Τα τρία πράγματα που θα σε ‘κερδίσουν’ στο νέο Huawei P40

Τα τρία πράγματα που θα σε ‘κερδίσουν’ στο νέο Huawei P40

Τρεις λόγοι που θα σε κάνουν να μη θες να αποχωριστείς το Huawei P40.

Το να διαθέτεις κινητό, στο παρελθόν, αποτελούσε πολυτέλεια. Με την εξέλιξη της τεχνολογίας, το κινητό ή smartphone όπως το ξέρουμε σήμερα, έγινε απαραίτητο στην καθημερινότητά μας, ένα ‘πολυεργαλείο’ που πλέον δεν μπορούμε να το αποχωριστούμε, σε βαθμό που μοιάζει αδύνατο να φανταστούμε πώς ζούσαμε χωρίς αυτό.

Όπως οι ανάγκες διαφέρουν από άνθρωπο σε άνθρωπο, έτσι διαφέρουν και τα χαρακτηριστικά θέλει καθένας από εμάς να διαθέτει το smartphone του, ο “βοηθός” στην καθημερινότητά μας. Όσο περνάει ο καιρός, ζητάμε όλο και περισσότερα, ακριβώς επειδή το smartphone αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι του εαυτού μας, είναι η προέκταση του χεριού μας, το “εισιτήριό μας” στον ψηφιακό κόσμο.

Η Huawei έρχεται να κάνει ένα upgrade σε όλα τα παραπάνω με το Huawei P40 που είναι η τρανή απόδειξη πως ένα smartphone μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερο. Πέρα από το κεφάλαιο “κάμερα” που έχει πάει ένα βήμα μπροστά, το νέο Huawei P40 εμπλουτίζει με παραπάνω εφαρμογές το Huawei AppGallery για να είναι κάθε μέρα πιο ολοκληρωμένο και να καλύπτει τις ανάγκες κάθε χρήστη.

Συγκεκριμένα, ‘εντοπίσαμε’ τρία χαρακτηριστικά που θα σε ‘κερδίσουν’ στη νέα ‘ναυαρχίδα της εταιρείας’.

Ο εκπληκτικός σχεδιασμός και η κομψότητα του

Εκτός από χαρακτηριστικά και δυνατότητες που είναι ένα βήμα μπροστά, το Huawei P40 ξεχωρίζει για την κομψότητά του. Άλλωστε το design είναι ένα στοιχείο στο οποίο δίνουμε όλοι σημασία και είναι ένα από τα χαρακτηριστικά (εφόσον μας ικανοποιεί) που μας κάνει να ξεχωρίζουμε ένα smartphone από ένα άλλο. Τo HUAWEI P40 Pro αποπνέει κομψότητα και μπορεί να σε πείσει στο 100% με τον σχεδιασμό του.

Είναι εξοπλισμένo με οθόνη HUAWEI Quad-curve χωρίς πλαίσιο. Εμπνευσμένη από την ομορφιά της φυσικής κίνησης, η οθόνη χωρίς πλαίσιο θυμίζει την εικόνα του νερού που υπερχειλίζει από ένα κύπελλο. Τα εξαιρετικά στενά περιθώρια και οι στρογγυλεμένες γωνίες εξασφαλίζουν μια, σχεδόν χωρίς περίγραμμα, εμφάνιση που προσφέρει μια καθηλωτική εμπειρία θέασης και ταυτόχρονα εργονομικό κράτημα, ενώ ο βελτιωμένος σαρωτής δακτυλικού αποτυπώματος προσφέρει 30% καλύτερο έλεγχο και ταχύτερη ανταπόκριση.

Το Huawei App Gallery

Σε στενή συνεργασία με προγραμματιστές παγκοσμίως, η Huawei προσφέρει μέσω της επίσημης πλατφόρμας εφαρμογών της, AppGallery, μία ευρεία γκάμα διεθνών και τοπικών εφαρμογών. Επιπλέον, για την ψυχαγωγία τους, οι χρήστες μπορούν να ανακαλύψουν στις εφαρμογές HUAWEI Video, HUAWEI Music και HUAWEI Reader έναν πλούσιο κατάλογο τίτλων, ο οποίος εμπλουτίζεται διαρκώς με νέο περιεχόμενο.

Ουσιαστικά, η εταιρεία συστήνει στους φίλους της τεχνολογίας τη δική της πρόταση με ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που προσφέρει μια ευρεία γκάμα διεθνών και ελληνικών εφαρμογών που θα βοηθήσουν οποιονδήποτε θέλει μια έξτρα λειτουργία για τη συσκευή του. Το Huawei App Gallery δείχνει ότι μπορεί να προσφέρει ολοένα και περισσότερες δυνατότητες στους χρήστες, αφού ενημερώνεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα με ολοένα και περισσότερες εφαρμογές.

Οι επιδόσεις του

Εκτός από τον εκπληκτικό σχεδιασμό του και τις καινοτομίες του, το Huawei P40 ξεχωρίζει και για τις επιδόσεις του. Οι flagship συσκευές της HUAWEI P40 Series τροφοδοτούνται από έναν επεξεργαστή Kirin 990 5G που επιτρέπει σύνδεση 5G με την καλύτερη 5G κάλυψη, πανίσχυρη απόδοση υποβοηθούμενη από Τεχνητή Νοημοσύνη και βέλτιστη εξοικονόμηση ενέργειας, σε σχέση με όλες τις πρότερες συσκευές. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η μπαταρία του smartphone σου έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Υπάρχει κάτι καλύτερο;

Η λειτουργία Multi-screen Collaboration καταργεί τα σύνορα ανάμεσα στους Windows υπολογιστές και τις συσκευές Android, χαρίζοντας στους χρήστες απρόσκοπτη εμπειρία διασύνδεσης συσκευών. Με τη σύνδεση να πραγματοποιείται απλά με το άγγιγμα ενός κουμπιού, οι χρήστες μπορούν να μεταφέρουν εύκολα αρχεία από τη μία συσκευή στην άλλη, ακόμα και να χειρίζονται πολλαπλές συσκευές μέσα από την ίδια οθόνη.

Το Huawei P40 δημιουργήθηκε για να κάνει τη ζωή σου ευκολότερη. Εκεί που δεν πιστεύεις ότι ένα smartphone μπορεί να γίνει καλύτερο, η Huawei έρχεται να σε διαψεύσει. Ανακάλυψέ το και μόνος σου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα