Θέρμανση στο σπίτι: Βρείτε την πιο οικονομική επιλογή για τον χώρο σας

Θέρμανση στο σπίτι: Βρείτε την πιο οικονομική επιλογή για τον χώρο σας

«Πώς να επιλέξω το καλύτερο και πιο οικονομικό ηλεκτρικό καλοριφέρ»; Παρακάτω θα βρείτε λύσεις και προτάσεις για να ζεστάνετε τον χώρο σας οικονομικά και εναλλακτικά!

Έφτασε αυτή η περίοδος του χρόνου που η ερώτηση που στριφογυρίζει συνέχεια στο μυαλό μας είναι μία και μόνο. «Πώς να επιλέξω το καλύτερο καλοριφέρ για να εξοικονομήσω χρήματα»; Υπάρχουν χιλιάδες προτάσεις τόσο από πλευράς αισθητικής όσο και χρηστικότητας. Το πιο σημαντικό, βέβαια, ειναι να καλύπτει στο ακέραιο τον αρχικό σκοπό του, να ζεσταίνει, δηλαδή, σωστά τον χώρο.

Παρακάτω θα βρείτε τα 5 θερμαντικά σώματα και καλοριφέρ που θα σας λύσουν το πρόβλημα της θέρμανσης, φέτος τον χειμώνα, για να μην αναγκαστείτε να βάλετε πετρέλαιο.

Θερμοπομπός Δαπέδου IZZY Mica ΙΖ-9018 2400W

Διαθέτει 2 επίπεδα ισχύος 1200/2400 Watt, 4 φέτες MICA για άμεση και υψηλή απόδοση, ρυθμιζόμενος θερμοστάτης για διατήρηση της επιθυμητής θερμοκρασίας, ταχεία θέρμανση

Telemax DRO-128M Ηλεκτρικό Καλοριφέρ Λαδιού με 9 φέτες 2000W 30-1289

Διαθέτει ρυθμιζόμενο θερμοστάτη, ώστε να πετυχαίνετε την επιθυμητή θερμοκρασία και ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας στον αέρα, ώστε να ζεσταίνεστε με μικρό κόστος κατανάλωσης. Το λάδι στο εσωτερικό του διατηρεί τη θερμοκρασία του για μεγάλο χρονικό διάστημα εξασφαλίζοντας ότι το δωμάτιο σας θα παραμείνει ζεστό για ώρες.

Καλοριφέρ Λαδιού RUSSELL HOBBS OFR11002B 2500W

Ιδανικό για χώρους έως: 25 τ.μ., Ρυθμιζόμενος θερμοστάτης, Αριθμός επιπέδων θέρμανσης: 3, Ισχύς: 2500 W, Ενσωματωμένη προστασία πάγου

Κονβέκτορας – Θερμοπομπός LED, PH-2023, Homa

Θερμοπομπός PH-2023 LED της εταιρείας Homa, με ισχύ 2000 Watt, για να καλύψει άμεσα τις ανάγκες θέρμανσης ενός χώρου έως και 16m². Έχει μηδαμινές απώλειες ενέργειας, αφού σχεδόν όλη η κατανάλωση ρεύματος μετατρέπεται σε θερμότητα. Έχει μεγάλη επιφάνεια μήκους 96 εκ., που σημαίνει αρμονικότερη διάχυση της ζέστης και υψηλότερο ποσοστό ακτινοβολίας / εκπομπής της θερμότητας

Ariete 839 Vintage 11 Φέτες Ηλεκτρικό Καλοριφέρ Λαδιού

Ηλεκτρικό καλοριφέρ λαδιού, αποτελεσματικό για ομοιόμορφη θερμότητα μεγάλης διάρκειας. Εξοπλισμένο με 11 θερμαντικά στοιχεία, τρία επίπεδα ισχύος και ρυθμιζόμενο θερμοστάτη. Είναι εύκολα μεταφερόμενο χάρη στη βολική λαβή και τους τροχούς στη βάση. Διαθέτει Vintage σχεδιασμό με χρωμιωμένες μεταλλικές λεπτομέρειες και μεταλλικό πράσινο χρώμα και με τον διακόπτη αυτόματης διακοπής λειτουργίας σε περίπτωση πτώσης μπορείτε να είστε πάντα ασφαλείς.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα