Τα παιδιά αυτό το καλοκαίρι έχουν το δικό τους στιλ

Τα παιδιά αυτό το καλοκαίρι έχουν το δικό τους στιλ

Το top 12 του παιδικού στυλ γι'αυτό το καλοκαίρι είναι στο Golden Hall.

Το καλοκαίρι έφτασε και το στυλ μας, αλλάζει. Φέτος το λινό θα φορεθεί πολύ, τα φλουό χρώματα των 80s επιστρέφουν ενώ, το πάντα κλασικό, safari στυλ εμφανίζεται ανανεωμένο. Τι συμβαίνει όμως με τη γκαρνταρόμπα των μικρών πρωταγωνιστών της ζωής μας; Ποιες τάσεις την καθορίζουν και ποια αξεσουάρ κάνουν τη διαφορά;

Αυτό το καλοκαίρι κανείς δεν θα μείνει παραπονεμένος αφού αρκεί μία βόλτα στο Golden Hall. Εκεί, γονείς και παιδιά θα ενημερώθουν για όλες τις τελευταίες τάσεις και θα ανανεώσουν ριζικά το στυλ τους. Όταν περάσεις την πόρτα του αγαπημένου εμπορικού, θα καταλάβεις ότι δεν συγκρίνεται με κανένα άλλο στο είδος του. Το πιο σημαντικό είναι ότι θα χαρείς τη βόλτα σου χωρίς να ανησυχείς για την ασφάλειά σου, αφού στο Golden Hall λαμβάνουν όλα τα μέτρα γι’ αυτό.

Αν θέλεις μια πρώτη ματιά για να ξέρεις από πού να ξεκινήσεις, δες παρακάτω το δικό μας top 12.

Σετ παιδικό μαγιό με μακρυμάνικο τοπ, Stella McCartney Kids, Milkshakes & Dreams, Golden Hall (1ος όροφος)

Σετ μαγιό για μωρά με μακρυμάνικη μπλούζα και σορτς με δείκτη προστασίας UV. Είναι κατασκευασμένα από ύφασμα που στεγνώνει γρήγορα για άνεση, προστασία και χαρά μέσα και έξω από τη θάλασσα.

TLC Move watch ρολόι χειρός για παιδιά, Vodafone, Golden Hall (Ισόγειο)

Το τέλειο ρολόι για τους μικρούς εξερευνητές. Χαλαρώστε και μείνετε σε επαφή μαζί τους χωρίς να τρέχετε ξοπίσω τους. Αυτό είναι ένα έξυπνο ρολόι που επιτρέπει στα παιδιά να εξερευνούν, ενώ οι γονείς ξέρουν πως είναι ασφαλή, κι ας είναι μακριά. Παρακολουθήστε την τοποθεσία τους μέσω GPS, λάβετε το SOS μήνυμά τους με το κουμπί SOS και μείνετε σε επαφή με ηχητικά μηνύματα.

Παιδικό sporty σετ από σορτς και μπλουζάκι DKNY, Lapin House, Golden Hall (1ος όροφος)

Συνδυάστε άνεση και στυλ με ένα ιδιαίτερο σορτς με λογοτυπημένο λάστιχο στη μέση και κομψό overlay από μαλακό, συνθετικό υλικό. Το σετ ολοκληρώνεται με μία φωτεινή, φούξια μπλούζα με κόμπο μπροστά και στάμπα DKNY για παιχνιδιάρικο στυλ που θυμίζει τα 90s. Συνδυάστε με sporty σανδάλια ή sneakers και ένα κομψό καπέλο για τα play dates του καλοκαιριού.

Παιδικό Μαγιό με ζωηρό μοτίβο, Vilebrequin, Golden Hall (1ος όροφος)

Κατασκευασμένο από 100% polyamide με ειδική σύνθεση για γρήγορο στέγνωμα και άνεση αυτό το μαγιό, σαν του μπαμπά, διαθέτει το αποκλειστικό print της Vilebrequin με χρώματα που θυμίζουν καλοκαιρινό ηλιοβασίλεμα.

Σετ μπικίνι «Milleraies» με ηλιοπροστασία UPF 50+, Petit Bateau, Golden Hall (Ισόγειο)

Οι μικρές γοργόνες που αναζητούν ένα μαγιό με κλασική κομψότητα και παιχνιδιάρικη αύρα θα λατρέψουν αυτό το μπικίνι με βολάν στο ντεκολτέ και τους γοφούς. Διαθέτει χιαστί τιράντες και κομψό ριγέ σχέδιο σε λευκό και σκούρο μπλε ενώ είναι κατασκευασμένο από ύφασμα με υψηλή ηλιοπροστασία.

Σετ παιχνιδιών LEGO Friends Σκάφος Αποστολής Διάσωσης, Public, Golden Hall, (Ισόγειο)

Με το LEGO Friends Σκάφος Αποστολής Διάσωσης, αυτό το καλοκαίρι κάθε δευτερόλεπτο μετράει καθώς οι τρεις φίλες προσπαθούν να σώσουν μια φάλαινα μονόκερο που ξεβράστηκε στα ρηχά νερά του Κόλπου της Χάρτλεϊκ Σίτυ. Το παιχνίδι αυτό θα ξετρελάνει τα παιδιά, όσο βοηθούν τις LEGO Friends Άντρε, Μία και Ολίβια στην αποστολή διάσωσης.

Παιδικό φόρεμα με δαντέλα και φιόγκο, Sugar n’ Spice, Golden Hall (1ος όροφος)

Ονειρεμένο παιδικό φόρεμα ιδανικό για τις πιο ξεχωριστές ημέρες του φετινού καλοκαιριού. Διαθέτει τελείωμα από πολυτελή δαντέλα και λεπτομέρειες από την ίδια δαντέλα στα μανίκια και το μπούστο. Το πίσω μέρος κοσμεί ένας oversized φιόγκος ενώ η φαρδιά φούστα προσφέρει ελευθερία κινήσεων στο μικρό σας.

Ξύλινο ποδοκίνητο αυτοκινητάκι πυροσβεστικής, Το Γαϊτανάκι, Golden Hall (1ος όροφος)

Ένα ξύλινο παιχνίδι με vintage αισθητική που αναμένεται να συναρπάσει τα παιδιά και να συγκινήσει τους μεγάλους. Πρόκειται για ένα υπέροχο ποδοκίνητο αυτοκινητάκι ιδανικό για παιδιά από ένα έτος και άνω. Αυξάνει τις κινητικές δεξιότητες των παιδιών και ικανοποιεί την επιθυμία της κίνησης.

Ριγέ φόρεμα με ζώνη και πιέτες και φιόγκο στην πλάτη, frattina, Golden Hall (Ισόγειο)

Διαχρονική κομψότητα αλλά και παιδική αθωότητα σε ένα φόρεμα που αναμένεται να γίνει ανάρπαστο. Διαθέτει κομψό κέντημα μπροστά, δίχρωμη φάσα στη μέση και φιόγκο πίσω για semi casual εμφανίσεις που εντυπωσιάζουν.

Βρεφικά γυαλιά ηλίου Jokaki, KiETLA, DPAM, Golden Hall (1ος όροφος)

Τώρα και το μωρό σας απολαμβάνει την τόσο απαραίτητη προστασία των ματιών κάτω από τον ήλιο. Τα KiETLA
προσφέρουν την υψηλότερη προστασία από τον ήλιο, διαθέτουν antiscratch τεχνολογία, ελαφρύ σκελετό και είναι κατασκευασμένα από υποαλλεργικό ελαστομερές. Τα γυαλιά παραδίδονται μέσα σε υφασμάτινη θήκη από οργανικό βαμβάκι, με ένα λουράκι αυξομειούμενου μεγέθους για να μη τα χάσετε ποτέ.

Παιδικό κολυμβητικό σκουφάκι «ψαράκι», Runner Store, Golden Hall, (ισόγειο)

Το σκουφάκι είναι must για κάθε βουτιά στην πισίνα. Και τα παιδιά θα λατρέψουν αυτό το παιχνιδιάρικο ψαράκι που θα καλύψει κομψά τα μαλλιά τους χωρίς να στερήσει τίποτα από την παιδικότητα και την ανεμελιά τους.

Σπρέι που ξεμπερδεύει τα παιδικά μαλλιά Micacle Detangler Original Sprout, Dancing Scissors, Golden Hall (1ος όροφος)

Τέλος στα δάκρυα μετά το λούσιμο των μαλλιών. Το Micacle Detangler είναι 100% φυσικό και δρα γρήγορα κάνοντας τα σκληρά και μπερδεμένα μαλλιά παρελθόν. Οι κόμποι απελευθερώνονται αμέσως, τα μαλλιά δεν σπάνε και το χτένισμα γίνεται εύκολο, γρήγορο, ανώδυνο και ασφαλές. Χρησιμοποιείται οποιαδήποτε στιγμή, ακόμα και σε στεγνά μαλλιά για αίσθημα φρεσκάδας ή για την αντιμετώπιση του φριζαρίσματος.

Βρες όλα τα παραπάνω κι ακόμα περισσότερα στο παράδεισο του shopping το Golden Hall!



Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα