην κορυφαία σειρά wearables της Huawei. Πρόκειται για δύο μοντέλα που αποτελούν ιδανικό δώρο για τους fitness addicts αλλά και για τον καθένα, καθώς πρόκειται για gadgets που παρακολουθούν συνολικά την υγεία και τη φυσική κατάσταση, καταγράφοντας βασικές λειτουργίες του σώματος όπως οι καρδιακοί παλμοί και ο ύπνος. Όσο για το compatibility; Μην ξεχνάς πως όλα τα gadgets της Huawei είναι πλήρως συμβατά με Android και iOS συσκευές, προκειμένου να εξασφαλίζεται μέγιστη συνδεσιμότητα για τη διευκόλυνση των χρηστών.

Το laptop που θα σου λύσει τα χέρια

Για τον επαγγελματία, ιδανική επιλογή το Matebook X Pro. Με οθόνη Ultra FullView και πανίσχυρο επεξεργαστή, το κομψό αυτό laptop θα σε βοηθήσει να είσαι έξτρα αποδοτικός στη δουλειά του, ενώ η λειτουργία Eye Comfort θα κάνει τις ώρες μπροστά στο laptop να περνούν άνετα και ξεκούραστα. Για κομψότητα και φορητότητα διάλεξε Matebook D14 και Matebook13. Είναι ιδανικά για καθημερινή χρήση, προσφέρουν εξαιρετικό design, επιδόσεις διαρκείας, εντυπωσιακές οθόνες με σχεδόν ανύπαρκτα bezel και, μέσω της λειτουργίας HUAWEI Share OneHop, δίνουν τη δυνατότητα στον χρήστη να συνδέει με ένα άγγιγμα το smartphone με το laptop για να δουλεύει σε ένα περιβάλλον. Για τον, δε, gamer, διάλεξε ένα MatePad Pro: το εξαιρετικό υβριδικό tablet/laptop, με ενσωματωμένο πληκτρολόγιο και γραφίδα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα