Το ακούς που σου κορνάρει;

Το ακούς που σου κορνάρει;

Οι λόγοι που κάνουν το MINI να ξεχωρίζει από χιλιόμετρα.

Από τη μια, το MINI ξεχωρίζει για τη διαχρονικότητά του, την premium κομψότητά του, τα καινοτόμα στοιχεία του, την go-cart αίσθηση οδήγησης που προσφέρει και τον unisex χαρακτήρα του. Διότι χωρίς καλή διάθεση, δύσκολα μπορείς να αντιμετωπίσεις τις υποχρεώσεις της ημέρας. Κι όταν έρχεται η στιγμή να μπεις στο MINI, που σε περιμένει από το βράδυ, καρτερώντας να εξερευνήσει μαζί σου κάτι καινούργιο, τότε είναι που… ανεβαίνεις ακόμα περισσότερο.

Κι από την άλλη, η νέα glo series 2 mini συσκευή θερμαινόμενου καπνού, που έχει πάχος 2 εκατοστά και ζυγίζει 85 γραμμάρια, ενσωματώνει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Γιατί λοιπόν MINI; Αφενός με το ΜΙΝΙ One, με 1500άρι κινητήρα και 102 ίππους, έχεις τόσο εξοπλισμό εξατομίκευσης από το πρόγραμμα MINI Yours Customised, που με παραγγελία στο διαδίκτυο παίρνεις ένθετα φλας, διακοσμητικές λωρίδες για το εσωτερικό στην πλευρά του συνοδηγού, φωτιζόμενα μαρσπιέ (LED) και προβολάκια LED στις πόρτες. Κι αφετέρου, εξατομίκευση έχεις και για το glo series 2 mini, που διατίθεται μέσω των καταστημάτων και του e-shop της NOBACCO, ενώ οι ράβδοι καπνού που χρησιμοποιούνται στη συσκευή είναι διαθέσιμες και σε άλλα σημεία πώλησης σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Φέρνοντας, λοιπόν, την επόμενη εξελιγμένη γενιά του glo στην ελληνική αγορά, η British American Tobacco Hellas δίνει μέσα από ειδική διαδικασία τη δυνατότητα στους ενήλικους καπνιστές να διεκδικήσουν ένα αυτοκίνητο MINI One στα καταστήματα Nobacco.

Ναι, είναι αλήθεια.

Με κάθε αγορά μίας οποιασδήποτε συσκευής glo™ series 2 mini από τα καταστήματα Nobacco, αυτόματα λαμβάνεις μέρος στην κλήρωση για ένα αυτοκίνητο MINI One.

Υπάρχουν καλύτερα νέα;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα